ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Projekce, obchod, prodej, inženýrink, montáž, revize, servis: -telekomunikace, sdělovací technika: -analogové, digitální, pobočkové ústředny, dodávka na klíč -faxy, telefonní přístroje, karetní a mincovní telefonní automaty -vnitřní rozvody telefonní, počítačové, signalizační: -strukturovaná kabeláž -optické, metalické kabely ...

Prodej, výroba: -termoelektrická chladící technika -technické návrhy a poradenství -opravy termoelektrických přístrojů (agregáty, autochladničky, výrobníky šlehačky, výčepníky vody...) Záruční a pozáruční servis -termoelektrické chlazení: -termoelektrické chladící agregáty -napětí 5V, 12V, 24V, 48V.

Firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004. Komplexní služby na trhu informačních a komunikačních technologií: -poradenství, realizace, servis projektu -bezpečnostní a komunikační technologie -telekomunikační systémy -sítě a řešení v oblasti IT. Další služby: -řízení projektů -systémová integrace -VEGA EXPORT ...

Autorizovaný prodej, servis: -programy KALKUL: -ekonomický software -účetnictví (jednoduché, podvojné) -ekonomické, účetní programy -mzdy, mzdové programy -sklady, skladové programy. Instalace programů KALKUL.

Obchodní, výrobní a servisní společnost: -prodej, pronájem a zápůjčky tiskových kopírovacích zařízení, oficiální zastoupení LEXMARK a DEVELOP -záruční a pozáruční servis tiskových zařízení všech značek BROTHER, CANON, DATAMAX, DELL, EPSON, HP, KONICA, LANIER, LEXMARK, LG, MINOLTA, OKI, PANASONIC, PHILIPS, RICOH, SEAGATE, SHARP, TOSHIBA, ...

Provádění bytových a průmyslových elektroinstalačních prací, montáže zabezpečovacích systémů, hromosvodů a domácích telefonů.

Prodáváme a opravujeme spotřební elektrotechniku a domácí spotřebiče.

Prodej, maloobchod: -kancelářské stroje -počítače, PC.

Servis, oprava: -medicinální technika, lékařské přístroje a nástroje, zdravotnické potřeby. Obchodní činnost. Výroba, instalace, montáž, oprava, servis: -elektronická zařízení.

Provádění, opravy a servis domovních, panelových i průmyslových elektroinstalací. Výroba elektrických zařízení a fotovoltaiky.

Prodej produktů Epson jako jsou tiskárny, projektory, skenery a spotřební materiál.

Návrhy, instalaci a správu sítí i zálohování dat. Prodej výpočetní a kancelářské techniky.

Péče o výpočetní techniku, telekomunikační techniku a připojení k internetu. Servis hardware PC a serverů, instalaci a konfiguraci programového vybavení, výstavbu počítačových sítí jak metalických tak bezdrátových.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - LED osvětlení, žárovky, trubice.

Měřící a informační technologie pro energetiku. Výzkum, vývoj, prodej, montáž, oprava, servis: -systémy synchronního měření WAM, WAMS -zařízení pro průmyslovou komunikaci mezi objekty v energetice -měření a automatizace, ASŘTP -monitorování vozidel pomocí GPS -vývoj a aplikace programového vybavení, SW pro průmyslové aplikace -vývoj ...

Opravy a servis spotřebičů Brno a okolí Opravy a servis praček, myček, varných desek, sporáků, trub, digestoří a sušiček.

Specializovaný e-shop, autorizovaný prodejce kávovarů značek SAECO PHILIPS, GAGGIA (Itálie) a JURA (Švýcarsko) a italské kávy.

Dodávka, montáž telekomunikačních pobočkových ústředen (Alcatel, Ericsson), výstavba telekomunikačních sítí, dodávky hardware a software, poradenství v oblasti zřizování datových sítí.

Prodej baterie pro elektroniku. Baterie a akumulátory. Kamery do auta, paměťové karty a jiné.

Kvalitní PC na míru nebo zajistíme celé počítače značek ACER, HP, PRESTIGIO, HALL, DELL ale i řadu dalších. Taktéž notebooky značek HP, ASUS, ACER, DELL, PRESTIGIO, LENOVO, SAMSUNG, TOSHIBA ...

Návrh a realizace systémů řízení budov s úzkou vazbou na osvětlení a řešení inteligence instalace.

Telekomunikace Bezpečnostní systémy Ostatní slaboproudé systémy Silnoproudé systémy.

Prodej spotřebičů. Chladničky, mrazničky, pračky, sušičky, sporáky..