KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Setřídění fotografií a videí bez ohledu na formu: papírové i digitální fotografie, diapozitivy, digitální i analogové videonahrávky všech formátů.

Montáž: - bezpečnostní systémy - inteligentní ovládání objektů

Technické služby. Správa, údržba, rekonstrukce, oprava: - místní komunikace - veřejného osvětlení - veřejná zeleň, parky - dopravní značení.

Společnost Babilon elektromontáže s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby v oblasti elektroinstalací a elektromontáží. Dále provádíme montáže a opravy elektrických zařízení a zabezpečovacích systémů. Samozřejmostí je také zajištění revizí. Naše firma sídlí v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek. Práce, služby: - elektromontáže - ...

Oprava, servis: - počítače Činnost: - IT služby

Společnost TEB Český Těšín s.r.o., která působí již déle, jak 12 let se zabývá: Výroba elektrospotřebičů Lisování a tváření kovu za studena ( automotiv ) Teflonování Společnost je certifikovaná na systém kvality ČSN EN ISO 9001:2016.

Společnost LEKON Group s.r.o. je obchodně - výrobní firmou, která již po řadu let dodává na náš trh komínové systémy špičkové kvality sloužící k čištění a opravám komínů. V naší stálé nabídce najdete nerezové jednostěnné vložky pevné i flexibilní a to jak pro spotřebiče atmosférické tak i přetlakové. Dále nabízíme izolované, fasádní komíny v ...

Prodej a servis výpočetní techniky. Webdesign.

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - solární systémy, tepelná čerpadla, klimatizace - montáž kotlů - kotlíková dotace

Výroba vzduchotechnických zařízení (včetně atypických tvarových dílů, nerezových digestoří, filtrů), projekční a realizační činnost v oblasti výstavby vzduchotechnických a klimatizačních zařízení, výstavba energetických zařízení (průmyslové pece, průmyslové horkovzdušné systémy)

Renovace telekomunikačních produktů. E-shop, internetový obchod, prodej renovovaných i nových telekomunikačních produktů (SIEMENS, ALCATEL). +48 33 486 33 65 (pevná linka - Polsko)

Prodej, montáž, oprava, servis: - satelitní technika - zabezpečovací systémy

Elektroinstalační práce - montáž domácích telefonů a hromosvodů.

Návrh, výroba: - elektronická zařízení - ruční osazování DPS desek plošných spojů - programování mikroprocesorů.

Společnost FIRVENA s.r.o. sídlí ve Frýdku-Místku. Specializují se na vývoj elektronických zařízení a jejich následnou výrobu. Z produktů nabízíme: - gateway (převodníky) určené pro převod komunikačních protokolů - I/O moduly pro připojení různých čidel/spínačů - snímače či indikátory pro zajištění dálkového dohledu.

Společnost FVD s.r.o. se specializuje na natáčení a focení nemovitostí.

Renovace, opravy: - startéry - alternátory.

Společnost INTEVO Třinec, s.r.o. se specializuje na topení, vodu, plyn, chlazení a elektro.

Společnost RIA control a.s. zajišťuje návrh, realizaci a technickou podporu v oblasti komponentů pro průmysl i energetiku.

Transformátory - olejové - suché - výkonové - speciální

Maloobchod, prodej: - drogerie - barvy, laky - elektroinstalační materiál.

Společnost CLIMATECHNIK s.r.o. zajišťuje dodávku, servis a montáž klimatizace, tepelných čerpadel. Provádíme také údržbu, revizi chladiv, záruční a pozáruční servis.

Služby, montáž: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací zařízení, EZS - protipožární ochrana - IP kamerové systémy - strukturovaná kabeláž - anténní systémy.

Komplexní řešení pro bezpečnostní systémy, zabezpečovací zařízení, kamerové a záznamové systémy, systémy pro kontrolu vstupu a požární zabezpečení. Pro systémy EZS, EPS a CCTV zajišťujeme projekt, dodávku, montáž, revize a servis 24 hodin. Bezpečnostní systémy. Zabezpečovací zařízení. Zabezpečovací systémy. Elektronické zabezpečovací ...

Velkoobchodní prodej: - elektrické komponenty - automatizační zařízení - solární systémy - elektromateriál - rozvaděče.