ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Správa technického zařízení budov, - revize zařízení - servis a technické prohlídky - zpracování a vedení dokumentace technických zařízení. Dodávka a montáž vzduchotechnických zařízení - vzduchotechnika - klimatizace. Ostraha objektů - ochrana a monitoring osob a majteku. Úklidové služby - úklid kanceláří a společných prostor - ...

Prodej: - optické pomůcky pro slabozraké a zrakově postižené.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -elektronické zabezpečovací systémy. -kamerové systémy. -domácí videotelefony. Práce: -elektromontážní. -elektrorevize. Montáž: -klimatizace.

Instalace, montáž nových i repasovaných CNC řídících systémů . Elektroinstalační práce, výroba rozvaděčů.

Služby: - fotograf - výroba a zpracování videozáznamů

Služby: - ozvučení sportovních, kulturních a společenských akcí

Výroba, dodávka, velkoobchod elektrotechnického materiálu, kabely, neodymové magnety, permanentní magnety, konektory.

Prodej: - modelářská elektronika, osvětlení modelů, speciální elektronika dle přání zákazníka.

Prodej telefonů, notebooků a příslušenství Xiaomi.

Osvětlování, ozvučování - kulturní akce.

Foto portrétní, svatební, dětské, rodinné Opravy a servis - fotoaparáty.

Maloobchod a velkoobchod -elektroinstalační materiál kabely, vodiče, zásuvky. -výroba rozvaděčů -elektromontáže -zámečnická výroba

Velkoobchod, hlavní sklad. Prodej příslušenství pro: - mobilní telefony, digitální fotoaparáty - videokamery, výpočetní technika.

Montáž, rekonstrukce, oprava, servis: -instalace elektronických, objektových, zabezpečovacích systémů EZS -zabezpečení objektů (výrobky firmy JABLOTRON) -bezdrátové (radiové) zabezpečovací systémy -kamerové systémy pro obchody, firmy, sklady, domy apod. Možnost přehrávání záznamu v síti LAN i WAN.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektromateriál -kabely, elektroměry, příslušenství, zemnící materiál, nářadí, pásovina a osvětlení.

Montáž, oprava: - nouzové osvětlení - průmyslové a venkovní osvětlení - rozvody NN a domácích telefonů - IT včetně diagnostiky závad - opravy světelných reklam. Elektroinstalace, montáž a opravy průmyslového osvětlení.

Služby: - strojní vyšívání - výroba nášivek a výšivek

Webdesign. Grafické práce. Dodávka, montáž, servis PC, správa sítí. Připojení k internetu.

Připojení k internetu. Webdesign. Webhosting. Prodej a servis počítačů.

Služby: -automatizace energetických zařízení

Služby: - fyzická ostraha objektů - detektivní činnost - kontrola práce neschopných - facility management Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy

Montáž: -satelity -antény