KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Služby, montáž: - kamerové systémy - elektronické zabezpečovací zařízení, EZS - protipožární ochrana - IP kamerové systémy - strukturovaná kabeláž - anténní systémy.

Komplexní řešení pro bezpečnostní systémy, zabezpečovací zařízení, kamerové a záznamové systémy, systémy pro kontrolu vstupu a požární zabezpečení. Pro systémy EZS, EPS a CCTV zajišťujeme projekt, dodávku, montáž, revize a servis 24 hodin. Bezpečnostní systémy. Zabezpečovací zařízení. Zabezpečovací systémy. Elektronické zabezpečovací ...

Velkoobchodní prodej: - elektrické komponenty - automatizační zařízení - solární systémy - elektromateriál - rozvaděče.

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Servis, opravy, prodej: - produkty Apple (iPhone, iPod, iPad) - provedení odblokace.

Společnost Elma – Ing. Pavel Nováček ve Frýdku Místku se specializuje na prodej osvětlení a elektroinstalačního materiálu. Prodává široký sortiment svítidel pro průmyslové i občanské využití značek Philips, Massive či Globo. Stropní, bodová či LED svítidla, lustry, lampy a ostatní osvětlení můžete zakoupit také na našem eshopu. Navíc zde můžete ...

Společnost RIA energy s.r.o. dodává komponenty pro energetiku i průmysl. V oblasti energetiky zajišťujeme poradenství, dodávky, instalace a servis transformátorů a trafostanic všech výkonů.

Bezpečnostní služba, agentura. Služby: - ostraha majetku, osob ČR - ostraha objektů, masové kulturní akce - úklidová služba - montáž - zabezepčovací systémy.

Michal Němec je firma opravující výpočetní techniku, prodává zařízení pro zabezpečení domácnosti, poskytuje kamerové systémy a technologii k ovládání Vašich spotřebičů.

Revize, projekce, údržba: - elektro - plynové zařízení. Výroba: - rozvaděče.

Výroba a provozování jukeboxů Jukeboxy Ozvučování malých a středních akcí ( večírky, kluby, .. ) Zvukový záznam a postprodukce koncertů v prostorovém Surround 5.1 zvuku. 64-stopý záznam zvuku.

-Výroba a hutní zpracování železa a oceli -Výroba a hutní zpracování neželezných kovů a jejich slitin -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Specializované stavební činnosti

Služby v oblasti elektro. Elektromontáže. Elektroinstalační práce na klíč: - projektování, montáž, opravy, revize. Veřejné osvětlení: - správa, údržba, pasportizace, nahlášení poruch. Fotovoltaické elektrárny: - komplexní služby při realizaci FVE na klíč, fotovoltaické panely. Smluvní partner: - ČEZ Zákaznické služby s.r.o.

Výroba: - magnetické obvody určené pro konstrukci, stavbu elektrických strojů. Zpracování (recyklace) kovového odpadu. Velkoobchod, prodej: - hutní (hutnický) materiál - ocelová kulatina - podélné dělení ocelové pásky Ubytovací služby.

Výroba, dodávka, montáž, prodej, oprava, servis: - jukeboxy.

Servis a prodej: - výpočetní technika, počítače (PC), notebooky - komponenty - počítačové sítě - kancelářská technika, tiskárny, kopírky Renovace dílů topení Webasto a Eberspacher pro nákladní auta.

Výroba: - rozvaděče nízkého napětí (NN) - zařízení pro prostředí s nebezpečím výbuchu. Řemeslnické práce: - elektromontážní práce, elektromontáže - elektroinstalace elektrikářské práce. Prodej: - elektromateriál.

Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - televizory - videorekordéry - videokamery - domácí kina - DVD - pračky - fotoaparáty.

Maloobchod, prodej, montáž, oprava, servis, revize: - tepelná čerpadla - klimatizace, vzduchotechnika - topné systémy - osvětlení - elektroinstalace - zabezpečení objektů. Program Zelená úsporám.

Velkoobchod, prodej, e-shop, internetový obchod s mobilními telefony pro seniory: - příslušenství k mobilním telefonům - nabíječky mobilních telefonů - baterie - pouzdra kožené a z PVC - barevné PVC pouzdra - handsfree sady - kryty pro mobilní telefony.

Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop: - počítače, PC - notebooky, PDA - periferie - monitory, LCD - MP3 - software.

Dodávka - výpočetní technika Údržba a servis - výpočetní technika Poskytování - poradenství v oblasti sofwaru a hardwaru Projekce, instalace a údržby - počítačové sítě Zálohování dat

Dodávka - hardware Poskytuje - hosting Konzultace a poradenství ICT Servis - PC sítě Zálohování, zabezpečení - data

Dodávka, montáž, instalace a servis klimatizací, vzduchové techniky, tepelná čerpadla

Dodávka - počítače - servery Konzultace, poradenství - software