ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Maloobchod, prodej: -datová média -audio, video kazety -baterie a nabíječky -blu-ray -brašny k NTB -CD-R, CD-RW -čistící prostředky -datové pásky -diskety 3, 5 1, 44MB -doplňky -DVD+-R(W), DVD-RAM -externí HDD -flash disky - USB Paměti -foto a kancelářské papíry -herní ovladače -kabely, redukce ...

Reklamní agentura: -informační a orientační systémy pro obce a města -vnitřní a vnější info systémy -reklamní plochy na frekventovaných místech (midiboardy, výplně zábradlí), pronájem reklamních ploch (lavičky, zábradlí, sloupy veřejného osvětlení (VO) aj.) -plotterová grafika, velkoplošný tisk -malonákladový tisk až do ...

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba, montáže: - ocelové konstrukce - opláštění budov - kynologické překážky. Montáže, instalace. - vzduchotechnika. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Výškové práce.

Výroba - elektromotory, generátory, transformátory.

Výroba - rozhlasová a televizní technika.

Telekomunikace. Prodej mobilních telefonů a originálního příslušenství SIEMENS: -pouzdra, výměnné kraty, nabíječka, baterie, datové doplňky, sady do auta, bezdrátové handsety -bezšňůrové telefony GIGASET. Záruční a pozáruční opravy mobilních telefonů: -základní servis L0, L1 -upgrade firmware -technická podpora a poradenství.

Prodej - elektronika, domácí spotřebiče.

Prodej a pronájem cigaretových automatů.

Prodej - odblokované telefony, prodej monitory, notebooky.

Opravy, instalace - elektrické přístroje.

Prodej, montáž - satelitní technika - anténní technika. Elektroinstalační práce. Návrhy a výroba. Měření a regulace.

Montáž - vzduchotechnická zařízení.

Servis: -PC a počítačové sítě -zrychlení PC -zálohování a záchrana dat -instalace -školení. Služby konstruktérské kanceláře: -tvorba výkresů pro průmysl (dxf, dwg) -profesionální služby v softwaru Autodesk Inventor.

Zkušebna vysokého napětí VN a VVN E-45. Údržba, externí i dílenské opravy, měření, zkoušky a revize elektrozařízení bez omezení napětí v prostorech třídy A + B: -distribučních transformátorů -zařízení rozvoden elektrické energie -periodické zkoušky dielektrických pomůcek -kabelových souborů -rekvalifikační kurzy, školení a zkoušky ...

Maloobchod, prodej: - počítače, doplňky - počítačové sítě - tiskárny. Služby, servis: - internetové prezentace - dohledové systémy - datová úložiště.

Výstavba základnových stanic GSM a DCS.

Prodej - GPS navigace, prodej MP3 přehrávače, prodej digitální fotoaparáty NOKIA, CANON, FUJI, OLYMPUS, NIKON, mobilní telefony, notebooky.

Dodávka - kávovary FIAMMA, mlýnek na kávu, dodávka portugalská káva NICOLA.

Opravy - televizní a rádiové přijímače.

Poradenství v oblasti softwaru. Prodej: - software.

Provozování, pronájem, servis: Nápojové automaty -teplé a studené nápoje. Prodej surovin do nápojových automatů: -instantní směsi. Prodejní automaty s mincovníky.

Výroba, montáž, servis: -odsávací a filtrační zařízení -filtrace vzduchu (mechanická, elektrostatická, absorpční) -vzduchotechnické komponenty -odsávací potrubí -průmyslová filtrace vzduchu -filtry PULS JET -filtry kapsové -patronové filtry PAR (filtrace jemného prachu) -filtrační hadice -odsavače. Odsávání, ...