KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Ochrana majetku a osob: - fyzická ostraha objektů - EZS elektronická zabezpečovací signalizace - montáž, servis pobočkové ústředny - telefonování pomocí VOIP, ústředny - automatické závory a brány - ozvučení sálů - IT sítě

Prodej, montáž, servis: - klimatizace do bytů, kanceláří, ordinací, obchodů, výrobních hal atd. - klimatizace s tepelným čerpadlem.

T.S.BOHEMIA a.s. patří mezi nejvýznamnější společnosti v oblasti prodeje notebooků, výpočetní techniky, televizí, praček, ledniček, spotřební elektroniky a ostatních domácích spotřebičů v České republice.

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolací včetně zámečnické výroby po celé ČR

Vývoj a výroba: - elektrické přístroje - zkušební a unikátní jednoúčelové elektrické zařízení - topné jednotky pro trakční vozidla - výzbroj skříní Servis a služby: - servis stejnosměrných rychlovypínačů a jiných spínacích přístrojů - metrologie.

Prodej systémů pro řízení firemních procesů pro střední, velké, ale i malé firmy, komplexní podnikový software, SW ABRA Gx.

Výroba: - elektronické transformátory LED a Halogen, Termík-x úspora energie, světla na noty.

FitCraft Energy vyrábí velkokapacitní akumulátory pro ostrovní systémy - SAVEBOX. Jde o zařízení pro uchování elektrické energie z obnovitelných zdrojů, které lze dobíjet z fotovoltaiky, větrné turbíny, ze sítě či generátoru.

Montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - inteligentní elektroinstalace.

Oprava: - elektrospotřebiče - audio, video technika - gastro zařízení-konvektomaty Rational - bílá technika - satelitní technika - televizní rozvody. - pračky, mčky nádobí, vestavné spotřebiče, sušičky, indukční desky, vestavné trouby.

Best PC Maloobchod, prodej, servis: -náhradní plnění -výpočetní technika, -prodej kompletních PC sestav -jednotlivé komponenty

Prodej a servis: - výpočetní technika - serverové komponenty - software - příslušenství.

Hudební skupina KORNET: - taneční hudba: plesy, zábavy - dechová hudba - lovecká hudba - hudebně-dramatické pořady pro děti. Ozvučení prostoru, diskotéky, filmů. Výroba: - scénická hudba, znělky, jingly.

Výroba : - anténní technika - antény - zásuvky - konektory - prvky pro příjem televizního signálu a FM signálu. Prodej : - rozbočovače - slučovače - zesilovače - antény.

Společnost KTP je zaběhlou firmu s 10letou tradicí na trhu se zařízeními pro indukční ohřev. Vývoj, konstrukce a montáž zařízení pro indukční ohřev a jednoúčelové elektroniky. Obrábění mechanických dílů Konstrukce a výroba: - vrtací a závitovací hlavy - upínače - rozpínací přípravky - nožové držáky - speciální držáky na sk ...

Prodej, montáž a servis: - elektronika - bezpečnostní systémy.

Zpracování fotografií, dárkové předměty, průkazové fotografie. Prodej fotografické techniky, zhotovení razítek.

Dovozce projekční a prezentační techniky.

Montáž, servis, prodej: - elektrická a elektronická zařízení, - revize elektrických zařízení, - revize bezpečnostních systémů.

Prodej, servis: - kancelářeká technika - faxy.

Výroba z plastů, realizace: - bazény, bazénové zastřešení - jímky, septiky (dle zákazníka různé typy a velikosti) - vodoměrné šachty - sudy, kádě, samonosné nádrže - volně stojící nádrže - potrubí z PP, PVC, PE - odsávání z PP, PVC, PE - vzduchotechnika - filtrační technologie pro bazény, koupaliště (plastové, foliové, nerezové) ...

Výroba dřevařských strojů a technologií. Rekonstrukce a mechanizace dřevařských provozů. Zpracování dřevního odpadu. Zakázková strojní výroba: - vzduchotechnika - VZT potrubí - rotační podavače.

Prodej: - elektroinstalační materiál - videstudio EVIS.

Servis, prodej: - počítače - výpočetní technika - vzdálená správa - záchrana dat - serverové služby - renovace tonerů - prodej IT komponentů.