ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Tapetování, malování, prodej tapet, prodej led osvětlení, lepení grafiky, lepení velkoformátových tisků. E-shop.

Sestavení počítačů na míru, tvorba sítě a internetu. Servis a údržba sítí, PC. Poradenství.

Vývoj LED panelů, slaboproudé systémy, správa sítí, záloha a správa datInformační systém, ISwayGrafika a webdesign, domény, webhosting, poradenství a školení.

Centrála. E-shop, maloobchod, prodej, oprava, servis: -ekonomické, informační systémy -počítače, hardware -klávesnice, reproduktory, zvukové karty, myši, podložky -mobilní telefony PAEGAS, EUROTEL -značky BOSCH, ALCATEL, SIEMENS, MOTOROLA, PANASONIC, SAGEM, SIEMENS, NOKIA, SONY, ERICSSON -sady TWIST, GO** -dotované, ...

Realitní kancelář. Grip baterie.

Prodej hardware, software, telefony, digitální technika.

Nabídka návrhu a vývoje elektroniky DPS, FPGA a aplikací pro ARM, BIC.

Prodej nových i bazarových počítačových her.

Pořádání kulturních produkcí, zábav, technické zabezpečení společenských a kulturních akcí.

Levná výpočetní technika a komponenty. Web, správa sítí.

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Fotovoltaika. Vytápění. Klimatizace. Rekuperace.

Služby: - organizace účasti na výstavě - objednání výstavní plochy a technických přívodů - komplexní realizace výstavní expozice - pronájem výstavářských systémů a vybavení - pronájem audiovizuální techniky - marketingový a konzultační servis.

Výhradní distributor produktů společnosti Altium - software i hardware, včetně kompilátorů dceřinné společnosti TASKING v České i Slovenské republice.

Nabízím bezdrátové telefony, faxy a příslušenství.

Vývoj, výroba a prodej AVS přístrojů, jejich příslušenství a software. Dovážíme, distribuujeme a prodáváme aktivní reproduktory a zařízení pro bezdrátový přenos zvuku americké společnosti Audioengine

Informační technologie - IT: - připojení k internetu, správa sítě, serverů a pracovních stanic - informační systémy, vývoj softwarových produktů - webové prezentace, loga, flash animace, webová grafika - návrh a realizace sítí, analytické a poradenské služby - dodávky hardware a software dle požadavků a potřeb zákazníka.

Zastoupení (dovoz, import) společnosti MIELE pro ČR. Firma Miele je německý výrobce vyrábějící vysoce kvalitní elektrické přístroje pro domácnost a přístroje pro profesionální využití. Prodej, servis, poradenství. Přístroje pro domácnost: -pračky, sušičky, mandly, vysavače -myčky nádobí -sporáky a pečicí trouby, odsávače par -parní ...

Zastoupení ACER pro ČR, servisní centrum. Prodej, servis: - počítače - počítačové sestavy - notebooky - pracovní stanice - tablety - mobilní telefony.

Prodej profesionálních a hobby coptér pro kinematografické a průmyslové využití. Spolehlivé coptéry, poradenství a řešení v oblasti leteckých záběrů.

Software a poradenství v oblasti hardwaru a softwaru. Návrh a výroba integrovaných polovodičů pro zelenou elektroniku.

Telekomunikační technika Zabezpečovací technika Novinky v technice Satelity & Televize GSM zařízení Baterie a akumulátory Kamerové systémy Digitální audio video.