ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Chlazení kvalitně s.r.o. se zaměřuje na montáž, servis a opravy chladící techniky, klimatizací a tepelných čerpadel.

Eakon Klima s.r.o. se zaměřuje na instalace, prodej a servis klimatizací.

STRMA s.r.o. se zaměřuje na řešení, projektování a realizaci LED osvětlení, kamerových, pokladních a audiovizuálních systémů.

EKZ Hanispák s.r.o. se specializuje na řešení a montáže klimatizací, alarmů, osvětlovacích systémů a elektroinstalace.

Jan Kapoun provozuje bazar s elektronikou, gramofony, zesilovači, reproduktory a zajišťuje servis a opravy.

Prodej, distribuce: -elektroinstalační materiál -podlahové vytápění -montáže: -elektroinstalace NN do 1000 V -hromosvody a elektrické podlahové vytápění -vodoinstalace, topení, podlahové teplovodní vytápění -solární zařízení -centrální vysavače. Projekty, revize: -projekty, revize elektroinstalací a hromosvodů do 1000 ...

Frigomax s.r.o. se specializuje na prodej, instalace, servis, opravy a revize klimatizací pro domácnosti i firmy a tepelných čerpadel.

ProAir, s.r.o. se zaměřuje na projektování, návrh řešení a montáž klimatizací a provádí servis vzduchotechniky, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Společnost windMax s.r.o. se zaměřuje na realizace, montáž a servis klimatizace, chlazení a vzduchotetechniky.

REVOSAN servis s.r.o. se zaměřuje na servis a montáž klimatizací a chladících zařízení.

EDARO SERVIS s.r.o. se zaměřuje na servis výpočetní techniky a prodej počítačových sestav, notebooků a spotřebního materiálu.

Společnost Eden mobil s.r.o. se zaměřuje na servis, opravy, prodej, výkup a odblokování mobilních zařízení.

TPunix s.r.o. provozuje e-shop ipato.cz, který má bohatý sortiment mobilů, tabletů, chytrých hodinek, tvrzených skel a dalšího příslušenství.

BMDATA s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis IT, správu serverů a sítí, tvorbu webových stránek a na EET pokladny.

King Stores s.r.o. provozuje internetový obchod AppleKing.cz, který se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení značky Apple včetně příslušenství.

FORTE technik s.r.o. se specializuje na servis centrálních a decentrálních střídačů SolarMax a na montáž, opravy a revize elektrických zařízení.

Společnost APIQA s.r.o. se zaměřuje na servis a opravy počítačů a notebooků a tvorbu webových prezentací na míru.

RONITAN s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis mobilních zařízení, krytů, ochranných skel a dalšího příslušenství.

Kamil Štěpánek se specializuje na servis notebooků, tabletů, mobilních zařízení, displejů a mikrofonů.

Společnost je držitelem ISO 9002. Činnost v silnoproudých a energetických rozvodech a stavebnictví. Komplexní zabezpečení, projekty, realizace, revize: -silnoproudé a energetické rozvody v široké oblasti investiční výstavby -počítačové zpracování dokumentací inženýrských sítí -projekce sítí NN, VN, VO, trafostanice VN/NN, ...

Zabýváme se průmyslovou automatizací, měřením a regulacemi. Vyrábíme elektroniku. Vytváříme LED osvětlení interiérů a exteriérů. Nabízíme property management, poradenskou činnost v oblasti ekonomiky a finančních trhů. Prodáváme systémy pro monitorování a analýzu obloukového svařování.

CANDELA, s.r.o. zajišťuje servis: -elektrické stroje, přístroje -kompletní silnoproudé a slaboproudé rozvody -hromosvody. Stavební činnost: -občanské, bytové, průmyslové stavby -výstavba rodinných domů -rekonstrukce -sádrokartony. Podlahářské práce, pokládka: -PVC, plovoucí podlahy, koberce, vlysové podlahy, renovace dřevěných ...

Společnost JO Technlogy se zabývá vývojem a následnou vlastnoruční výrobou LED svítidel. Vyrábíme světla založena na čisté, nízkoenergetické technologii LED. Naše osvětlení mají uplatnění v interiérech a exteriérech domácností i v různých druzích průmyslu.

Prodej - pračky - domácí spotřebiče Opravy, servis - domácí spotřebiče - pračky

EIM elektro s.r.o. se specializuje na prodej: - elektromateriálu, elektroinstalačního materiálu, přístrojů - kabely, vodiče, svítidla, světelné zdroje - materiálu (úchytný, úložný, hromosvodový a zemnící) - rozvaděčů a baterií - nářadí a ochranných pomůcek