ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Návrh, dodávka a montáž, servis klimatizace a klimatizační zařízení pro: -kanceláře -výrobní objekty -rodinné domy -byty. Zastoupení značek: -Mitsubishi Electric -Sinclair -Fujitsu -Daikin -LG -Toshiba.

Dodávky, prodej elektrických přístrojů a příslušenství.

Provoz casína. Provoz rulety, výherní automaty.

Výroba, prodej. Potrubí pro vzduchotechniku: -čtyřhranné potrubí -kruhové potrubí -základní prvky, tvarovky -tlumiče hluku (kulisové) -pružné spojení -ohebné hadice -talířové ventily -regulační klapky -montážní a spojovací materiál. Rozvody vzduchu pro větrání, klimatizaci, teplovzdušné vytápění, odsávaní. Měření a ...

Výroba - telekomunikační zařízení Diskžokej.

Prodej, servis: - CNC stroje - CNC ohraňovací lisy - hydraulické a tabulové nůžky - děrovací a vysekávací lisy - ohýbací automaty - nástroje.

Služby: - sestavení počítače na míru - servis i pozáruční - připojení k interneru - tvorba webové stránky - záloha a obnova dat.

Prodej, instalace, pronájem: - projekční a prezentační AV technika. Služby: -videoreklama -LED obrazovky -světelná reklama -střižny, režie, odbavení -světelné reklamní nápisy -projekční a prezentační technika -speciální světelné projekce a efekty.

Dodávka - počítače - notebooky DELL, HALL, ACER Servis - výpočetní technika Tvorba - www stránky Webhosting a serverhosting Návrhy - počítačové sítě LAN, WIFI, VPN Školení - výpočetní technika.

Kompletní zajištění společenských akcí ozvučení, osvětlení, pódia.

Prodej: - značková elektronika - HIFI komponenty - reprosoustavy - audiovizuální technika. Návrhy, instalace: - domácí audiovizuální zařízení.

Dodávka a montáž - scénické a efektové osvětlení Ozvučování společenských akcí Montáž - hliníkové konstrukce Stavba mobilního zastřešení a podia.

Specializací společnosti CADsys s.r.o. jsou dodávky a podpora CAD systémů pro 3D návrhy, studie, modely, projekty a vizualizace, jako jsou např. SketchUp, Render[in], V-Ray, ArCon, DataCAD nebo Artlantis, včetně jejich prezentací, konzultací, školení, technické podpory a prodeje.

Poradenství, prodej: -hardware a software -kopírky, tiskárny a kancelářské zboží -výpočetní technika.

Dodávka, prodej, servis: - měřící technika měřící karty, USB měřící systémy, LAN - měřící systémy, vážící komponenty, silovače zrychlení, silovače skonu, zesilovače - počítačová technika.

Prodej - drobné domácí spotřebiče - vysavače ROOMBA.

Elektroinstalační práce, montáž, servis: - telekomunikační zařízení. Telekomunikace.

Prodej: - výpočetní technika - příslušenství. Návrh, výstavba: - PC sítě.

Montáž - STA a SAT rozvody Dodávka elektromateriálu Zhotovení - rozvaděče Elektroinstalace - rekonstrukce a opravy stávajících instalací Montáž - hromosvody.

Dodávka - tepelná čerpadla - podlahové vytápění - klimatizační jednotky.

Prodej, servis: - výpočetní technika, počítače, komponenty, příslušenství. Tvorba: - www stránky.

Servis - kancelářská technika - skartovačky - účetnické kalkulačky s páskou.

Výroba - rozhlasové a televizní přijímače včetně přístrojů na záznam a reprodukci zvuku a obrazu.