ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej: - domácí elektrospotřebiče.

Výroba rozvaděčů nízkého napětí Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Velkoobchod, prodej: - tablety, mobilní telefony, herní konzole, procesory, HDD, atd.

Služby: - kompletní technická produkce kulturních, společenských a sportovních akcí - pronájem techniky (NEXO, InnovaSON, …) - ozvučení nejnovějšími digitálními technologiemi - nápadité a kreativní osvětlení pomocí konvenčních i nejmodernějších LED světel - velkoplošná projekce, LCD, plazmové a LED panely - pódiové systémy, mobilní ...

Prodej a montáž, výroba - telekomunikační zařízení.

Velkoobchod drogerie: -čistící, mycí prostředky (Hankel, Ecolab, Procter and Gamble, STYL Larin, ZENIT-REAL, TATRACHEMA, BOCHEMIE -kartáčnické zboží SPOKA KARTÁČOVNY ŘEČICE -hygienické potřeby -školní a kancelářské potřeby -papírenské zboží (motouzy, obálky, sešity, pera, propisky, tužky) -ochranné pracovní pomůcky (rukavice, montérky, ...

VÍCE VOLNOSTI S RADIOVÝM OVLÁDÁNÍM Obchod, velkoobchod, prodej, montáž, oprava, servis, poradenství. Rádiová, bezdrátová, dálková ovládání HBC-radiomatic dceřiná společnost, výhradní zastoupení (řízení) strojů pro: -průmyslové, stavební jeřáby -hydraulické nástavby - ramena, zdvihadla -lokomotivy, posunovadla -čerpadla betonových směsí ...

Služby: - restaurační a hotelové pokladní systémy - kamerové systémy - servis počítačové techniky.

Výhradní dodavatel kvalitních invertorů SOLUTRONIC a příslušenství pro Českou republiku. Invertor - měnič nebo střídač je elektrický přístroj, který převádí stejnosměrné napětí (stejnosměrný proud) na střídavé napětí (střídavý proud).

Výhradní zástupce zahraniční společnosti HESMO pro interiérová svítidla. Prodej interiérová a exteriérová svítidla, svítidlo GLOBO, ESTO, EGLO, MASSIVE. Průmyslová automatizace: -automatizační, měřící a regulační technika -servis průmyslové elektrické stroje a jiná elektrická zařízení -elektroinstalace do napětí 1000V -repasování ...

Dodávka - hardware počítače, notebooky, servery Správa, servis - IT servery, tiskárny, notebooky Projektování - počítačové sítě LAN, WAN Data - zálohování.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - výpočetní technika - počítače - datové sítě. Oprava, servis: - výpočetní technika, počítače. Instalace, montáž: - připojení k internetu.

Prodej elektrospotřebičů a elektroniky.

Prodej, montáže, údržba a opravy : -elektroinstalace -elektrozařízení -silnoproudá elektronika -měřící a regulační technika -zabezpečovací technika.

Prodej vysavačů značky Rainbow.

Vývoj a prodej: -elektronické řídicí systémy.

Velkoobchod - ozvučovací systémy PASO, EGI.

Prodej: -hardware, software, kancelářská technika. Servis, opravy, oprava: -počítače a příslušenství -tiskárny, tiskárna i monitory Po dobu opravy zapůjčíme náhradní zařízení. V naší firmě dostanete pouze legální software. Kopírování, skenování, webdesign, grafika.

Stavební činnost: -občanské a bytové stavby -inženýrské a vodohospodářské stavby -partner programu POROTHER Dům. Práce: -vodo-topo-plyn -instalace -topenářské -vodoinstalatérské -plynařské -elektroinstalační (elektroinstalace). Výroba-elektrické rozvaděče -slaboproud, EPS, EZS.

Elektromontážní práce: -silnoproud do 1kW (bytové a průmyslové elektroinstalace, elektroinstalační práce) -slaboproudé rozvody (počítačové sítě, telefony, EPS, EZS) -hromosvody -měření a regulace. Výroba a prodej: -elektrické rozvaděče NN Prodej: -kapková závlaha -elektroinstalační materiál.

Prodej, opravy a servis: -kancelařská a výpočetní technika -počítače PC -notebooky -kopírovací stroje, kopírka, kopírky SHARP -mobilní telefony -kalkulátory, organizátory -registrační pokladna, pokladny -psací stroje -tiskárna, tiskárny -hardware -periferie a příslušenství -software.

Prodej, e-shop, internetový obchod: - elekroinstalační materiál a příslušenství.