KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Prodej elektrospotřebičů.

Oprava: - elektrospotřebiče.

Prodej, montáž, opravy, servis - satelitní komponenty - antény - příslušenství, konzole a držáky - set top boxy Řemesla, služby - výškové práce Montáž - elektronické zabezpečovací zařízení

Prodej, montáž - elektonické zabezpečovací systémy - kamerové systémy

Opravy, servis - pračky - sušičky - myčky - sporáky, mikrovlnné trouby Prodej - sáčky do vysavačů - filtry do odsavačů a digestoří

Prodej, projekce, projektování, realizace, údržba, servis, oprava: -automatizace pro průmyslová i neprůmyslová odvětví: -měřící, regulační technika -instrumentace -řídící systémy -vizualizace -informační technologie. Analytické a projekční práce.

Vývoj, výroba: -informační elektronické systémy pro hromadnou dopravu -řidičská trenažérová technika, trenažéry pro autoškoly -systémový software.

Prodej, montáže, opravy: - antény - satelity - společné tv antény - rozvody - televizory.

Prodej, montáže, validace a servis parních sterilizátorů. Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Oblastní závod Prostějov. Prodej: - software, účetní programy - monitory, tiskárny - počítačové komponenty - zabezpečovací systémy - prezentační technika - kancelářská technika-kopírky - kancelářský nábytek. Služby: - zpracování účetnictví - záchrana dat - programovací práce - servis a opravy výpočetní techniky.

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém

Řemesla, služby - elektroinstalace Výroba - elektrické rozvaděče - automatizace pro papírenský průmysl a ČOV

Realizace a revize elektroinstalací domů a bytů. Tvorba internetových prezentací. Prodej náplní do tiskáren.

Prodej: - originální tonerové a inkoustové kazety, tonery - kompatibilní tonerové a inkoustové kazety - tiskárny - kancelářský spotřební materiál.

Výroba, vývoj, poradenství, servis, prodej: - informační technologie - KARAT komplexní podnikový informační systém ERP. Prodej, dodávka, oprava, servis, montáž, instalace: - vybavení hardware, software - výpočetní technika, počítače, PC - datové záložní zdroje.

Hodinový manžel: - kompletní elektroinstalace - montáž zabezpečovacích systémů - instalace lustrů a svítidel - drobné zámečnické, instalatérské, stolařské práce - běžná údržba domácností - sestavování nábytku

Služby: -elektrorevize. -revize elektrických zařízení.

Maloobchod, prodej: -domácí elektrospotřebiče -elektronika -svítidla a instalační materiál -aktivace programů Skylink -montáže satelitních kompletů a antén -domácí potřeby Tescoma -Sazka On Line terminál - hry, losy, platby -bazar: sportovní, domácí potřeby a elektro

Fotoateliér: -ateliérní barevné a černobílé foto -reportážní foto -vizitkové foto -expresní vizitkové foto -zpracování fotografií na minilabu Fuji -tisk zvětšenin na papír do formátu 60x120 cm -tisk na plátno a jeho napnutí 55x120 cm -potisk triček, hrníčků, polštářů Sběrna zakázek. Prodej fotozboží: -filmy, rámečky, brašny, ...

Opravy, servis: - ledničky - mrazničky. Prodej a montáž klimatizací do bytů a kanceláří.

Montáž, oprava, údržba, realizace: - elektrická zařízení - elektrozařízení. Montáž: - hromosvody. Projekce a revize.

Autorizovaný dovozce svítilen MACTRONIC pro ČR a SR Prodej, distribuce: - zdroje Narva - baterie a média Panasonic. Svítidla: - tuzemská i zahraniční - interiérová, průmyslová, venkovní včetně stožárů.

Nabízíme nový a použitý nábytek z EU a z ČR. Prodáváme a vykupujeme nábytek rustikální, selský, masivní, starožitný, chalupářský, kuchyně, spotřebiče, sedací soupravy, zahradní techniku a vše pro stavbu. Vykupujeme kvalitní zánovní nábytek z olomouckého a pardubického kraje a z Prahy.

Výroba, velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál (elektroinstalační krabice, svorkovnice, domovní zvonky a jiné) - zednické plastové naběračky - hmoždinky, vruty - hladítka.

Distributor bezpečnostních systémů: - kamerové systémy - biometrie - perimetrické plotové systémy - videotelefony.