KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TMG enterprise s.r.o. provozují eshop s elektromateriálem jako jsou zásuvky, rozvaděče, kabely či jistící prvky. Také nabízí domovní telefony a různá čidla a svítidla.

Maloobchod, prodej: - elektrospotřebiče - ledničky, sporáky, pračky - televizory - fény, kulmy.

Servis, oprava, montáž, prodej: - antény - satelity - UPC direct - freesat.

Provozovna a prodej elektroinstalačního materiálu: Projekce, opravy a revize: - elektrické zařízení, stroje a hromosvody. Prodej: - elektromateriál, el.spotřebiče a nářadí.

Realizace, opravy, rekonstrukce, revize elektroinstalace: - v bytových domech, rodinných domech - kancelářích. Slaboproudé rozvody . Dodávka a montáž kamerových systémů. Zajistíme dodávky elektromateriálu.

Prodej, servis výpočetní techniky a kopírovací centrum. Sortiment: - počítače - notebooky - tiskárny - kopírky - inkousty a tonery. Kopírovací centrum: - barevný a černobílý tisk - barevné a černobílé kopírování - grafické práce - laminování - vizitky - letáky - pozvánky.

IT služby: - instalace a konfigurace serverů - zálohování dat - poradenství v oblasti IT - návrhy a správa sítí - tvorba webových stránek - prodej, servis počítačů, tiskáren, serverů - grafické a tiskařské služby.

Výroba a vývoj tenkých vrstev pro optiku a elektroniku

Projektová a inženýrská kancelář specialista na technologii a vzduchotechniku

Výroba, prodej: - velkoformátový deskový UV tisk - tisk přímo na desky - plast, kov, MDF desky, laminované desky, sklo, magnetické fólie, rovinné předměty až do rozměru 2, 5x1, 25metru - maximální tloušťka předmětu 5cm informační a reklamní tabule, cedule, panely - dotisk nástěnných a stolních kalendářů - potisk klubových, telefonních a ...

Servis, oprava: - revize elektroinstalace NN / VN bez omezení - hromosvody, jímací soustavy bez omezení - nebezpečí výbuchu - elektrické spotřebiče, všechny druhy - ruční nářadí - kancelářská a výpočetní technika - lékařské přístroje - automatická evidence periody revizí - automatizace.

Maloobchod, prodej: - audio, video technika - elektronika, domácí elektrospotřebiče, spotřebiče, televize, rádia - autorádia - mobilní telefony - sklo, porcelán, keramika.

Prodej, oprava, servis: - chladničky - mrazničky - ledničky.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla.

Montáž, rekonstrukci a opravu antén a montáž satelitních kompletů pro rodinné domy.

- projektování automatizace výrobních procesů - měření a regulace technologických procesů - revize elektrických zařízení - programování PLC a vizualizací HMI - konfigurace frekvenčních měničů - nastavení průmyslových kamer - výroba rozvaděčů - elektroinstalace výrobních strojů - elektroinstalace v prostředí s nebezpečím výbuchu do ...

Prodej, servis, oprava, montáž: - satelitní a televizní antény, rozvody aj. Oprava, servis, prodej: - elektronika. Pronájem lešení. Půjčovna ručního nářadí. Prodej elektroinstalačního materiálu. Prodej TV, SAT a jiné elektroniky.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace (i digitální) - tepelná čerpadla - čističky vzduchu

Vývoj, výroba, prodej: - svítidla Služba: - tvorba světelných řešení

Oprava, servis: - průmyslové chlazení - chladírny - mrazírny - dozrávárny Prodej, montáž, servis: - klimatizace

Zámková pohotovost. Zabouchnuté, zabouchlé dveře, zalomený klíč - vyřešíme NONSTOP téměř po celé MORAVĚ. Zámkař, zámečnictví a BEZPEČNOSTNÍ EXPERT. Nouzové otevírání zámků dveří bytů, domů, aut, trezorů. Vyhledávání odposlechové techniky. Vyhledání odposlechů v České a Slovenské republice. Systémy technického zabezpečení proti nasazení ...

Síť prodejen PROTON. Maloobchod, prodej: - elektronika - elektrospotřebiče - mobilní telefony - fotoaparáty.

Maloobchod, prodej: - mobilní telefony - příslušenství k mobilním telefonům.

Výroba - referenční audio komponenty - audio kabely - digitální transporty hudebních a video formátů.