KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Výroba: - bytové rozvaděče - elektroměrové rozvodnice - rozvaděče měření a regulace - průmyslové rozvaděče

Tyrk Stage. Služby: - ozvučení, osvětlení - stavba podií

Opravy, prodej, servis: -chladící zařízení -klimatizace -gastrozařízení -vzduchotechnická zařízení

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -výpočetní technika

Výroba: -reklamní osvětlení -LED nápisy -LED boxy

Dopravní značení: -prodej dopravního značení -montáž dopravního značení -pronájem dopravního značení -vodorovné dopravní značení -projekty dopravního značení -www.harex-dopravni-znaceni.cz. Alternativní zdroje energie: -tepelná čerpadla -solární panely -klimatizace -www.harex-energie.cz. Účetní a daňové poradenství.

Fotoateliér. Prodej fotoaparátů a fotografické techniky. Focení a natáčení svateb a společenských akcí.

Prodej: -fotoaparáty -filmy -kazety -alba -rámečky. Fotoreportáže: -svatby -plesy -oslavy -expresní dodání. Pasové fotografie.

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Činnost: - služby v oblasti informačního systému Munis ( prodej, implementace, školení) - tvorba webových stránek

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, servis: - vybavení diskoték - zvuková, světelná technika - hudební nástroje

Návrh, dodávky, instalace, montáž: -telekomunikačních zařízení: -pobočkové ústředny -docházkové systémy -kancelářská technika -strukturovaná kabeláž -připojení k internetu.

Prodej, instalace, zásobování, servis: -nápojové automaty FOUNTAIN -náplně -kelímky na jedno použití. Zásobování v rámci distribuční sítě. EUROBAL-velkoobchod obalový materiál: -nápojové kelímky -příbory -ubrousky -tácky, vaničky -pytle a sáčky -tašky, krabice -potravinářské fólie -míchátka a napichovátka -přířezy ...

Služby: - ozvučení - osvětlení - pódia Půjčovna: - ozvučení - DJ technika - pódia - videoprojekce

Elektromontážní práce. Výroba elektrorozváděčů, skříňové rozváděče.

Společnost Dynamic Trade Company je výhradním zástupcem - spotřební elektronika a domácí spotřebiče značek AEG, Clatronic, ProfiCook a Bomann - dovoz a distribuce potravin a nápojů ze zahraničí - zastřešení bazénů.

Výroba: - těžká vzduchotechnika - svařování ocelových konstrukcí

Projekce, dodávky, montáže či servis: -zabezpečovací, protipožární i kamerové systémy -elektroinstalační práce. Televizní, telefonní rozvody. Anténní systémy. Ozvučování prostoru. Montáž domácích telefonů a videotelefonů. Počítačové sítě.

Maloobchod, prodej, servis: -kancelářská technika -kopírky -barevné multifunkční kopírky -multifunkční stroje -tiskárny -faxy -telefony -kalkulačky -spotřební materiál. Instalace, servis přímo u zákazníka.

Velkoobchod, maloobchod, montáž a leasing: -spotřební elektronika -elektrospotřebiče -fény -vysoušeče vlasů -chladničky -holící strojky -kulmy -LCD televizory -držáky TV -videokamery -myčky -mobilní telefony. Dovoz zakoupeného zboží dovezeme do bytu.

Kvalitní a rychlý počítačový servis je pouze jednou z našich služeb. Mezi tyto služby patří nejen opravy počítačů a servis notebooků, ale také záchrana a obnova dat, čištění, odvirování apod. Nelamte si hlavu s tím, že počítačům vlastně nerozumíte. Neváhejte a využijte naší NON-STOP linky, která je tu pro Vás. Pomůžeme Vám problémy vyřešit.

Internetový prodej, e-shop: -antény -plošné spoje -rádio příslušentví -součástky

Montáž, údržba, servis: -slaboproudé rozvody včetně okruhů průmyslové televize -zabezpečovací zařízení (EZS a EPS) -přístupové a docházkové systémy -ozvučovací technika -dispečerská pracoviště (PCO).

Velkoobchod, e-shop: -pokladní systémy -ubytovací, hotelové a restaurační systémy -dotykové pokladny -pokladní tiskárny -pokladní zásuvky -dotykové monitory -elektronické pokladny -barvící kazety -papírové kotoučky.