KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Firma KROSTECH s.r.o. vyrábí ventilátory, odsávače, průmyslová filtrace a komponenty vzduchotechniky.

Instalace, servis, oprava, prodej, montáž: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací zařízení EZS - GPS autoalarmy - docházkové systémy.

Výroba, distribuce: - generátory ozonu vzduchu O3 Oprava, servis: - zdravotnické prostředky značky BIOSYNCHRON

Dovoz, VO i MO prodej svítidel Paulmann, LABRA, aj. do interiéru i exteriéru. Spolupráce s architekty.

Služby: - elektroinstalace, elektromontáže - silnoproud a slaboproud - montáž telefonních ústředen analogových, digitálních, VoIP a jejich servis. Kancelář: Křižíkova 1377, Frýdek Místek.

Oprava: - plynové zařízení - elekro zařízení. Montáž: - plynové kotle - spotřebiče.

- Služby v oblasti odsávání výfukových plynů, prachu, pachu a kouře (návrh, dodávka, montáž, servis) - Řešení a interiérů a TZB - Internetový obchod - Zámečnictví, nástrojářství - Prodej a servis čerpadel, míchací techniky a náhradních dílů

Firma ASPERA elektro s.r.o. je součástí skupiny JAKUB, která na eshopu prodává svítidla, kabely, vodiče, příslušenství v oboru energetiky, svorkovnice, rozvaděče a další.

Projekce a realizace slaboproudých systémů Zabezpečovací a kamerové systémy Komplexní správa IT Prodej a servis vypočetní techniky Požární signalizace Vývoj software

Barboni Stay SE je sdružení 20firem z různých oborů

Ing. Andrzej Wantulok zajišťuje: - opravy elektrospotřebičů - repase akumulátorů - automatizace a řídicí systémy - servis počítačů - 3D tisk - CNC frézování

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, montáž: - chladící, mrazící a klimatizační technika - vitríny, pulty, boxy, lednice, ledničky, mrazničky - klimatizace.

Milan Týn poskytuje kvalitní, cenově dostupný servis výpočetní techniky ve Frýdku-Místku a okolí. Zejména pak servis počítačů, servis notebooků a mobilních zařízení.

Prodej, dodávka, montáž, servis, oprava, instalace: - klimatizační technika, klimatizace - vzduchotechnika - chladící a mrazící zařízení. -odborné prohlídky protipožárních klapek

Výroba, revize - rozvaděče: - pro stožárové trafostanice - do zděných a betonových trafostanic - pro distribuční trafostanice - atypické - ocelové, plastové, skříňové, pultové - elektrické pro zdravotnictví - staveništní - slitinové.

Montáž, servis, revize, projekce: - elektronické zabezpečovací systémy EZS - elektrická požární signalizace EPS - datové a telekomunikační systémy - antenní a satelitní technika - integrace bezpečnostních systémů - slaboproud, - datové sítě.

Pobočka. Dodávka, montáž: - elektrická zabezpečovací signalizace EZS - elektrická požární signalizace EPS - bezpečnostní a monitorovací kamerové systémy CCTV - informační kabelážní systémy LAN.

Činnost: - tvorba reklamní i propagační spoty, grafická videa, scénáře a videoklipy - převádíme video z VHS na DVD - 3D animace a videovizitky.

Návrh a realizace odsávání a filtrace prachu ve výrobních halách a podnicích, jako jsou svařovny, brusírny, dřevní provozy a stavebnictví. Využití najdou i v provozech se zpracováním, uskladnění a transportu potravin. Dále odsávání uhelného prachu z kotlů na tuhá paliva. Odsávání a filtrace prachu je možná i za využití centrálního ...

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, internetový obchod: - zastupujeme značky: ENERGIZER, DURACELL, MEGAMAN, PHILIPS, PANASONIC, SKYLIGHTING, FENIX, SOLIGHT, Sylvania, NARVA - baterie, hodinkové baterie, alkalické, lithiové, do naslouchadel - nabíječky, nabíjecí baterie, akumulátory, NiMh, Eneloop - svítilny, čelovky, profesionální ...

Montáž elektronických zabezpečovacích systémů v objektech firmy JABLOTRON Montáž kamerových systémů CCTV Rozvody elektroinstalace Montáž ozvučení

Maloobchod, prodej: - domácí elektrospotřebiče (bílé zboží, bílá technika) - audio, video.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - řezné, brusné kotouče FLEX - pilové listy na kov strojní a ruční - pilové kotouče na dřevo, kov - elektrické ruční nářadí - elektrické spotřebiče.

Společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž i servis hořákových systémů, regulačních stanic, strojů a zařízení, elektrorozvaděčů. Dále provádí zakázkovou výrobu z nerezu. Sídlo firmy je v Třinci.