KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Gama expert s.r.o. provozuje e-shop se spotřební elektronikou, televizemi, mobilními zařízeními, počítači a vybavení do dílen, na zahrady, domů i bytů.

Natáčení videa - reklamy, prezentace služeb, strojů, nemovistostí, osobností, fotografie, animace. Snímky z dronu - Foto a video, 3D modely, měření kubatur, ortofotomapa, zaměření, laserové skenování, multispektrální analýza

RejNet technology s.r.o. se zaměřuje na internetové připojení a instalaci zabezpečovacích a kamerových systémů.

Naše společnost NEKL s.r.o. se sídlem v Konicích se zaměřuje na dodávku a servis elektrických parních vyvíječů. Pokud hledáte parní zdroj, který se hodí jak do průmyslového prostředí nebo třeba do minipivovaru, jste na správném místě! Specializujeme se rovněž na repasi starších parních zdrojů. Zakoupit u nás můžete vysoce kvalitní parní generátor ...

Prodej, pronájem, servis: -kancelářská technika. Autorizovaný dealer společnosti LANIER. Servis, prodej náhradních dílů pro kopírovací stroje značek.

Prodej: - náhradní díly pro domácí spotřebiče, filtry do vysavačů. Záruční i pozáruční opravy, elektroopravana: - pračky - myčky - sušičky - sporáky - MW trouby - elektrospotřebiče.

Naše společnost působí v celém Olomouckém kraji a poskytuje služby v oblasti wi-fi a pevného internetového připojení, optimalizace systému, odvirování PC a obnovení dat včetně instalace softwaru. Připojení bezdrátového internetu pro město Konice a okolí zajistíme za bezkonkurenční ceny. Zaměřujeme se na počítače, notebooky a tablety.

MICOS TELCOM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej komponentů pro vysokorychlostní komunikaci a prodává optické rozvaděče, adaptéry, zásuvky, kazety a další příslušenství.

Návrh a dodávka - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy - elektrotechniky, automatizace výrobních procesů, dodávky technologií, měřící a regulační techniky -kalibrace měřidel a vedení metrologie v rámci regionu střední Moravy i celé České republiky.

Prodej a montáž - satelitní a anténní technika Opravy - satelitní a anténní technika Poskytuje - elektro poradenství Kompletní elektroinstalační práce (slaboproud i silnoproud) Sádrokartonářské práce - montáž minerálních podhledů

Obnova průmyslových svítidel dodávka LED svítidel

Jiří Kroupa se zabývá klimatizací, solárními systémy, instalací tepelných čerpadel, vložkováním komínů, výměnou kotlů a jejich revizí a dalšími instalatérskými pracemi.

AVERT Montáž: - elektronické zabezpečovací systémy - vstupové a kamerové systémy - pobočkové telefonní ústředny - rozvody počítačových sítí.

Dodání, montáže: - satelitní komplety - antény - anténní systémy STA - kamerové systémy.

APO kompletní práce elektro Provádí: -kompletní elektroinstalace -revize elektro -regulace vytápění -slaboproudé rozvody. Výroba: -rozvaděče. Montáž: -měřící a regulační technika -rozmrazovací kabely.

Montáž a správa elektronických zabezpečovacích systémů domácností. Poradenství v oblasti alarmů pro nemovitosti. Napojení na bezpečnostní agenturu. Instalace a správa kamerových systémů.

Společnost poskytuje prodej barev do tiskáren na textil či pevné materiály, dále čistící produkty, náhradní díly, a to vše v nejvyšší možné kvalitě. Prodej tiskáren na textil DTGa přímý potisk pevných materiálů Freejet a MotionJet.

Zdeněk Matěj se zaměřuje na prodej a montáž a servis telekomunikačních zařízení.

Oblastmi služeb společnosti DAION s.r.o. jsou počítače, notebooky, zabezpečovací systémy, ERP systémy a internet a sítě. Své služby společnost poskytuje veřejnosti a školám, kterým prodává i IT zařízení, kabely a kancelářské potřeby.

Globesystem s.r.o. se zaměřuje na dodávky výpočetní techniky po kusech i ve větším množství. Společnost také umožňuje pronájem ICT a prezentační techniky a stará se i o tiskové řešení. K výběru a nákupu výpočetní techniky je možné využít e-shop.

AZ SERVIS elektronika se zaměřuje na opravy a servis spotřební a hudební elektroniky. Společnost opravuje televize, přehrávače, herní konzole, zesilovače, elektrické kytary, počítače, notebooky a mnoho dalšího.

Tomáš Žilinčík se zaměřuje na pozáruční servis mobilních zařízení různých značek.

Prodej, montáž a servis: - elektronické zabezpečovací, kamerové, přístupové a docházkové systémy Výstavba - rozvodné vedení, strukturované sítě Prodej a montáž - telekomunikační technika - pobočkové telefonní ústředny všech kapacitdodávka - telefonní přístroje - faxy - záznamníky - střední třída až po špičkové digitální zařízení a ...

Petr Zápeca se zaměřuje na prodej, montáž a servis spotřební elektroniky, servis televizí a na instalace satelitního vysílání.