KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej: - osvětlení - svítidla - světelné zdroje.

Prodej, e-shop: - značková elektronika - bílá technika - elektrospotřebiče - mobilní telefony - výpočetní a kancelářská technika - elektroinstalační materiál - notebooky.

Prodej, e-shop: - výpočetní a kancelářská technika - notebook, monitory, projektory - skartovače, řezačky - telefony, faxy - fotoaparáty, kamery - spotřební elektronika. Návrhy a realizace: - počítačové sítě na klíč - kamerové a zabezpečovací systémy - telefonní rozvody - klimatizace.

Prodej, servis, opravy: - kancelářská technika - kopírovací stroje, kopírky - tiskárny - tonery - renovace tonerů.

Touringová agentura. Nahrávací studio. Ozvučení akcí. Nahrávací studio: Slezské divadlo Opava Horní náměstí 13 Opava

Prodej: - chladničky - pračky - myčky - sporáky - vestavbé spotřebiče - žehličky - domácí spotřebiče - televizory.

Vývoj a výroba elektronických zařízení: -řízení tepelných zářízení a domácí elektronika: -řízení tepelných zásobníků a teplovodních kotlů -teplotní čidla -ovládací systémy masážních van -zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu: -ELBC (identifikační zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu) -EVA ...

Internetový odchod s elektronikou a příslušenstvím, V naší nabídce najdete televizory, mobilní telefony, pevné disky, externí disky a také audio video, mobilní a PC příslušenství. Kvalitní služby a zajímavé ceny pro Vaši spokojenost.

Výroba přístrojů: - měřící - zkušební - navigační - optické - fotografické

Provoz, prodej, nájem: - jukebox. Provozovna: - Masarykovo náměstí 32, 742 35 Odry.

Bezpečnostní technologie. Ochrana proti odposlechům. Speciální technika. Bezpečnostní poradenství. Zabezpečovací systémy.

Prodej: - tonery do kopírek - cartridge do tiskáren. Nákup, renovace: - cartridge do tiskáren.

Prodej: - baterky - čelovky - cykloosvětlení - jiné lampy na led principu.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Grafika: - reklamní grafika, velkoplošný tisk - polepy aut - výroba a potisk samolepících etiket - gravírování - digitální a ofsetový tisk. Prodej a servis výpočetní techniky: - počítače, notebooky a periferie - počítačové sítě - autorizovaný servis tiskáren Kyocera. Software: - vývoj a prodej software pro zdravotnictví - ...

Výroba: - elektrická zařízení - měřicí technika.

Internetový obchod, prodej: - výpočetní technika - počítače.

Velkoobchod, maloobchod: - výpočetní a kancelářská technika - digitální technika, mobilní telefony - tiskárny, scanery, kopírky, faxy a ostatní doplňky. Servisní práce - záruční a pozáruční servis výpočetní techniky

Servis, opravy: - výpočetní technika - kancelářská technika - spotřební elektronika. Prodej: - PC sestavy.

Internetový obchod: - počítače - elektronika - značkové notebooky - tiskárny - LCD monitory - televize - digitální fotoaparáty.

Výroba, montáž, údržba, servis: - elektronická zařízení - malé telefonní ústředny, telefony, telekomunikační technika - zabezpečovací systémy automobilů - autoalarmy, centrální zamykání. Prodej, montáž: - CB radiostanice. Montáže hi-fi sad do vozidel. Sídlo firmy: - Nádražní 479, Hradec nad Moravicí.

Velkoobchod, prodej: - instalatérské potřeby, nářadí - topenářský materiál - vzduchotechnika - baterie - dřezy - čerpadla - hadice - radiátory - ventilační mřížky - vybavení koupelen. Sídlo firmy: - Bělská 304/16, Ostrava - Hrabová.

Pobočka. Prodej: - mobilní telefony, příslušenství - hudební přehrávače - GPS navigace.

Elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Elektroinstalační, elektromontážní práce. Montáž: - elektronická požární signalizace (EPZ) - elektronické zabezpečovací systémy (EZS) - strukturovaná kabeláž - hromosvody.