KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Ruční výroba: - dekorativní, úsporná elektrická svítidla z přírodních materiálů.

Práce: - elektromontážní práce - elektrorevize - revizní práce v domácnostech i v průmyslu - dodávka bezpečnostních systémů, bezpečnostní systémy.

Prodej, pronájem, půjčovna, servis, opravy: - výherní hrací přístroje, výherní a hrací automaty.

Výroba, opravy, servis: - elektronická zařízení. Opravy, servis: - zemědělské stroje, zemědělská technika: - kombajny.

Práce: -elektromontáže do 1000V. Montáž: -elektronické zabezpečovací systémy -domácí telefony, videotelefony -hromosvody.

Půjčovna a prodej : topidla naftová, elektrická, plynová, odvlhčovače a odpařovací chlazení - klimatizace s ionizací Sial, Munters Prodej a montáž : systémy generálních klíčů a přístupové elektromechanické systémy na kartu nebo čip EVVA a GUARD Prodej dveřní techniky DORMA

Prodej domácích elektrospotřebičů. Naše společnost vznikla v roce 1943 a na trhu působíme v České republice více jak 70 let. Pro Vaši domácnost v našem sortimentu naleznete: - sáčkové, bezsáčkové, víceúčelové vysavače typu ruční a tyčové. K vysavačům nabízíme hubice, kartáče, nástavce a turbokartáče mnoha typů a sáčky. - žehličky ...

Prodej domácích elektrospotřebičů. Naše společnost vznikla v roce 1943 a na trhu působíme v České republice více jak 70 let. Pro Vaši domácnost v našem sortimentu naleznete: - sáčkové, bezsáčkové, víceúčelové vysavače typu ruční a tyčové. K vysavačům nabízíme hubice, kartáče, nástavce a turbokartáče mnoha typů a sáčky. - žehličky ...

Údržba, servis, úpravy a opravy: - počítače - notebooky. Konzultace: - výpočetní technika. Výuka: - výpočetní technika. Záchrany dat. Provozuji počítačovou záchranku opravy i údržbu počítačů a notebooků odstraňování virů záchranu dat instalaci softwaru Windows včetně legalizací instalace OS X, Linux.

Zlaté číslo - prodáváme zlatá telefonní čísla a VIP zlatá čísla O2, T-mobile, Vodafone na předplacených SIM kartách. Velký výběr, skvělé ceny, vše ihned skladem.

Vzduchotechnika: - výroba, realizace na klíč, montáž, servis - velkoobchod, maloobchod. Činnost firmy: - teplovzdušná vytápění - klimatizace - odsávání olejové mlhy - odsávání, větrání. Výroba: - vzduchotechnické potrubí včetně zařízení Služby: - projekční práce v oblasti VZT - montážní práce.

Opravy: - domácí elektrospotřebiče - převíjení elektromotorů. Prodej náhradních dílů. Výroba cívek do různých brzd. Velkoprádelenské techniky.

Montáž, prodej, návrhy, servis: - antény - satelity. Rozvody audio 100V. Satelitní komponenty. EZS - Zabezpečovací systémy

Velkoobchod, maloobchod: - repasovaná technika - monitory - náhradní díly - notebooky - počítače - tiskárny.

Servis: - manipulační techniky - výtahů - opravy zametacích a mycích strojů - revize elektrospotřebičů - pronájem montážní plošiny s dosahem do 16 metrů - revize, opravy ručního elektrického nářadí.

Poradenství, výpočty a studie v oblastech: - osvětlovací technika - umělé osvětlení - veřejné osvětlení - architekturní osvětlení - nouzové osvětlení - denní osvětlení - proslunění - řízení osvětlení - certifikovaná měření umělého osvětlení

Výroba: - rozvaděče. Projekce: - elektro a MaR Provozovna: - Přerov, Velká Dlážka 2848/40

Satelitní technika, telefony, kancelářská technika. Internetový obchod s hračkami pro děti (http://www.domovhracek.cz)

Výroba a servis - výpočetní technika Výroba - řezaná reklama - polepy Výroba - samolepky

Výroba zdravotnických prostředků. Výroba elektronických součástek. Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd: - testování, měření, analýzy a kontroly.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování elektrických zařízení -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba ...

Autorizovaný systémový partner Canon Prodej, servis: - nová i použitá kancelářská a výpočetní technika - kopírky, faxy, tiskárny. Kopírování, tisk. Pronájem strojů.

Elektroinstalace rodinných domů, bytů a drobných provozoven, dodání a montáž systému centrálního vysávání, dodání a montáž EZS systému.

Prodej, servis: - PC sestavy - notebooky - příslušenství.

Prodej - spotřebiče WHIRLPOOL - včetně zapojení Autorizovaný servis záruční i pozáruční - myčky - sušičky - pračky - sporáky - keramické desky