ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Autorizovaný prodej: -počítače PC a příslušenství -hardware -tvorba a prezentace internetových stránek -zálohování dat na CD -instalace sítí -servis PC.

Výroba: -tištěné spoje pro partnera zahraničního firmu GBO RIMBACH -časové registrační přístroje -tiskací moduly pro lékařské přístroje -elektronika.

Kompletní podpora malým a středním firmám v oblasti IT. Prodej hardware, software, domén. Kompletní služby HW, SW, web, mail. Instalace serverů, tvorba aplikací na míru. Tvorba webu. Kompletní správa sítí se servery WINDOWS.

Informační technologie - IT: - připojení k internetu, správa sítě, serverů a pracovních stanic - informační systémy, vývoj softwarových produktů - webové prezentace, loga, flash animace, webová grafika - návrh a realizace sítí, analytické a poradenské služby - dodávky hardware a software dle požadavků a potřeb zákazníka.

Zastoupení (dovoz, import) společnosti MIELE pro ČR. Firma Miele je německý výrobce vyrábějící vysoce kvalitní elektrické přístroje pro domácnost a přístroje pro profesionální využití. Prodej, servis, poradenství. Přístroje pro domácnost: -pračky, sušičky, mandly, vysavače -myčky nádobí -sporáky a pečicí trouby, odsávače par -parní ...

Zastoupení ACER pro ČR, servisní centrum. Prodej, servis: - počítače - počítačové sestavy - notebooky - pracovní stanice - tablety - mobilní telefony.

Prodej profesionálních a hobby coptér pro kinematografické a průmyslové využití. Spolehlivé coptéry, poradenství a řešení v oblasti leteckých záběrů.

Dodávka, montáž, oprava: -chladících a klimatizačních zařízení -klimatizace -záznamníky teploty, teplota -tepelná čerpadla, čerpadlo -chladící nábytek -chladírny, chladírna, mrazírny, mrazírna -sušárny řeziva, zdiva -chladící technika, techniky. Montáž PUR panelů, panely, panele.

Rack shop. E-shop, internetový prodej datových rozvaděčů a příslušenství. Stojanové rozvaděče, nástěnné rozvaděče.

Software a poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Návrh a výroba integrovaných polovodičů pro zelenou elektroniku.

Prodej, servis a poradenství domácí, kuchyňské a domácí elektrospotřebiče: -bílá technika -pračky, pračka, myčka, myčky, sušičky, sušička, chladničky, chladnička, mrazničky, mraznička, sporáky, mikrovlnné trouby, trouba, vestavné spotřebiče a další.

Výroba, prodej, projekce a dodávky: -vzduchotechnické potrubí, klimatizačních zařízení na klíč. Výroba, instalace -vzduchotechnické prvky, systémy -výroba prvků na zakázku -prvky do velmi čistých a zdravotně sterilních prostředí či pro různé architektonické potřeby. Technologie jsou pravidelně modernizovány a doplňovány, dle požadavků ...

Telekomunikační technika Zabezpečovací technika Novinky v technice Satelity & Televize GSM zařízení Baterie a akumulátory Kamerové systémy Digitální audio video.

Výrobní závod. Výroba a prodej: -osvětlovací technika-svítidla, světla, Lampy: -bytová -uliční -zahradní, parková -průmyslová-nevýbušná, speciální -světlomety -žárovková, výbojková, zářivková -interiérová, exteriérová -náhradní díly a doplňky. Prodej: -světelné zdroje -světelné stožáry a sloupy -svítidla a výrobky ...

Bazar - kávovary - výdejníky vody - nápojové automaty Velkoobchod - balená voda - sirupy - medoviny - limonády Velkoobchod - káva MÄDER Prodej - kávovary - nápojové automaty - výdejníky vodyservis - kávovary Velkoobchod - porcelánový servis na kávu Prodej - úpravny vody a filtry Montáž - úpravny vody a ...

Elektronické zabezpečovací systémy a technika.

Zabezpečovací systémy, kamerové systémy, systémy domovní telefony, přístupové systémy, požární signalizace, bytové rozvody. Servisní služby.

Prodej, výkup, likvidace, revize, opravy: -suché a olejové transformátory. Prodej, výkup, filtrace, regenerace: -transformátorové oleje. Prodej, montáž: -VN kabely a VN koncovky.

Prodej: -počítače, -notebooky -servery -monitory -projektory -tiskárny -skenery -klimatizace.

Prodej -aktivní i pasívní elektrosoučástky -zdroje -pájecí a měřící technika -antény a komponenty -sestavování pc na míru.

Činnost: -domovní a průmyslové elektroinstalace. -instalace hromosvodů (pasivních, aktivních) -měření a regulace (vytápění, bazény, sauny) -zabezpečovací systémy pro rodinné domy, průmyslové objekty, automobily -protipožární systémy domů a průmyslových objektů -slaboproudé rozvody pro telefon, domácí a podnikové sítě -kamerové systémy ...

Prodej, montáž a servis anténní a satelitní techniky.

Prodej, dodávka nápojové automaty. Nápojový servis.

Maloobchod, velkoobchod, internetový obchod: -osvětlovací technika -světelné zdroje -svítidla (lampy, lampičky, podhledy, bodovky, zářivková svítidla, zahradní svítidla) -příslušenství.