KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Prodej, výkup: - mobilní telefony a příslušenství.

Multys Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, komponenty PC - kopírky, tiskárny, skenery - monitory. Výroba: - razítka. Práce: - kroužková vazba - kopírování, laminování.

Služby: - internetové stránky, webdesign - internetové katalogy - internetové obchody, e-shopy - internetová reklama. Prodej, maloobchod: - počítače a příslušenství - notebooky

Prodej, montáž, servis: -telefonní ústředny-instalace pobočkových telefonních ústředen od 6 do 3000 úč.přípojek -kamerové systémy HICAP 50 -docházkové systémy -požární ústředny-EPS* -elektrická zabezpečovací zařízení-EZS* -hotelové přístupové systémy-Ving Card -počítačové sítě.

Servis, opravy: - chladicí zařízení - klimatizační zařízení

BossCan Olomouc s.r.o. Maloobchod, servis: -kopírovací stroje -tiskárny -faxy -spotřební materiál a náhradní díly -xerografický papír. Prodej a repase: -cartridge do tiskáren, kopírek. Služby: -kopírování A5-A3 černobílé, barevné -tisk.

Maloobchod, prodej: - gramofonové desky - CD - televize.

Prodej, servis: - kopírovací stroje - tiskárny. Prodej: - spotřebního materiálu. Renovace: - tonerové a inkoustové kazety.

PC bazar Prodej použité i nové, komisní prodej: -výpočetní a kancelářská technika -mobilní telefony. Servis, repase: -počítače.

Oprava, servis: - domácí spotřebiče - elektrospotřebiče

Servis: - automatické pračky.

Prodej: - speciální světelné zdroje - speciální žárovky - pro optiku a optoelektroniku - pro letectvo a lodě - PAR lampy - sufitky Dodáváme světelné zdroje od firmy ORBITEC pro různá odvětví průmyslu a dopravy, pro zdravotnictví, divadla, kina atd.

Služby: - elektromontáže - revize elektrických zařízení do 1000V, hromosvody - opravy, revize elektrických spotřebičů, nářadí

Elektroservis: - oprava elektrických spotřebičů - revize - prodej elektro - spojovací materiál.

Výpočetní technika a její příslušenství. Vydávání počítačových programů (software) a dat. Nespecializovaný maloobchod.

Prodej, montáž, servis: - vysílačky - navigace - handsfree sady - reklama.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - montáž sádrokartonů - plovoucí podlahy - obkady a dlažby koupelen, kuchyní, balkónů a lodžií - zateplení a fasády budov - zednické a kompletní obkladačské práce - elekronické zabezpečení objektů a budov.

Nabízí: -profesionální mobilní ozvučování a osvětlování kulturních, společenských, sportovních a zábavních akcí širokého rozsahu. Pronájem: -aparatury -práce zvukařů a osvětlovačů -light design -další služby v oboru.

Prodej a servis: - vysavače značky Vorwerk Kobold - náhradní díly.

Prodej, servis: - mobilní telefony. Prodej služeb: - T-mobile. Partnerská prodejna: - T-mobile.

Montáž: -sdělovací technika -zabezpečovací technika

Prodej, montáž, servis: - centrální vysavače BEAM - drtiče kuchyňského odpadu

Výroba: -napájecí zdroje pro telekomunikace.

Prodej: - elektrospotřebice - elektro.

Prodej, servis: - monitorovací systémy, - IT technologie, - komunikační systémy.