Prodej a servis výpočetní techniky, počítačů a příslušenství do domácností i kanceláří nabízí výkonné pracovní i herní sestavy, nenáročné domácí počítače a doplňky jako klávesnice, myši, reproduktory, tiskárny, webkamery, síťové prvky a další produkty.

Prodej a servis kancelářské techniky. Nabídka služeb v oblasti reklamy a digitálního tisku. Servis mobilních telefonů.

Dovoz, prodej, eshop: - repasovaná výpočetní technika.

Servis iPhone, prodej Servis počítačů Apple: - servis rovněž u zákazníka - profesionální, česky a anglicky hovořící technici - možnost zapůjčení náhradního zařízení po celou dobu opravy - pozáruční servis zajišťujeme u většiny značek, záruční u nás zakoupených - rychlá reakční doba

Produkty: kabeláže kamerové systémy optické sítě rozvaděče aktivní prvky zabezpečovací systémy antivirové řešení.

On-line internetový prodej: - spotřební elektroniky PHILIPS - domácích spotřebičů WHIRLPOOL - mobilních telefonů - počítače a software - digitální fotoaparáty - stolní počítače - notebooky - monitory - paměti - PDA - projektory - scannery - síťové prvky - tablety.

Prodej počítačových sestav a komponentů.

Prodej výpočetní techniky. Správa a projektování počítačových sítí.

Prodej a servis: - jehličkové - laserové - inkoustové - pokladní tiskárny i skenery EPSON Opravy, servis: - počítače a malé sítě

Prodáváme nové počítače a zabýváme se prodejem. Sortiment: - počítačové komponenty - spotřební materiál - monitory - tiskárny. Bazar, výkup, prodej. Distribuce: - notebooky - tiskárny - servery. Servis počítačů. Opravy PC a notebooků, odvirování, instalace software, výstavba a správa sítí i wifi. Prodej počítačů a ...

Správa sítí, prodej a servis výpočetní techniky. Tvorba a správa www stránek, nabídka komplexního outsourcingu IT pro firmy.

Prodej počítačů a vývoj aplikací. Poskytování správy počítačových sítí.

Prodej počítačového hardwaru a softwaru. Nabídka stavby osobních počítačů s předinstalovaným systémem značky Windows a linux Ubuntu. Produkty: - audiografické kartychlazení - FM-TV - tunery - kabely - klávesnice - médi - monitor - myši - notebooky - optické mechaniky - paměti - pamětové karty - pevné ...

Pronájem herních konzolí Xbox 360S Kinect, Nintendo Wii, PlayStation 3 a dále prezentační techniky : LCD TV, stojany pro LCD a konzole. Realizujeme také akce na míru lde požadavků klienta.

Poskytování komplexních služeb v oboru informačních technologií: - výpočetní a kancelářská technika - audio-video technika - mobilní komunikace - vývoj a výroba elektroniky.

Prodej a servis počítačů. Prodej HP produktů, dogotální foto, tiskárny

Informační technologie. Nabízíme rozsáhlé portfolio produktů, služeb a řešení, ať už vlastních nebo ve spolupráci s partnery. Sektory: -veřejné správy, -zdravotnictví, -telekomunikací a médií, -průmyslu a financí.

Výstavba počítačových sítí. Údržba informačních systémů. Správa a systémový servis počítačových sítí. Hardwarové a softwarové vybavení. Záruční i pozáruční opravy. Zapůjčení náhradní techniky po dobu opravy. Firma je schopna rychlého zásahu při haváriích systémů či techniky, jak ve dnech pracovních, tak i ve dnech ...

Výpočetní technika, počítače a komponenty, LCD monitory, notebooky, tiskárny, digitální fotoaparáty, mobilní komunikace, telefony, paměťová média i jiné příslušenství.

Velkoobchod IT: - PC, počítače, servery, tiskárny, pevné disky, procesory, kopírky, notebooky, modemy, monitory a další.

Velkoobchod, maloobchod, prodej výpočetní a kancelářská technika: - počítačové sítě - software - kancelářské potřeby - telefony, faxy, kopírky - komponenty - počítače - monitory LCD - tiskárny - scanery - DVD mechaniky - HDD - digitální kamery - foťáky - hry na CD - zábava na PC.

Výroba, prodej a servis výpočetní techniky a příslušenství. Instalace a údržba počítačových sítí.

Prodej počítačů: - prodej - servis - leasing - profesionální počítače - notebooky - komponenty - tiskárny - instalace - zaškolení.