ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Služby: - revize elektrických zařízení, spotřebičů a hromosvodů.

Elektromontáže, elektroinstalační práce. Rozvody a revize elektrických zařízení. Montáže a opravy: - hromosvody - rozvaděče elektronických zabezpečovacích systémů EZS a elektronických požární signalizace.

Prodej: - kancelářská technika: - tiskárny, kopírky, scannery - výpočetní technika: - počítače, notebooky, monitory

Montáž, opravy: - společné TV antény - satelitní antény - individuální antényprodej - satelity a anténní příslušenství - společné TV antény - satelitní antény - individuální antény - běžné a generální. Měření televizního signálu.

Elektromontáže, elektroinstalace: - silnoproudé rozvody - slaboproud: - zabezpečovací zařízení, zabezpečovací systémy - monitorovací systémy - satelitní technika - technické zařízení budov: - topení - vzduchotechnika - sanitární zařízení - klimatizace. Montáže, instalace, opravy, revize: - elektrická ...

Elektromontáže, elektroinstalace, elektroinstalační práce: - elektronické zabezpečovací systémy EZS. Drobné stavební práce.

Zabezpečení majetku a osob Projekce - elektroinstalace, Montáž a revize, elektroinstalace.

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovací systéme Dodávka a montáž - elektronické požární systémy Elektroinstalace Grafické návrhy - DTP studio. Dodávka - výpočetní technika, hardware, notebooky. Servis - výpočetní technika, hardware, notebooky. Výroba - www stránky, správa sítě.

Služby v oblasti výpočetní techniky a internetu. Přenosy obrazových a zvukových informací na internet.

Elektromontážní a elektroinstalační práce, montáže a rekonstrukce, drobné opravy a výměny elektrických spotřebičů, revize, hromosvody, domácí telefony.

Výhradní zastoupení firem: ROEMHELD (RÖMHELD) HILMA - ROEMHELD, SCHMIDT Technology. Vývoj, výroba, konstrukce ve 3D CATIA V5, maloobchod, prodej, dodávka na klíč, montáž, oprava, servis, inženýring: -jednoúčelové stroje, zejména pro strojírenství a automobilový průmysl -stroje s mechanickým pohonem -elektrické stroje, přístroje ...

Malířství, natěračství. Montáž: - ochrana proti ptactvu (ocelové hroty, sítě) - hromosvody, antény, reklamy. Práce ve výškách.

-Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální ...

Protipožární zabezpečení, protipožární prostupy, zámečnická činnost, elektromontáže, projekční činnost, výškové práce.

Projektování - zabezpečovací systémy - systémy kontroly vstupu - kamerové systémy - požární signalizace.

Servis a opravy: -PC -notebooky -tiskárny, kopírky i multifunkční zařízení ad.

Půjčovna, pronájem: - fotoaparáty - objektivy - stativy - fototechnika.

Opravy a prodej praček, myček i kuchyňských spotřebičů.

Výpočetní technika, informační technologie. Dovoz, velkoobchod, distributor značek: -LITEON -monitory -CD ROM -DVD ROM -CDRW -základní desky -KME výhradní distributor pro ČR a SR -klávesnice -PC skříně -PC zdroje -KYE -myši -joystick -scannery -síťové komponenty (karty) -reproduktory -MAXTRO ...

Servis - chladící zařízení, dodávka chladící zařízení. Prodej klimatizační zařízení, servis klimatizační zařízení.

Velkoobchod - kancelářské stroje, počítače.

Maloobchod a velkoobchod - zabezpečovací elektronika elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, přístupové systémy. Maloobchod a velkoobchod domácí telefony, videotelefony.

Internetový obchod, e-shop Uplux - moderní, designová světla a svítidla: - stropní, nástěnná svítidla - lampy, lampičky - bodová světla - modulární svítidla - do obývacího pokoje, do ložnice, do kuchyně, do koupelny - dětská svítidla - venkovní svítidla - LED.

Prodej, montáž - elektronické zabezpečovací systémy.

Výroba, instalace, opravy - elektrické stroje a přístroje - elektronické a telekomunikační zařízení.