ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
MKM konsorcium - služby v oblasti průmyslové automatizace - výroba elektrorozvaděčů.

Dodávka, montáž, servis: - systémy inteligentních budov - kamerové systémy

Vývoj, výroba: - elektrické přístroje - zakázkový výroba plošných spojů.

Činnost: - projektování, realizace a rekonstrukce scénických technologií.

Supermarket, maloobchod, prodej: -potraviny-ovoce, zelenina, cukrovinky, pečivo, pekařské výrobky, maso, uzeniny, mléčné výrobky, mražené výrobky, nápoje alkoholické a nealkoholické, lahůdky -kosmetika, drogerie, hygienické potřeby -papírnictví, školní potřeby, knihy -hračky -domácí potřeby -elektronika, elektrospotřebiče ...

Výroba, prodej: -přenosné osvětlovací techniky -bezpečnostní vybavení pro policejní a armádní složky, hasičské a záchranné sbory i pro komerční využití.

Dodávka, montáž, servis: -elektronické zabezpečovací systémy -alarmy -strukturované kabeláže -antény, satelity -telefony -slaboproudé rozvody.

Zpracování, svařování nerez plechů: -myčka, nádrž, výrobky pro zdravotnictví Stříhání, vrtání, stáčení, ohýbání, svařovaní, broušení a řezání laserem. Klempířství, zámečnictví. Výroba vzduchotechnických komponentů.

Autorizovaný prodejce, servis a Digital Partner SHARP. KOPÍROVACÍ STROJE SHARP -kompletní kopírovací služby PRODEJ-SERVIS-PRONÁJEM MINOLTA, CANON, MITA, UTAX, TOSHIBA... -repasované kopírovací stroje MINOLTA, SHARP -registrační pokladny SHARP, EURO, -spotřební materiál ARMOR, PELIKAN, FULLMARK -počítačová literatura ...

Návrhy, výroba, dodávky: - osazování a testování desek plošných spojů - elektronické díly - produktový a grafický design - 3D modelování a vizualizace.

Výroba: - kovovýroba - vzduchotechnika.

Prodej a instalace zabezpečovacího systému ZEDER. Trezorový zámek, který se instaluje na tyč řízení. Pro zloděje je to jedno z nejhůře přístupných míst, protože zámek blokuje řídící mechanismus a znemožňuje manipulaci s vozidlem.

Prodej, e-shop: -kvalitní elektrospotřebiče -kuchyňské potřeby -vestavěné elektrospotřebiče -notebooky -GPS navigace -TV, televizory -fotoaparáty.

Jsme jednou z nejvýznamnějších firem v oboru vytápění, klimatizace, čistých prostor, filtračních technologií a chlazení technologického vzduchu v Evropě. Zaštiťujeme prodej všech výrobků společnosti DencoHappel v České republice z výrobního závodu se sídlem v Liberci. Naše výrobky jsou zcela kompatibilní, aby bylo možno vytvořit požadovaný ...

Práce: - elektromontáže - montáže hromosvodů - rozvody NN, VN. Výroba: - rozvaděče.

Maloobchod, velkoobchod, e-shop: -aktivní a pasivní elektronické součástky -měřicí technika -akumulátory a baterie -radiostanice a radiové sítě -mikrovlnné radioreléové spoje -telekomunikační služby -výstavba telekomunikačních sítí. Vydáváme katalog tištěný i na CD.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - software Služby: - záchrana dat - odvirování počítačů - servis sítí LAN a WiFi

Prodej: - počítače - komponenty Služby: - webdesign - webhosting

Prodej, e-shop - domácí elektrospotřebiče - TV, audio, video - notebooky, tablety, PC - telefony, fotoaparáty, GPS - zahradní technika.

Grafické návrhy VOIP telefonování přes internet Prodej - výpočetní technika - notebooky - spotřební materiál Servis: - výpočetní technika SEO optimalizace pro vyhledávače Připojení k internetu Výroba - www stránky - internetové obchody Registrace domén Instalace a správa: - počítačové sítě optické, metalické a bezdrátové

Služby: -montáže, opravy -elektroinstalace -plynová zařízení -zámečnictví. Značky spotřebičů: -MORA, FAGOR, WHIRLPOOL, THERM, PROTHERM, DESTILA, QDRIGA, KARMA, DAKON, VAILLANT, ETA*. Dodávka spotřebičů uvedených značek. Komplexní služby měřící a regulační techniky: -eqitermní a prostorové regulace značky LANDIS & GYR*, ...

Opravy chladniček a mrazniček.

Realizace - osvětlení: Revize: -elektroinstalační práce -silnoproud a slaboproud. Hromosvody. Měření regulace. Řízení-bazénové technologie. Opravy a montáž - datové sítě.