ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Prodej: - tabletů značky WEXLER - elektronických knih

Montáž, opravy, servis, prodej - antény, společné antény - satelitní a televizní technika - satelitní přijímače, televizory - prodej příslušenství.

Služby: - elektroinstalace - montáž zabezpečovací, kamerové systémy - počítačové sítě

Činnost: - přenesení snímků z digitálních fotoaparátů na klasický filmový pás - výroba černobílých internegativů

Maloobchod, prodej: -potřeby pro kutily, do domácnosti: -železářství, kování, zámky, nástroje, nářadí, spojovací materiál -podlahové krytiny, linoleum, parkety -bytové doplňky: -žaluzie, garnýže, laťovky, svítidla, elektromateriál, molitan, ubrusoviny. Další prodejny: -Brno, Veveří 21 tel.603540228 -brno, Horova 13 tel: ...

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Prodej, servis, oprava, konzultace: -notebooky, PC -přenosné počítače, notebooky TOSHIBA -počítačové sítě -systémová řešení -tašky DICOTA pro notebooky -HEWLET-PACKARD hardware, spotřební materiál (monitor, klávesnice, myši, grafika, paměťové karty).

MYTEC zajišťuje dodávku a montáž moderní technologie pro kanceláře a rodinné domy.

Maloobchod, prodej, online objednávka: -notebooky -LCD monitory -PC sestavy -výpočetní technika, příslušenství -mobilní telefony -televize.

Činnost: - IT služby - tvorba webových stránek

Služby: - oprava, servis, montáž počítače - čištění notebooků - připojení periferních zařízení - nastavení domácích sítí

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrospotřebiče -elektronika -videokamery -televizory -kamery, fotoaparáty -domácí kino -domácí, kuchyňské spotřebiče -telefony, navigace -počítače, příslušenství. Další prodejna: -nákupní centrum Olympia.

Prodej, montáž a servis klimatizací SAMSUNG: -nástěnné: -SPLIT SINGLE -SPLIT DUAL -SPLIT TRIAL -kazetové a stropní: -4-cestné kazetové -1-cestné kazetové -stropní -DVM System.

Firma SAFETY PRO s.r.o. se zabývá kompletním servisem v oblasti požární ochrany (PO) a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP) včetně zajištění školení a poradenství. Také provádíme inženýrskou činnost, ve které vám zajistíme autorizovaného inspektora pro technický dozor staveb. Soustředíme se na lokality jako je Brno a jeho blízká města. ...

Servis - výpočetní technika, webdesign, školení, výpočetní technika.

Dodávka: -elektronické zabezpečovací systémy -elektronické požární systémy -kamerové monitorovací systémy -přístupové systémy

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - příslušenství k mobilním telefonům: - nabíječky - datové kabely - audio adaptéry - headsety - baterie do mobilního telefonu - baterie, nabíječky pro videokamery, fotoaparáty - USB Flash disky - paměťové karty - nabíjecí baterie, spotřební baterie - SIM karty.

Výhradní zastoupení japonské značky BROTHER pro ČR a SR. Dovoz, import, velkoobchod, prodej, distribuce kancelářská a výpočetní technika: -laserové tiskárny, osobní i síťové -barevné laserové tiskárny -multifunkční centra s digitální kopírkou -faxy, psací stroje -tiskárny samolepících štítků (štítkovače) -přístroje na výrobu ...

Instalace, montáž, servis zabezpečovací techniky. -stožáry s TV systémy - TV antény - satelitní technika.

Fotografické služby: -vyvolání filmů -digitální fotografie -klasické fotografie -digiFilm maker -digitální průkazové foto -opravy fotoaparátů značek SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX -oprava objektivů TAMRON.

Fotografické služby: -vyvolání filmů -digitální fotografie -klasické fotografie -digiFilm maker -opravy fotoaparátů značek SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX -oprava objektivů TAMRON.

Fotografické služby: -vyvolání filmů -digitální fotografie -klasické fotografie -digiFilm maker -průkazová fotografie -opravy fotoaparátů značek SAMSUNG, MINOLTA, YASHICA, PRAKTIKA, CONTAX -oprava objektivů TAMRON.