KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Projekce, montáž, dodávka, prodej, servis, poradenství: - vzduchotechnika, klimatizace - pro společenské místnosti, hotely, haly, restaurace, kuchyně, kanceláře, školy, rodinné domy, byty.

EZK Elektronika Velkoobchod, maloobchod: - elektronické součástky - stavebnice a moduly NF zesilovačů, NF korekčních předzesilovačů, indikátorů, filtrů, teploměrů, převodníků, napájecích zdrojů apod.

Maloobchod, prodej: - elektromateriál - elektroinstalační materiál.

LED osvětlení budov, průmyslových staveb, kanceláří, obchodů. Dekorační osvětlení zahrad, barů, clubů, ...

Výroba: - rozvaděče - elektromontáže - zabezpečovací systémy EPS a EZS.

Maloobchod, prodej: - svítidla - elektrospotřebiče - elektronika

Opravy a odborné čistění: -průmyslová elektrotechnika -regulační obvody -zdroje -měniče -převodníky. Testujeme a repasujeme záložní baterie.

Opravy automatických praček, myček nádobí, sporáků, chladniček a mrazniček, mikrovlnných trub, bojlerů a další bílé techniky určené pro domácnost, elektrického ručního nářadí.

ELEKTRO EURONICS, OD PRIOR Prodej: -spotřební elektronika -domácí elektrospotřebiče. Otevírací doba: Po - Pá: 9.00-19.00 So: 9.00-13.00

Velkoobchod: -výpočetní a komunikační technika.

Projektová, inženýrská, dodavatelská a servisní činnost v oblastech: -komunikační a informační systémy -přenosové a řídicí systémy -silnoproudé a slaboproudé systémy -technologické systémy a zařízení -pozemní stavby.

Elektromontáže Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení NN. Výroba, instalace, opravy: - rozvaděče NN. Elektromontáže. Elektroinstalační práce.

Záruční i pozáruční servis: - automatické pračky - myčky nádobí - šicí stroje.

Opravy: - spotřební elektronika.

Elekromontážní práce. Revize. Prodej: - elektromateriál.

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče - elektronika (chladničky, mrazničky, pračky, elektrické ohřívače vody, televize, mikrovlnné trouby a jiné spotřebiče).

Montáž, servis, revize: - alarmy (domovní, bytové, průmyslové) - zabezpečovací systémové kamery - domácí telefony, videotelefony.

INIT new Prodej: - originální počítače Comfor a komponentálních PC - PC komponenty. Servis a přestavby: - počítače.

PC technik Servis, oprava, poradenství: - počítače - notebooky - webové stránky - výuka práce s PC.

Prodej výpočetní techniky: - počítače a počítačové sestavy - notebooky - tiskárny inkoustové a laserové - tonery - CD, DVD média - příslušenství k výpočetní technice. Renovace tonerů všech značek.

Služby: - průmyslové řídící systémy - automatizované systémy - počítačové sítě. Prodej: - výpočetní technika. Prodej, montáž: - monitorovací systémy - kamery. Opravy, servis, přestavby, modernizace: - výpočetní technika.

Servis, oprava: - pračky - myčky - sporáky.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.