ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Vývoj: - komplexní řízené elektromechanické soustavy. Příkladem je autonomní mobilní robot Advee - elektronická zařízení na zakázku.

Prodej, dovoz: - osobní automobily. Prodej: - příslušenství k MP3 přehrávačům - příslušenství k mobilním telefonům. Reklamní služby.

Služby: MP production -hudební servis -kulturní servis -moderování, osvětlování a zvučení společenských, firemních, zábavných a sportovních akcí.

KVALITA, SPOLEHLIVOST, PÉČE Kancelářská technika. Obchod, prodej, konzultace, servis(opravy), i pozáruční včetně náhradních dílů, repase : -kopírovací stroje CANON (kopírka, kopírky), kompletní služby vč. odkupu a repasí (válce, tonery, cartridge...) -faxy CANON -počítačová technika všech značek na míru NOKIA, SONY ERICSSON, SAMSUNG, ...

Prodej, repase: - notebooků, tiskáren a počítačů DELL. Servis i pozáruční: - kancelářská technika - výpočetní technika DELL, LENOVO, ACER, ASUS, HP a jiné - sítí, serverů - tiskárny EPSON, CANON, HP, OKI, BROTHER, LEXMARK, veškeré jehličkové, laserové, inkoustové - EPSON audio, video, interaktivní tabule. Tvorba webových stránek, ...

Prodej, e-shop, eshop, - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva - čokoládové nápoje. Pronájem: - kávovary.

Prodej, servis, opravy značek MORA, GORENJE, MORATOP, ARISTON, KARMA: -sporáky, vestavné spotřebiče, odsavače par, mikrovlnné trouby -ledničky, pračky, myčky nádobí -plynové kotle, elektrokotle, plynové ohřívače, zásobníkové ohřívače, topidla, elektrické boilery.

Velkoobchod - elektrodíly snímače tlaku, polohy, teploty Dotační poradenství pro program rozvoje venkova

Prodej, eshop, e-shop: - knihy, DVD a CD o zelených potravinách - zelené potraviny - Ječmen, Spirulina, Chlorella.

Dodávka, realizace: - počítačové sítě LAN, WAN - software Microsoft - nové technologie v oblasti datových komunikací. Instalace počítačových sítí.

Prodej a instalace - kamerové systémy CCTV Prodej a montáž - anténní a satelitní technika - satelitní internet USATprodej a instalace - anténní systémy pro individuální zakazníky rodinné domy anténní systémy pro skupinový příjem hotely, panelové domy

Služby: - tlumočnické služby. Technika: - ozvučovací, tlumočnická, prezentační, osvětlovací.

Servis, opravy a výroba elektroniky . Zakázková výroba a servis elektroniky i audiovizuální techniky.

Společnost Altronik s.r.o. jsme založili v roce 1998 jako velkoobchod zaměřený jenom na jih Moravy. Postupně se činnost rozšířila na území celé ČR. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: - televizory Mascom, FINLUX - satelitní technika - hlavní stanice pro STA - anténní technika - satelitní přijímače, příjem - set-top-boxy pro DVB-T a ...

Vývoj a tvorba: -web aplikace -gastronomický software FUSION -kamerové systémy včetně záznamu a přenosu -zabezpečovací systémy -správa sítí -webhosting.

Dodávka, montáž, servis, projekce: -vzduchotechnika -klimatizace: -pro bytové a kancelářské prostory -pro průmyslové a výrobní prostory.

Vývoj, výroba: -elektronika pro oblast zábavního a loterijního průmyslu.

Poskytování software -prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programu na zakázku -technické poradenství v oblasti výpočetní techniky - HW, SW

Výrobce: -elektroinstalační materiál pro rozvaděče. Čištění všech druhů elektroinstalací pod napětím do 1000V. Import feritových jader Prodej elektroinstalačního materiálu.

Maloobchod, prodej: - domácí spotřebiče, elektrospotřebiče.

Prodej, eshop, e-shop: - mobilní telefony a příslušenství - audio a video technika - kancelářská technika.

Obchod, prodej: - tapety - svítidla. Návrhy (projekt), realizace a vybavení, poradenství: - interiéry. Prodej: - nábytek vč. montáže BRIK, JAVORINA, CALLIGARIS - postele - ložnice - obývací pokoje - sedací soupravy (i kožené) - židle - stoly - jídelní sety - předsíňové stěny - zdravotní matrace - koberce.

Oprava a prodej: -elektrospotřebiče -automatické pračky -odstředivky -sporáky -bojlery -akumulační kamna -chladničky a mrazničky -mixéry -žehličky -klasické pračky -náhradní díly.