ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Laserová technika. Výroba, opravy, instalace: -lékařské přístroje -elektrická stroje -elektrické přístroje.

Návrh, instalace, údržba: -počítačové sítě. Služby: -tvorba programů na zakázku. Servis, oprava -počítače. Poradenství: -v oboru výpočetní techniky.

Výroba: -elektronky a jiné elektronické součástky, elektrosoučástky -výrobky pro letecké motory -jemná mechanika -tvarování skla -sklo technické, optické, laboratorní -zboží z drátu.

Prodej, eshop: - počítače - hardware - software - spotřební elektronika - mobilní telefony.

Radiotelevizní služba: - televize, rádio, elektronika - prodej - servis.

Záznam (vypalování, zálohování) dat na CD-rom.

Smluvní partner produktů značky ARMOR. Velkoobchod, maloobchod, produkty: -spotřební materiál ARMOR -barvící kazety pro jehličkové tiskárny -inkoustové náplně -laserové tonery -tonery pro kopírovací stroje -termotransferové fólie pro faxy -termotransferové fólie pro průmyslové využití -doplňky výpočetní techniky (myši, klávesnice, ...

Prodej: - počítače PC s příslušenstvím - telefony - mobilní telefony EUROTEL - kancelářské potřeby - software.

Maloobchod, prodej: -elektronické bezpečnostní, informační systémy pro administrativní a průmyslové objekty, zejména energetické.

Fotografické služby: -digitální laserový minilab FUJI -vyvolání filmů z digitálního fotoaparátu, diapozitivu -zhotovení fotografií (barevné, černobílé) -scanování.

Výroba: -fotografie -na doklady, dětské, svatební -keramika na pomníky. Reportážní foto a videozáznam: -křtiny, svatby, společenské akce. Prodej: -foto-kino. Sběrna: -barevné a černobílé filmy.

Specializovaná činnost: -návrh a výroba elektronických bloků pro zbraňové systémy a munici -návrh a výroba řídících jednotek pro průmyslové využití se zvýšenou odolností. Zámečnictví a kovovýroba: -vývojová,konstrukční a projektová činnost -zakázkové práce a atypické zakázky -malosériová výroba světelných reklam ...

Služby: -obchod, prodej: -tiskárny pro velkoplošný tisk značky HP*, Mutoh a jiné -reklama -dodávka materiálů a technologií pro výrobu reklamy -deskové PVC materiály -fólie pro velkopošný reklamní tisk Centrála: Modřanská 25 143 00 Praha tel: 241029411 fax: 241029499 e-mail: signall@hsw.cz

Společnost je držitel certifikátu řízení kvality ISO 9001:2001 Komplexní řešení v oblasti osvětlení a interiérů: -návrh a realizace osvětlení -studie včetně 3D vizualizace -projekce -světelně technické výpočty -technická specifikace -dokumentace -dodávky na klíč -instalace, zprovoznění -záruční a pozáruční servis -osvětlení ...

Prodej: -CAD* systémy ALLPLAN/ALLPLOT FT** -grafický, konstrukční software pro architekturu, pozemní stavby. Služby: -výběr, zavedení AEC/CAD systémů -systémy pro správu dokumentace -výběr vhodné velkoformátové tiskárny.

Prodej elektrospotřebičů: -sporáky -chladničky -pračky -televize -video.

Prodej, pronájem, leasing, oprava, servis: -kopírovací stroje SHARP -inkoustové tiskárny CANON -laserové tiskárny HEWLETT PACKARD (HP) -prodej, rozvoz spotřebního materiálu do různých typů tiskáren a jiné kancelářské techniky. Kontultační a poradenská činnost.

Prodej: -mobilní telefony -příslušenství.

Prodej, montáž, oprava a servis: -telekomunikační technika: -faxy, záznamníky -telefony -bezdrátové telefony -pobočkové telefonní ústředny -mobilní telefony, ISDN -výpočetní technika -GO sady -TWIST sady -fotoaparáty (OLYMPUS, CANON, NIKON, FUJI, MINOLTA, SONY).

Prodej, servis: -výpočetní technika, tiskárny a příslušenství -ozvučovací systémy DOLBY: -DIGITAL (AC3*) -SURROUND PRO* LOGIC -HTX* (ozvučení kin*) -profesionální i domácí reproduktory, reprobedny a příslušenství. - tiskovin, knih

Prodej oprava,servis: -automatické pračky -myčky nádobí -pro značku ARDO záruční servis -ekologická likvidace starého spotřebiče.

Nabízí: -zřizování zabezpečovacích zařízení -zřizování telekomunikačních zařízení -výroba, montáže, opravy elektrických strojů a přístrojů -elektroinstalační práce -revize elektrických zařízení do 10 kV.

Autorizovaný dealer, prodejce výrobků japonského světového výrobce laserových tiskáren a multifunkčních kopírovacích strojů KYOCERA a také dealerem skartovačů HSM. Servis, oprava: -kopírovací stroje KYOCERA, OLIVETTI, HSM, TRIUMPH - ADLER, UTAX, OLYMPIA, některé typy OCÉ. Prodej: -spotřební materiály do uvedených kopírek. Prodejna ...

Autorizovaný dealer, prodejce výrobků japonského světového výrobce laserových tiskáren a multifunkčních kopírovacích strojů KYOCERA a také dealerem skartovačů HSM. Servis, oprava: -kopírovací stroje KYOCERA, OLIVETTI, HSM, TRIUMPH - ADLER, UTAX, OLYMPIA, některé typy OCÉ. Prodej: -spotřební materiály do uvedených kopírek. Sídlo ...