ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Služby, výroba-celá Česká republika. Automatizované identifikační systémy -docházkové systémy, stravovací systémy, přístupové systémy Stravovací programy, SW pro jídelny, software pro školní a závodní jídelny (jídelní programy) -dle výběru zákazníka na principu karet s čárovým kódem -čipů Dallas, magnetických karet, -bezkontaktních karet ...

Elektroinstalace, elektronistalační práce - dodávka a montáž elektrické zabezpečovací signalizace, elektrické požární signalizace, kamerové systémy, přístupové systémy, televizní a satelitní antény, domácí telefony.

Prodej: - optické pomůcky pro slabozraké a zrakově postižené.

Instalace, montáž nových i repasovaných CNC řídících systémů . Elektroinstalační práce, výroba rozvaděčů.

Výroba, dodávka, velkoobchod elektrotechnického materiálu, kabely, neodymové magnety, permanentní magnety, konektory.

Prodej: - modelářská elektronika, osvětlení modelů, speciální elektronika dle přání zákazníka.

Prodej telefonů, notebooků a příslušenství Xiaomi.

Osvětlování, ozvučování - kulturní akce.

Foto portrétní, svatební, dětské, rodinné Opravy a servis - fotoaparáty.

Montáž, oprava: - nouzové osvětlení - průmyslové a venkovní osvětlení - rozvody NN a domácích telefonů - IT včetně diagnostiky závad - opravy světelných reklam. Elektroinstalace, montáž a opravy průmyslového osvětlení.

Služby: -automatizace energetických zařízení

Služby: - fyzická ostraha objektů - detektivní činnost - kontrola práce neschopných - facility management Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy

Montáž: -satelity -antény

Dodávka, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - strukturovaná kabeláž Výroba, montáž: - garážová vrata

Realizace inteligentních domů - systémy elektroinstalací, topení, rekuperací, klimatizací, zavlažování nebo bazénové technologie - kamerové systémy.

Internetový obchod, eshop: - zabezpečovací systémy: - kamerové systémy - videotelefony - zabezpečení vozidel - autoalamy

Prodej, montáž: elektronické zabezpečovací systémy - alarmy, kamerové systémy, TV a satelitní technika.

Opravy a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Opravy a montáž - požární zabezpečovací systémy Elektroinstalace - silnoproudé zařízení.

Výroba rozvaděčů nízkého napětí. Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení.

Prodej: - balená pramenitá voda - barely s vodou do nápojových automatů. Provozování: - nápojové automaty, automaty na vodu, aquamaty.

Prodej čističe vzduchu, zvlhčovače vzduchu, teplovzdušné ventilátory, cirkulátory vzduchu. Reklamní výroba. Velkoplošný tisk, řezaná reklama.

Poslechové a prodejní studio: - značkové hi-fi systémy pro stereofonní poslech a komponenty pro sestavení velmi kvalitního domácího kina - audio technika.

Repase, oprava, prodej, e-shop, leasing: -výpočetní technika -stolní počítače, PC -notebooky -LCD monitory -tiskárny -scannery. Odprodej použité techniky. Pronájem PC na dobu 1 den-12 měsíců. IT služby pro firmy a školy: -sestavení počítačů na míru podle skutečných potřeb -testování, vyčištění, upgrade -instalace licencovaného ...