ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Datum zániku:28.05.2014 Prodej, oprava, servis: -spotřební elektronika -televize, video, rádio, magnetofony, CD přehrávače, hifi věže, kamery, audio-video -bílá technika -mikrovlnné trouby. Záruční a pozáruční autorizovaný servis, oprava: -PANASONIC, TECHNICS. Značky: -PANASONIC, TECHNICS, LE CYGNE ELECTRONIC, DAEWOO, SAMSUNG.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -elektrotechnické a elektronické výrobky -přístroje pro měření a regulaci elektrických a neelektrických veličin, regulátory teploty, termostaty -transformátory proudové a napěťové a relé (spínací, hladinové) -testery a klešťové měřící přístroje (analogové a digitální) -časové ...

datum zániku 15.10.2014 Dodávka, montáž a projektování: -klimatizace -vzduchotechnika -dodávky „na klíč“.

Datum zániku:02.12.2014 Výroba, prodej, instalace, oprava, servis: -elektronická zařízení -dodávka a montáž přepěťových ochran pro datové, telekomunikační, počítačové, měřící a napájecí sítě a vedení, zn. Saltek, Dehn Poradenská a školící činnost. Projekce a montáže hromosvodů dle nově platné normy.

Oprava, servis: -i v bytě u zákazníka -televizory všech značek. Prodej: -nové i starší (repasované) televizory.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis i pozáruční, dodávky: -vzduchotechnika, klimatizace, chlazení, vytápění a větrání GEA* LVZ* Liberec -vytápěcí jednotky SAHARA VAN*, VAP* -ventilátory: -axiální na stěnu a do potrubí -nástřešní ROOFJETT -dveřní clony VIENTO -klimatizační jednotky GEKO. Obchodní zastoupení firmy ...

Velkoobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -kabely, vodiče -jističe -spínací hodiny -svítidla, zdroje -nářadí

Radiotelevizní služba. Prodej, servis, montáže -antény a anténní systémy, rozvody -satelitní antény a přijímače -digitální televize DVB-T, zapojení a dodání SET TOP boxů. Servis-opravy: -televizní technika (televizory, televize)) -spotřební elektronika -rozhlasy a ozvučení -audio, video.

Prodej bezpečnostní techniky, kódovaných telefonů.

Specializovaný dodavatel se širokým sortimentem pro telekomunikaci. Rozsah činnosti, obchod, prodej: -telefonní přístroje -modemy ADSL, ISDN -telefonní kabely, spojky, instalační zásuvky -konektory, svorkovnice, redukce -nářadí -domovní technika-audio, videosystémy -aktivní součástky.

Výroba: -elektronické součástky -LCD monitory a televize.

Prodej, oprava, servis (pouze po telefonické domluvě): -pračky PHILCO, ROMO-ZEROWATT, CANDY, GORENJE, ZANUSSI, INDESIT, MAPS, IBERNA, MINI-ROMO, PERLA, FRYMETA, HOOVER, WM.

Kovotlačitelství, veškerá výroba: -atypická svítidla, lustry -věžní báně (měď, CU) -poháry, kalichy sakrální i sportovní -svícny -autodíly na veterány -reflektory, puklice -doplňky interiérů.

Dodávka, montáž, oprava, servis: -garážová vrata: -sekční kazetová stropní -sekční lamelová stropní -sekční boční -výklopná -sekční vrata průmyslová -pohony pro všechny druhy vrat -průmyslové i privátní brány: -otočné -posuvné -posuvné nesené -automatické pohony bran -automatické závory: -elektromechanické ...

zánik poslední živnosti: 25.11.2013 Ozvučování, půjčovna - ozvučovací technika. Videopůjčovna.

Dodávka, montáž, servis, oprava: -sdělovací zařízení -pobočkové telefonní ústředny PANASONIC, ALKATEL -telefonní záznamníky a faxy -strukturované kabeláže.

Dodávka a montáž technického zařízení budov: - vzduchotechnika - klimatizace - odvětrání strojoven a jiných provozů - odprašování provozu v potravinářské výrobě - chlazení - ústřední vytápění, kotelny, výměníkové stanice - rozvody elektro (silnoproud) a MaR (měření a regulace) - zařízení: VZT jednotky, ventilátory, ...

zánik poslední živnosti: 19.8.2009 Výroba - elektromateriál kabely, vodiče.

zánik poslední živnosti: 27.6.2014 Internetový obchod - prodej příslušenství k mobilním telefonům.

datum zániku: 28.12.2012 Velkoobchod, prodej, distribuce: -komponenty pro datové sítě a telekomunikace -značkové aktivní a pasivní komponenty pro počítačové sítě -metalické i optické kabelážní systémy firmy TYCO ELECTRONICS/AMP -aktivní prvky firem IMC Networks a NETGEAR -profesionální systém identifikace kabelů a vodičů firmy ...

Výroba - elektromotory - generátory - transformátory.

Výroba, montáž, opravy, servis, záruční opravy, projekce, poradenství, konzultace, grafické zpracování, návrhy: -osvětlení interiérů světelnými poutači. Reklamní poutače.

Servis záruční i pozáruční značky AMICA: - pračky, pračka - myčky nádobí, myčka - elektrické sporáky - odsavače par - mikrovlnné trouby.

Prodej, montáž, servis: -osvětlovací systémy -osvětlovací technika -osvětlení, svítidla, světla -komplexní osvětlování -světelné zdroje (žárovky, zářivky, výbojky, světelné diody). -řídící systémy Výrobky značek: -Zumtobel Staff -Bega -Limburg -Luxmate. Služby: -projekce -světelně technické výpočty -poradenství.

-Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení