ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Bazar, komisní prodej - výpočetní technika Prodej, servis- výpočetní technika. Připojení k internetu. Poradenství- výpočetní technika

Montáž a servis: - elektronická zabezpečovací zařízení - kamerové systémy Montáž a servis: - elektronické požární systémy Elektroinstalační práce - elektrorevize - montáž telekomunikačního vedení pro společnost TELEFÓNICA O2 Správa a údržba nemovitostí.

Dodávka, montáž: - výpočetní technika Servis- výpočetní technika.

Hodinový manžel. Nabízím Vám služby hodinového manžela. Opravy a montáže nábytku, malování, lakování, instalace elektro spotřebičů (lustry, myčky, pračky), pokládka koberců a linolea, plovoucí podlahy, práce v zahradě, údržba automobilu.

Prodej, montáž, servis: - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny - telefonní přístroje, faxy Oprava a servis telefonních rozvodů. Výroba, instalace a oprava: - elektrické stroje a přístroje. Výroba: - elektrické rozváděče nn. Revize: - elektrická zařízení nn.

Svítidla, osvětlení - prodej, montáž, realizace. Svítidla-moderní, závěsná, klasická, stropní, nástěnná, koupelnová, venkovní, stojací lampy, stolní lampy -prodej domácí spotřebiče -domácí elektrospotřebiče.

Projekce: - elektrické pohony pro průmyslovou automatizaci.

Dodávka: - design svítidla na míru. Projekce: - silnoproudé a slaboproudé rozvody - inteligentní eletroinstalace budov - vysoké napětí a trafostanice. Revize elektrických zařízení (silnoproud i slaboproud) - elektroinstalační práce - silnoproudé a slaboproudé rozvody - přípojky k distribuční síti. Fotovoltaické elektrárny.

Zakázkový vývoj, prodej, e-shop: - speciální a průmyslová elektronika.

Dodávka - audio a video technika - domácí kina - plazmové zobrazovače - řídící systémy - multi room systémy.

Instalace, správa, projekce, vývoj: - elektronické zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - prodej výpočetní techniky - počítačové sítě - datová a serverová centra - tvorba zakázkového software - webhosting - webdesign.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - baterie, akumulátory - nabíječeky, síťových zdroje - testery. Výroba: - akumulátorové sestavy - akumulátorových sestav s Li-ion technologií - repase akumulátorů.

Prodej, montáž, oprava, servis: -parabolické antény -domovní anténní rozvody -společné, individuální antény -satelitní technika -ocelové konstrukce -rozvaděčové skříně Projekce: -optické sítě pro televizní kabelové rozvody -zabezpečovací technika -silnoproudé, slaboproudé rozvody pro obytné budovy. Elektroinstalace: ...

Internetový obchod, e-shop, eshop: - baterie do fotoaparátů, videokamer, mobilních telefonů, do notebooků.

Prodej, opravy: - výpočetní technika Profesionální ohňostroje pro různé příležitosti.

Zakázková výroba počítačů. Věřím, že jako když si kupujete nové auto nebo nábytek, tak i počítač by měl splňovat Vaše individuální potřeby a přání, a proto s Vámi nejdříve projdu Vaše požadavky na počítač a podle toho sestavím nabídku počítače Vám na míru. Servis, oprava: - počítače. Instalace softwaru, hardwaru a návrh domácích sítí. Více ...

Výuka: - hudba hra na kontrabas, cimbál, klavír, basovou kytaru - elektronické zpracování hudby a zvuková tvorba Nahrávací studio - akustická hudba - mluvené slovo - výroba CD na klíč.

Prodej nadnormativních zásob, nadnormativní zásoby. Obráběcí nářadí a nástroje (vrtáky, frézy, závitníky, soustružnické nože, břitové destičky, svěráky, sklíčidla, pilové kotouče, pilové listy, magnety, otočné stoly, děličky a měřidla). Hydraulika (hydraulická čerpadla, ventily a rozvaděče, hydraulické pístnice a další různé hydraulické ...

Prodej - stolní PC - notebooky - tiskárny Outsourcing IT.

Prodej, pronájem a servis: - cigaretové automaty.

Dodávka, servis: - výpočetní technika notebooky, stolní PC, monitory - výpočetní technika tiskárny, monitory -odvirování PC Webhosting Školení Zálohování dat.

Výroba, velkoobchod, prodej: -světelná technika -osvětlovací tělesa, svítidla, systémy -svítidla vestavná(pro zrakově náročná prostředí, pro čistá prostředí, odolná proti mechanickému poškození) -svítidla přisazená a závěsná (pro sportoviště, dekorativní) -svítidla průmyslová(pro vlhká a prašná prostředí) -závěsné ...

Prodej, montáž, servis: - komunikační systémy SIEMENS - IP kamerové systémy - aplikační systémy - koncové přístroje.

Dodávka a prodej - GPS navigace - tonery - cartridge. E-shop - notebooky - počítače - PDA - monitory - tisk.