ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej, montáž, oprava, servis: -telefonní ústředny ATEUS, O2 Netcom a Omega. Instalace a opravy domovních telefonů a zvonků.

Maloobchod, prodej, eshop: -výpočetní technika. -kancelářská technika. -hardware. -software. -notebooky.

Sídlo firmy: -664 34 Moravské Knínice Horní Branka 34 tel.: 541 230 663 Montáž, oprava, servis, údržba, revize: -vnější a vnitřní silnoproudé elektroinstalace z materiálů značek ABB, SIEMENS, SCHNEIDER, MÖLLER, SCHRACK, OEZ, LEGRAND: -přípojky VN, NN -rozvodny a transformovny VN -systémy zajištěného napájení-UPS, ...

Oprava, servis: - elektronika - televizory - rádia.

Poradenství, projekce, dodávky na klíč, montáže, záruční a pozáruční servis, inženýring: -elektro, elektrické instalace nn (do 1000V) -elektronické zabezpečovací systémy (EZS), DSC, PARADOX, ARITECH, OPTEX ADE (ULTIMATE), SENTROL, ERICSON, 2N-, GALAXY -hlasitý vrátný a docházkové systémy INDALA, DEXON -kamerové systémy, CCTV, ...

Prodej, servis a opravy: -výpočetní technika, počítače, PC* -příslušenství -hardware, periférie, příslušenství -software -kancelářská technika Návrhy a instalace počítačové sítě, počítačová síť. Redakční a publikační systém PORTIA -jednoduchá a lehká správa webových stránek, webové stránky.

Prodej, servis: - počítače, výpočetní technika - tiskárny - příslušenství Instalace počítačových sítí Provádíme skenování a kopírování.

Prodej, oprava, servis: -kancelářská technika.

Výroba, instalace, oprava: -elektronická zařízení. Elektromontážní práce.

Renovace, recyklace: - tonerové kazety pro laserové tiskárny a stolní kopírky - kazety pro inkoustové tiskárny - pásky pro jehličkové tiskárny. Prodej, maloobchod, velkoobchod: - nový spotřební materiál pro tiskárny a kopírky - tonerové kazety, cartridge, laserjet, inkoustové kazety, inkjet, pásky pro jehličkové tiskárny - ...

Prodej, servis: -mobilní telefony (PHILIPS, ERICSSON, NOKIA, MOTOROLA, SIEMENS) -SIM karty -dobíječky, baterie, antény, Hands Free sady, pouzdra.

Prodej, oprava, servis: -čistící technika -vysavače VAX -teploměry a vlhkoměry švédské firmy Viking a německé firmy TFA.

Prodej: -výpočetní technika -počítače. Služby: -projekce, správa počítačových sítí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -vhodné osvětlení do domácnosti či kanceláře, včetně světelných zdrojů. Práce: -elektroinstalace, elektroinstalační.

Dovoz, import, velkoobchod, prodej: -svítidla pro veřejné, pouliční, zahradní, parkové, interiérové osvětlení -průmyslová, závěsná svítidla, osvětlení -elektromateriál (kabely, jističe) -osvětlovací technika -stožáry pro veřejné osvětlení -veřejné osvětlení s LED diodami -decentrální větrání s rekuperací INVENTER. Obchodní ...

Internetový prodej: -příslušenství pro mobilní telefony a notebooky.

Oprava, servis: -mikrovlnné trouby -domácí elektrospotřebiče -automatické pračky. Služby: -práce u zákazníka (v bytě).

Služby: -zpracování a dodání projektů elektro -výroba rozvaděčů pro řízení technologických procesů -montáž průmyslových elektroinstalací, montáž magnetových zdrojů včetně příslušenství -repase a inovace výrobních linek a pracovních strojů -revize elektrických zařízení -popis kabelů v rozvaděčích – systém Weidmüller (viz. sekce Popis ...

Prodej, oprava, servis: -počítače -výpočetní technika -PC sestavy SAMO -programy Kalkul -počítačové stolky -správa sítí.

Dovoz, import, velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, e-shop: -příslušenství pro mobilní telefony: -baterie -nabíječky -datové kabely -hands free -kryty -pouzdra -SIM adaptéry -CD Boxy -antény -fotoaparáty -odblokování -zabezpečovací systémy pro osobní, nákladní vozy, pro budovy, byty a objekty.

Projekt, dodávky na klíč, montáž, rozpočty zdarma: -kompletní domovní a průmyslové elektroinstalace včetně výchozí revize -hromosvody -veřejné osvětlení, VO* -televizní a telefonní rozvody, CCTV -počítačové sítě, strukturované kabeláže -elektronické zabezpečovací zařízení EZS -návrh osvětlení a osvětlovací techniky včetně výpočtů ...

Projekce, montáž, servis, oprava, údržba, revize: -elektrická zařízení -EZS, EPS. Technické služby: -centrální ochrana, PCO -fyzická ostraha, ochrana majetku a osob -převozy peněz a cenností -soukromá detektivní činnost. Zřizování, montáž, údržba, servis, oprava: -telekomunikační zařízení.

Fotoslužby, fotografické služby: -průkazové foto, book, ateliérové svatební foto, fotoreportáž-svatby, pohřby, videokazety ze svateb na úřadě a v kostele. Fotobazar: -bazar fotoaparátů. Fotografické kurzy, technické foto, fotokeramika.

Servis, opravy a prodej: - pračky, - elektrické bojlery, - sporáky.