Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Zajišťujeme autorizovaný servis výrobků Apple. Nabízíme záruční i pozáruční opravy.

Prodej a servis: - analogových a digitálních kopírovacích strojů - faxů - laserových tiskáren zn. MINOLTA, CANON, HP (včetně velkokapacitních síťových strojů) - plnobarevné kopírovací stroje s možností připojení k PC - počítače a jejich sestavy - poradenství, servis a instalace v PC sítích - všechny softwarové práce.

Internetový obchod iPouzdro.cz nabízí široký sortiment pouzder, krytů a obalů na mobilní telefon iPhone a tablet iPad.

Dodávky a poradenské služby. zabezpečovací systémy pro informační technologie -poskytováním služeb souvijejících s přístupem a využití Internetu a zároveň s tím souvisejícími službami -poskytování software -nákup a prodej zboží.

Počítačové soustavy, sestavy.

Internetový prodej originálních IT náhradních dílů a alternativ, komponent a spotřebního materiálu.

Firma Computer System Praha s.r.o se zabývá: - pronájem kancelářské a výpočetní techniky - komplexní interiérové řešení - správa počítačových sítí - strukturovaná kabeláž - servis kancelářské a výpočetní techniky - údržba kancelářské a výpočetní techniky.

Prodej nových i použitých počítačových sestav a komponentů a bílé techniky.

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Prodej a servis notebooků, počítačů, PC, tiskáren, tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu. Záchrana a obnova dat.

Prodáváme a poskytujeme služby v oblasti výpočetní techniky. Specializujeme se na restaurační, hotelová a lázeňská zařízení.

Výroba: - navrhujeme, vyrábíme a prodáváme akvária větších rozměrů. Prodej: - výpočetní technika (kapesní počítače, digitální fotoaparáty, digitální kamery, mobilní telefony, notebooky, stolní PC)

Realizace komplexních dodávek výpočetní techniky a veškerých potřebných činností spojených s návrhem, dodávkou a zavedením informačního systému.

Canon Accredited Partner. Autorizovaný prodejce značky Canon.

Prodej použité výpočetní techniky..

Dodávka: -výpočetní technika. -hardware, software. -počítačové sítě.

Nabízíme prodej síťových prvků a strukturované kabeláže. Specializujeme se na páteřní síť - servery, disková pole.

Nabízíme tyto služby: Ucelený sortiment výpočetní a kancelářské techniky včetně oprav, renovací a spotřebního materiálu.

Návrh, výstavbu, dodání a správu sítí. Prodej a servis výpočetní techniky.

Firma byla založena v roce 2007 s orientací na domácí trh s výpočetní a kancelářskou technikou. IT outsourcing. Servis počítačů. Hlavním těžištěm naší práce je servisní činnost a péče o firemní klientelu formou tzv. outsourcingu.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika..

PERFECT PRINT MATERIAL. Prodej, maloobchod, velkoobchod. Nové a renovované kazety a pásky: - renovace tonerových a inkoustových kazet - výkup prázdných tonerů a cartridge - tonery pro laserové tiskárny a kopírky - inkoustové cartridge pro inkoustové tiskárny - laserjet, inkjet - barvicí kazety pro jehličkové tiskárny a ...