ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
E - shop, autorádia, audio a video technika, elektrospotřebiče, fotoaparáty, nádobí, autorádia, nádobí.

Montáž - vyhrazená průmyslová zařízení.

Internetový obchod - baterie pro průmyslové použití.

Distribuce - IT produkty v oblasti telekomunikací a síťové bezpečnosti.

Vyúčtování vykázané péče zdravotnických zařízení - komplexní služby v oblasti zpracování dokladů pro zdravotní pojišťovny - komunikace se zdravotními pojišťovnami on - line přes portály Prodej, servis: - telekomunikační technika. Nastavení - telefon s operačním systémem ANDROID. Prodej, servis: - výpočetní technika - výpočetní ...

Prodej - televizory. Záruční i pozáruční servis - televizory.

Komplexní činnost, prodej, návrh, poradenství, školení v oblasti výpočetní techniky. Prodej, servis: -výpočetní technika a periferní zařízení (IBM, HP, TOSHIBA, ACER) -bezdrátové elektronické časomíry -speciální software (SW) pro nevidomé a slabozraké (OKO, WinMonitor) -speciální program podvojné účetnictví pro příspěvkové ...

Docházkové a přístupové systémy, kliky na otisk prstu, disková pole, speciální tiskárny. Specializované činnosti v oblasti: -datová uložiště -disková pole -docházkové systémy -přístupové systémy -profesionální tiskárny -systémy čarových kódů -distribuce dalších výrobků.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -součástky pro elektroniku -měření, nářadí.

Internetový obchod - průmyslová elektronika spínací jednotka, terminál Internetový obchod - průmyslová elektronika spínací jednotka, terminál - vakuová technika elektrická vakuová průchodka.

Projekce, dodávka, montáž, servis: -všechny druhy stabilních a polostabilních hasicích zařízení -elektronické bezpečnostní systémy -detekční a zabezpečovací systémy -systémy nouzového osvětlení -projektování zařízení v požární technice. Činnost v investiční výstavbě. Elektronická ochrana zboží a objektů, přístupové systémy.

Dodávka - klimatizace. Dodávka - vzduchotechnická zařízení.

Opravy - elektrospotřebiče, elektromontážní práce, elektroinstalace. Opravy - elektronářadí.

Internetový obchod. E-obchod. Služby: -renovace tonerových a inkoustových kazet -výkup prázdných tonerů a cartridge -tonery a cartridge zn. WECARE -tonery pro laserové tiskárny a kopírky -inkoustové cartridge pro inkoustové tiskárny -barvicí kazety pro jehličkové tiskárny -fólie pro faxy -papíry všech druhů - xerox, ...

Prodej - kávovary. Pronájem - byty. Údržba - nemovitosti. E-shop - kávovary - kapsle s kávou a ostatními nápoji - zrnková káva Dovoz a distribuce - obklady a dlažby Prodej - stavební stroje Půjčovna - stavební stroje.

Servis - výpočetní technika, notebooky.

Výroba elektromotory, generátory, transformátory.

Skladování, Logistika, Vývoj - elektronická zařízení.

Činnost: - stavební dozor. Prodej software: - produkty Apple - Microsoft Dynamics NAV.

Pozáruční servis (většinou na počkání), nákup, prodej, softwarové opravy, upgrade, downgrade firmware: -iPhone 4/S, 3G/S, 5 pro prodejce mobilních telefonů a uživatele mobilů. Odkup iPhone.