ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Výroba, dodávka a montáž: -rozvaděče NN a VN -fotovoltaické elektrárny (FVE) -atypické rozvaděče -pálící stroje s CNC řízením -odsávací materiálové stoly pro pálící stroje -odsávací boxy pro pálící stroje. Montáž, oprava a rekonstrukce: -bytové a průmyslové elektroinstalace -hromosvody -elektrotechnologické celky -měření a ...

VALMONT - Cigaretové automaty s.r.o. se zaměřuje na prodej cigaret z automatů umístěných v restauracích, hotelech, čerpacích stanicích a dalších místech.

Velkoobchod, prodej, montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -kamerové systémy -přístupové systémy -systémy monitorování docházky osob -požární systémy -regulační technika -elektronická kniha jízd -gps sledování osob, vozidel a zboží.

ESLINE s.r.o. se zaměřuje na návrhy, realizaci a prodej osvětlení pro průmyslové a logistické areály.

FOLZA s.r.o. se zaměřuje na stavby a rekonstrukce domů a bytů, výkopové práce, montáže klimatizací, zabezpečení, kamerových systémů a na elektroinstalační práce.

Future Mining s.r.o. se zaměřuje na kryptoměny, stavění těžebních zařízení a správu IT parků.

Prodej: -barvicí karbonové TTR pásky do tiskáren.

Elektropal s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, LED osvětlení, ozvučení a bezpečnostní a kamerové systémy.

Společnost je nositelem certifikátu řízení jakosti ISO 9002, pověření NBÚ pro práci s utajovanými skutečnostmi a enviromentální ISO 14001:2005 Projekt, dodávky na klíč, montáž, elektroinstalace, údržba, servis, revize, rekonstrukce a nové rozvody: -vyhrazená elektrická zařízení -silnoproudé rozvody elektro: -EZS elektrická ...

Prodej: -antény -satelitní technika.

Electric, s.r.o. se zaměřuje na systémy pro monitorování a analýzu obloukového svařovaní a výrobky pro průmyslovou automatizaci.

VD Intelsys s.r.o. se zaměřuje na montáže a služby týkající se inteligentních domácností, osvětlení, klimatizací, stínění, zabezpečení, přístupových systémů a mnoho dalšího.

BRITEC s.r.o. se zaměřuje na vývoj a výrobu hardwaru a softwaru pro různé použití.

Techhouse s.r.o., odštěpný závod se zaměřuje na prodej studiové, zvukové, hi-fi, DJ a světelné techniky, sluchátek, kabelů, LP desek a nábytku.

Expolight s.r.o. se zaměřuje na elektroinstalace, osvětlení, půjčování elektromateriálu a svítidel a na dodávku rozvaděčů.

Náš Pasport s.r.o. se specializuje na zaměřování veřejného osvětlení, zeleně, kanalizací, mobiliářů, komunikací a hřbitovů.

Ventilátory a díly pro vzduchotechniku.

BUBELA Power Electronics, s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu elektronických komponentů, jedná se například o měniče, výkonové zdroje pro zkušebny, napájecí zdroje a zdroje pro reformování elektrolytických kondenzátorů.

Společnost PVNS elektro s.r.o. je obchodní a servisní partner výrobců nabíjecích stanic pro elektromobily a elektrokola v České republice. Naší vizí a cílem je jejich strategické rozmisťování v prostorech, kde se běžně zdržuje větší množství lidí, jako jsou obchodní centra, restaurace rychlého občerstvení a turistické destinace, díky čemuž budou ...

E - shop s nadčasovým skandinávským designem: - nábytek, svítidla, doplňky značek HAY, Muuto, Vitra, Menu, Normann Copenhagen, Fritz Hansen, String, Gubi a další

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005 (enviromentální audit). Energetika, elektrotechnika. Studie, projekt, poradenství, dodávky na klíč včetně stavebního povolení pro práce elektro, montáž, údržba, revize, oprava, smluvní servis, rekonstrukce: -nízké napětí, NN**, vysoké napětí VN** -rozvody venkovní a ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2000. Velkoobchod výpočetní technikou (jeden obchodní případ nad Kč 20 000, -), poradenství, školení: -počítače HAL 3000 (výroba, servis) -základní desky PORTE -kabelážní systém NET-X -procesory -paměti -grafické karty -pevné disky -mechaniky -skříně a zdroje -komunikace a ...

CamSystem Group s.r.o. se zaměřuje na bezpečnostní systémy, prodej a pronájem nemovitostí, prodej elektronických zabezpečení a montáž solárních systémů a kolektorů.