KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Práce, montáž: - elektroinstalace - televizní, datové rozvody - kamerové systémy - kabelové topné systémy - centrální vysavače.

Výroba elektronického spínacího relé TEL-ALARM Zemní práce, kanalizace, lesní cesty, bagrování, nákladní doprava, práce s grejdrem a vibračním válcem.

Prodej a montáž - satelitní a anténní technika Opravy - satelitní a anténní technika Poskytuje - elektro poradenství

Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika - software Služby: - správa malých sítí, jejich instalace a konfigurace - správa firemních PC, instalace, zálohy - instalace záložních zdrojů - konfigurace routerů a modemů ADSL - školení

Vývoj, výroba: - lektronická zařízení na sledování návštěvnosti a počítání zákazníků.

Služby - servis PC a notebooků - zálohování dat. Montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy.

Prodej: - elektroinstalační materiál - vázací pásky pro výrobu kabelových svazků - bužírky - samolepicí pásky pro elektrotechniku

Služby: - producentská a skladatelská činnost v oblasti hudby - tvorba filmové hudby - audioknížky - webové aplikace

Služby - fotografování a videozáznamy svateb - svatební fotograf a kameraman - hudební ozvučení svateb a večírků

Internetový obchod, e-shop: - elektrospotřebiče - výpočetní technika, telefony - domácí potřeby - hudební nástroje - drogerie.

Internetový obchod, e-shop: - domácí spotřebiče - televizory - spotřební elektronika.

Služby: - elektronická ochrana majetku a osob, kamerové systémy - výroba audio - video nahrávek.

Oprava, servis, montáž: - chladící zařízení - klimatizace - chladící pulty, boxy - mrazící vany.

Internetový obchod, e-shop: - doplňky, příslušenství k mobilním telefonům a tabletům.

Profesionální bezpečnostní opatření pro ochranu osob a majetku. Elektronické zabezpečovací systémy: kompletní zabezpečení Vašeho majetku (bytů, rodinných domů, chalup, chat, vstupních dveří, obchodů, budov i velkých objektů a areálů) - návrhy, projekty, montáže zařízení, revize, záruční i pozáruční servis, opravy - poradenská a konzultační ...

Elektromontáže, elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Automatizace průmyslových procesů. Malé vodní elektrárny. Vývoj a výroba jednoúčelových strojů.

Elektromontáže: - bytová a domovní elektroinstalace - rekonstrukce rozvodů - montáž satelitních a anténních rozvodů - veřejné osvětlení v bytových domech. Montáž, rekonstrukce, opravy a revize hromosvodů.

Prodej, servis a montáž klimatizace: - větrání rodinných domů, větrací rekuperační jednotky DUPLEX - klimatizace pro byty, rodinné domy, kanceláře a další komerční prostory - větrání a teplovzdušné vytápění nízkoenergetických rodinných domů - vzduchotechnika - klimatizace Toshiba, Daikin, Samsung.

Bazar. Zabýváme se prodejem různého sortimentu. Starožitnosti, obrazy, jízdní kola, elektroniky, zlata, stříbra, velký výběr zánovního nábytku, drobné technické věci, keramika a další. Zastavárna- Diskrétnost, nízká úroková sazba.

Prodej, montáž: - satelity Digi tv - Skylink - CS-link i zahraniční - satelitní komplety - digitální televize - společné televizní rozvody - montáže televizních a satelitních antén.

Montáž, prodej, servis: - zabezpečovací, telekomunikační, požární systémy, alarmy - kamerové alarmy - kamerové zabezpečení - domovní telefony.

Ve firmě Repair Center s.r.o. se vám vyškolení technici postarají o opravu a servis notebooků, LCD panelů či základních desek. Také se specializujeme na osazování DPS a to v celém Olomouckém kraji. Díky dlouholeté zkušenosti v oboru a vyspělým technologiím vám zajistíme ty nejkvalitnější služby. Provádíme profesionální opravy a servis ...

Zpracování fotografií: - tisk velkoformátových fotografií - fotoplátna - fotodárky - online tisk fotografií - fotografie z kinofilmů - rekonstrukce starých, poškozených - fotografií - foto na doklady - fotokalendáře. Prodej: - fotopotřeby - foto materiál - fotoaparáty.