ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej a servis domácích elektrospotřebičů. Servis domácích elektrospotřebičů, pozáruční servis.

Prodej: -domácí elektrospotřebiče. -spotřební elektronika. -kuchyňské spotřebiče. -elektroinstalační materiál.

Prodej, opravy a servis: -výpočetní a kancelářská technika -počítače PC -registrační pokladna, pokladny, pokladen Sharp -počítačové sítě, počítačová síť -tiskárny, tiskárna -hardware, software -periperie, doplňky a příslušenství -repasovaná, použitá technika -kancelářské potřeby-papír.

Mobil Centrum. Prodej, servis: - mobilní telefony - handsfree sady.

Zabezpečovací systémy. Prodej, projekce, instalace a servis - kamerové systémy - alarmy - protipožární signalizace.

Maloobchod, prodej: - mobilní telefony - digitální fotoaparáty.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Služby: - administrace sítí - podpora uživatelů - prodej a servis výpočetní techniky - poradenství v oblasti IT - tvorba www stránek, registrace domén - správa SW .

Prodej, internetový prodej, montáž a servis anténní a satelitní techniky. Rekonstrukce STA (společných TV antén) Měření kvality digitálního TV signálu Návrh, montáž a servis počítačových sítí (metalických i bezdrátových)

Instalace - zabezpečovací zařízení Rozvody pro požární systémy Elektromontážní práce Montáž hromosvodů.

Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů.

Servis počítačů, správa sítí. Maloobchodní prodej a servis výpočetní techniky.

Prodej a servis výpočetní techniky včetně příslušenství. Outsourcing.

DJ David. Veřejné ozvučení a laserové projekce.

Nabízíme vysokorychlostní připojení k síti internet. Návrhy a montáže kamerových systémů klasické CCTV, IP technologie, včetně skrytých instalací miniaturních kamer. Telefonní služby pomocí technologie zvané Voice over IP

Autorizované metrologické středisko a registrovaný opravce membránových plynoměrů do průtoku 10 m3/h: -plynoměry -oprava plynoměrů -likvidace vyřazených plynoměrů -montáž, výměna membránových plynoměrů -obchodní činnost.

Výroba - průmyslová elektrická zařízení.

Prodej a pronájem: - jukeboxy - výherní a hrací automat.

Oprava: -elektrospotřebiče -elektrické sporáky -žehličky -mixery -vysavače. Autorizovaný smluvní servis: -elektrické spotřebiče ZELMER.

Montáž satelitní-zabezpečovací techniky. Prodej, montáž: -zařízení pro příjem digitálního pozemního vysílání DVB-T Multiplexu A, tam kde není signál DVB-T -instalujeme satelitní i anténní komplety -elektrické zabezpečovací systémy - EZS.

Výroba, prodej, servis: EKOLOGICKÉ čistění a předčištění odpadních vod. Stájová mechanizace- údržba, oprava mechanizace živočišné výroby v zemědělství Kovovýroba a zakázková výroba Elektrovýroba -elektro-kompletní realizace -rozvaděče -velkoobchod, velkosklad, prodej -elektroinstalační materiál. Chlazení - chladírenská ...

Maloobchod, prodej: -černá technika: -televizory, videorekordéry, videokamery, DVD, hifi-věže, autorádia -radiomagnetofony, domácí kino -bílá technika: -chladničky, mrazničky, pračky, myčky, sporáky, mikrovlnné trouby, kuchyňské spotřebiče, vestavné -ostatní spotřebiče a doplňky.

Prodej, montáž, servis: -GPS -online sledování aut -kniha jízd.