ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Výroba vzduchotechnické komponenty: -tvarovky kruhového průřezu -oblouk segmentový OSS 90° -oblouk segmentový OS 90°, 60°, 45°, 30°, 15° -spirálně vinutá roura SR -trouba hladká TR -přechod osový PRO a pravoúhlý -odbočka jednostranná OBJ 45° -odbočka oboustranná OBO 90° -kalhotový kus KK 45° -odbočka jednostranná OBJ 90° ...

Servis, prodej, instalace všeho pro digitální televizi DVB-T, DVB-S HDTV. Satelitní komplety, instalace TV/SAT rozvodů. Instalace individuálních a společných anténích systémů. Konzultace a poradenství. Prodej satelitní a TV techniky.

Zajištění oprav, revizí a instalací elektrických zařízení.

Prodej a servis komunikační techniky.

Monitory Konektory Joysticky Řídící jednotky Laserové dálkoměry Tablet PC a notebooky Meteostanice

Vývoj elektroniky a elektronických systémů Vývoj, návrh a výroba jednoúčelových storojů Vývoj firmwaru a IP funkcí pro FPGA a DSP Zpracování obrazu z kamerových systémů.

Opravy v domácnosti a kanceláři- montáž nábytku, zapojení svítidel, zapojení a nastavení domácí elektroniky, oprava a čištění PC. Pokládka zámkové dlažby, stavební práce či úpravy zahrad. I zakázku většího rozsahu.

Montáž, opravy: -inženýring vyhrazených elektrických zařízení (vč. revize a zkoušek) -vyhrazená zdvihací zařízení -montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení. Výroba, instalace a opravy: -elektrické stroje a přístroje, elektronická zařízení. Další služby: -projektování elektrických zařízení -montáž měřidel ...

Maloobchod, prodej, zásilková služba, internetový obchod: -hry pro počítače -výukové programy, encyklopedie a multimédia pro děti i dospělé -hry a hardware pro konzole Playstation, Nintendo -joysticky, volanty a další herní doplňky SONY, Logitech, Logic 3, Saitek -počítače a jednotlivé komponenty pro PC. Další ...

Lakýrnictví a natěračství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Zámečnictví, nástrojářství -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a ...

Maloobchod: -originální a vhodné dárky pro děti -elektronické stavebnice a hlavolamy -hry pro Xbox 360, Playstation, PC a další herní platformy.

Firma JOYCE ČR, s.r.o. byla založena v roce 1996. Hlavními obory činnosti jsou komunikační technologie a alternativní zdroje energie s působností v České i Slovenské republice. Naše vize: JOYCE = symbol kvality a trvalé hodnoty. S námi budete Jedineční, Originální, Y:-)novativní, Celosvětoví, Ekologičtí. Jsme držiteli certifikátu Top Czech ...

Autorizovaný distributor firem Siemens, Panasonic, Canon. Prodej, dodávky, servis: -telekomunikační technika -mobilní telefony GSM značek NOKIA, SONY ERICSSON, LG electronics, SAMSUNG, SIEMENS gigasety, PANASONIC, MOTOROLA -digitální fototechnika -fotoaparáty značek Olympus, Kodak, Samsung, Fujifilm a Nikon -bezdrátové telefony a faxy ...

Obchodní, výrobní a servisní společnost: -prodej, pronájem a zápůjčky tiskových kopírovacích zařízení, oficiální zastoupení LEXMARK a DEVELOP -záruční a pozáruční servis tiskových zařízení všech značek BROTHER, CANON, DATAMAX, DELL, EPSON, HP, KONICA, LANIER, LEXMARK, LG, MINOLTA, OKI, PANASONIC, PHILIPS, RICOH, SEAGATE, SHARP, TOSHIBA, ...

- servis počítaců, notebooků, tabletů i dalších mobilních řešení - návrh a realizace počítačových sítí - správa serverů a počítačvých sítí - kamerové systémy - vpn sítě, metalické, optické, bezdrátové - outsourcing

Velkoobchod, maloobchod, projekce, instalace, konsignační sklad INGE Opava: -osvětlení venkovní i interiérové -svítidla.

Pronájem a prodej prezentační techniky.

Prodej, stavebniny: -veškerý stavební materiál -obklady, dlažba, stavební chemie. Vlastní autodoprava

Prodej elektro: -pračka WHIRPOOL, IGNIS -sporák -elektrický kráječ BOSCH -odsavače par -chladnička INDESIT -kombinovaná chladnička CANDY -šicí stroje BROTHER -vysavače ELEKTROLUX -videorekorder PHILIPS -televizory TESLA -elektrospotřebiče, elektronika apod.

Prodej výpočetní techniky. Poradenství: -daňové -právní -podnikatelské. Účetnictví a kontrola. Výzkum trhu a veřejného mínění.

Prodej a servis výpočetní techniky: -počítače, notebooky a PDA, servery, komponenty, periferie, síťové prvky -software, navigační zařízení -spotřební materiál -spotřební elektronika -přestavby, opravy, rekonstrukce počítačů -poradenské služby ohledně programů na zpracování dat.

Činnost: -montáž a stavba nových PC dle přání uživatele, -oprava a repasovaní stávajících PC, -prodej a servis veškeré výpočetní techniky do 24 hodin, -poradenství v oblasti hardware i software, -tvorba webových aplikací, -design, návrhy a tisk vizitek, tvorba reklamních CD a DVD, -reklamní návrhy tiskovin, firemní letáčky atd.

Výhradní zastoupení-ZWECKFORM -ČR, SR. Etikety, fólie, papír pro: -laserové tiskárny -kopírky -jehličkové a inkoustové tiskárny. Popisový software včetně čarového kódu. Design. Papír. Propisoty. Ozdobné samolepky. Vázané formuláře pro podnikatele. Prodej, maloobchod: -textil, oděvy. Cestovní kancelář tel.:516432167.

Návrh, dodávka a instalace: - indukční a LED osvětlení - fotovoltaické elektrárny na klíč - malé větrné elektrárny. Dodávka: - dřevěná paliva (pelety, brikety).

Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika -počítače (PC) -mobilní telefony -digitální technika -notebooky -internet pro veřejnost -zřízení ISDN, ADSL, HTS* -UPC televizní programy -bezdrátové připojení k internetu -internetový obchod.