ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Oprava, servis: - pračky, praček

Výroba: - rozhlasové a televizní vysílače.

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče

Oprava, servis: - domácí elektrospotřebiče.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -měřící a regulační technika -bezpečnostní senzory, moduly, spínače -nouzová tlačítka, kontrolky -displeje, operátorské panely -hladinové spínače a čidla -komunikační produkty -koncové spínače -napájecí zdroje -nožní spínače -ovládání a signalizace -počítadla a časová relé -programovatelné ...

Oprava, servis: -chladnička, mraznička. Prodej: -chladnička, mraznička.

Distribuce: -polygrafické materiály. -polygrafické potřeby. -spotřební materiál pro tisk.

Velkoobchod: -elektromateriál práce: - elektroinstalační a elektromontážní.

Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení.

Výpočetní technika, prodej a servis: -zřízení bezdrátové připojení k internetu. Pro firmy i domácnosti oblast Kyjov, Koryčany, Kelčany, Karlín, Ježov, Bukovany, Bohuslavice, Blišice, Hrubá Vrbka, Jestřabice..

Výroba: - nízkonapěťové rozvaděče - prachotěsné plechové skříňky - prachotěsný přípojnicový rozvod - zapozdřené skříňky.

Maloobchod, prodej: - telekomunikační technika - telefonní přístroje, telefony - radiotelekomunikační technika

Služby: -klasický i digitální tisk fotografií -velkoformátové fotografie -tisk -kopírování -laminace -reklamní tisky a média -prodej fotopotřeb a kancelářské techniky včetně spotřebního materiálu.

Prodej, montáž a servis: -elektronické a zabezpečovací a telekomunikační systémy -EZS*, EPS*, CCTV -autoalarmy a audiotechnika -anténní technika -kancelářská a telekomunikační technika -výpočetní technika, počítače PC** -mobilní telefony T-MOBILE.

Oprava, servis i v bytě u zákazníka: -automatické pračky.

Prodej: -moderní a designová svítidla -klasické osvětlení -křišťálová a rustikální svítidla -stropní svítidla -lustry -zářivky -ratanová, bodová svítidla -venkovní osvětlení.

Montáž, servis: -elektromontáže -domácí telefony -hromosvody -revize Montážní plošina do 10m, veřejné osvětlení, světelná vánoční výzdoba Koše na tříděný odpad.

Prodej, velkoobchod, maloobchod, montáž, oprava, servis: -měřící technika LEADER INSTRUMENTS, THURBLY-THANDAR, DANBRIDGE, EV** -regulační technika -audio-video technika a technologie pro televizní a rozhlasová studia AAVS France -zařízení pro pořízení a zpracování digitální fotografie, laser-fotoplotry EIE.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, poradenství, instalace: -hardware, HW -počítače, PC i na splátky -servis tel.544 230 852. Služby: -správa počitačové sítě -připojení k internetu -kabeláž -databáze -zálohování CD.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, zásilkový prodej, servis, opravy: -modulární spínací hodiny tuzemské i zahraniční v provedení na lištu DIN, klasické, v režimu denním nebo týdenním, typ SPHQ, ZHQ -digitální spínací hodiny jednokanálové i více kanálové v režimech denním a týdenním, programování přístrojů lze provádět při ...

Služby: -výroba osobní počítače -počítačové komponenty, sestavy, příslušenství -poskytování služeb v internetu -servis výpočetní techniky.

Tvorba webových stránek, správa sítí, datové služby, poradenství v oblasti IT, servis pc

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -výpočetní technika -počítače, monitory, tiskárny, software. Prodej, i nstalace: -telekomunikační technika, zařízení -telefonní ústředny, faxy, modemy, připojení na internet.

Obchodní činnost. Montáž, oprava, servis, údržba, revize, zkoušky, projekce: -elektrická zařízení -plynová zařízení. Práce: -zámečnické.

Výroba, maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektronika -konstrukce -software -elektronická zařízení, stroje pro slévárenství -měření a regulace fyzikálních veličin mechanickou a elektronickou cestou.