ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
CaroliTECH s.r.o. se zaměřuje na vývoj, návrhy, konzultace, testování a výrobu elektronických zařízení.

Klimavent, s.r.o. se specializuje na dodávky, montáž a servis vzduchotechniky jako je klimatizace, tepelná čerpadla, topení, solární systémy.

FVE Sunshine, s.r.o. provádí výrobu, instalaci, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Dále má na starosti montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Také vyrábí kovové konstrukcí a kovodělné výrobky. Provádí další činnosti jako: - přípravné a dokončovací stavební práce, specializované ...

DATIX s.r.o. zprostředkovává prodej: - mobilní telefony, tablety - navigace, kamery - baterie, náhradní díly pro mobily - bluetooth a originální příslušenství - pouzdra - paměťové karty aj.

PBX BOHEMIA s.r.o. jako dodavatel v řešení dodávek: - slaboproudé technologie - elektromontáže - IT technologie - telekomunikační systémy

SORFLEX s.r.o. je velkoobchod a eshop s: - domácí potřeby - LED osvětlení - doplňky pro dům i zahradu

Výroba přípojných míst do stolů, výroba zásuvek do stolů a kuchyní, výroba přípojných panelů.

WIZORY s.r.o. se zaměřuje na vývoj, programování a výrobu průmyslové elektroniky a na robotiku.

OLMIKA s.r.o. se zaměřuje na pronájem a prodej kávových a potravinových automatů, kávy, limonád a mnoho dalšího.

Prodej domácích potřeb, dekorací pro dům i zahradu, elektrospotřebičů, elektromateriálu, spojovacího materiálu, nářadí, zahradních potřeb.

ELFOSY s.r.o. se zaměřuje na elektromontáže, hromosvody, zabezpečovací a kamerové systémy, televizní rozvody, revize a mnoho dalšího.

BRYKA s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, kamerové systémy, alarmy a řídící systémy pro chytrou domácnost.

Flexidoc s.r.o. je prodejcem a autorizovaným servisem tiskáren Konica Minolta zajišťující také pronájem a tisková řešení pro optimalizaci nákladů.

EDA Project s.r.o. se zaměřuje na průmyslovou automatizaci, vývoj elektroniky a projekce technologických celků.

Dodáváme stroje na zpracování kabelů, dávkování viskózních látek, navíjení cívek, selektivní pájení, ultrazvukové a odporové svařování, průmyslové značení (Ink-Jet, laser, mikroher, elektrolytické a termo značení). Dále materiály pro stínění, optické filtry, PUR pryskyřice a pěny.

SUMTECH s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, rozvody, měření a regulace a opravy a revize elektrických zařízení.

Digitalizace analogových video, audio a foto materiálů. Převod VHS, VHS-C, Hi8, MiniDV a dalších druhů video a audiokazet, gramofonových LP desek, negativů, fotografií či 8mm filmů do digitální podoby. Možnost střihu a úprav video i audio záznamů.

Výroba, výrobce, distribuce, dodávka: -kompresory, kompresorů -kondenzační jednotky, jednotka -řídící systémy pro chladící (chlazení) a klimatizační (klimatizace) zařízení. -tepelná čerpadla.

BeVIVID Store s.r.o. provozuje e-shop lemory s designovými kryty na iPhone, peněženkami a řemínky na hodinky.

Výroba: -přístrojové transformátory proudu nízkého napětí (NN**) od 1-1500 A včetně atypických převodových poměrů na přání zákazníka. Typová řada transformátorů CLA* je schválena pro měření a účtování spotřeby elektrické energie čMI* pod číslem TMC* 212/93-1619. Transformátory je možno dodat cejchované státním metrologickým ...

Firma KPB INTRA s.r.o. ze sídlem v Bučovicích se zabývá vývojem, výrobou a následným prodejem přístrojových transformátorů proudu a napětí. Je výrobce transformátory nízkého napětí, přístrojové transformátory, nízkonapětové transformátory. Dále vyrábíme snímače, napájecí transformátory do výkonu 2500 VA, izolátory a zakázkové epoxidové ...

Zakázkový vývoj a výroba elektroniky. Vyvíjíme a vyrábíme zařízení dle vašich představ, ať už máte propracované zadání, nebo jste ve fázi prvotní myšlenky. Společnost Y4K Design, s.r.o. disponuje profesionály v oboru a dokáže tak vašemu projektu věnovat potřebné úsilí a péči. Našim cílem je vaše spokojenost a dlouhodobá spolupráce. Co pro vás ...

FixMyPhone s.r.o. se specializuje na servis a prodej mobilních zařízení různých značek a typů.

HONEST CAFE, s.r.o. se zaměřuje na prodej, pronájem a servis prodejních a nápojových automatů.

Systémy pro: - strojírenství - ITEM, Axelent - stavebnictví - Jansen, Axelent, Cor-Ten, Triplan - zabezpečení - bezpečnostní a neprůstřelné systémy -personální propustě -vratové uzávěry -balistické dveře a vrata -kancelářské prostory, izolované jednací místnosti -speciální uzávěry tlako a plynotěsné ...