KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Prodej, servis: - kancelářská technika - kopírky, tiskárny, vazače, řezačky, laminátory, skartovače. Copy centrum: - kopírování - tisk ze souborů - vazba - fotografie.

Plánujete zabezpečit svou domácnost nebo firmu? Nabízím řešení na míru v těchto oblastech: - kamerové systémy - alarmy - přístupové systémy - domovní telefony - dálkové ovládání GSM - vjezdové brány a závory Přizpůsobím se vašim časovým možnostem. Na všechny nabízené instalace vám poskytnu záruční i pozáruční servis. Zavolejte a rád vám ...

Nabízí kompletní sortiment mobilních telefonů, tabletů a příslušenství a jejich servis. Nabízí služby jako DJ na svatbách, večírcích, firemních akcích.

Služby: - elektroinstalace - montáže zabezpečovací techniky.

Výroba: - elektrické rozvaděče - kabelové svazky.

Služby: - elektroinstalace. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Fotoateliér - ateliérní služby: - foto svatební, dětské, reportážní, pohřební, společenské akce, dokladové - portréty - dětské seriály - těhulky - partnerské foto - exteriérní foto (svatby, pohřby, rodinné foto, společenské akce) - doplňkové služby (foto dárky, keramické foto, kalendáře, hrnky, polštáře) - prodej fotoalb a rámečků všech ...

Služby: - osvětlení zahrad - drobné stavby (krby) - projekce a kompletní realizace (návrhy a realizace zahrad na klíč, osvětlení, výsadby v interiéru a exteriéru, celoroční údržba) - dodávka závlahových systémů HUNTER

Prodej a montáž kamerových systémů, zabezpečovacích systémů, domovních videotelefonů, přístupových systémů.

Prodej, servis: - výpočetní technika. Dodávky na klíč: - počítačové sestavy a sítě.

Výroba měřících rámů, výroba zakázkové elektroniky. Elektroinstalace. Elektromontáže. Projekční činnost. Dodávky strojních zařízení.

Poskytuje: -bezdrátové připojení k internetu. Internetová kavárna Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -software, hardware -správa sítí, tvorba sítí, Novell, WIN NT.

E-shop: - síťové prvky - kabely, konektory, spojky - napájecí adaptéry - switche, routery

Služby: - ozvučení, osvětlení společenské, kulturní a sportovní akce

Výroba: - feritová jádra a keramické pozistory - elektrotechnické součástky.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Testování, měření, analýzy a kontroly -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a ...

Elektro Skalička Prodej: - domácí elektrospotřebiče.

Služby - fotografování a videozáznamy svateb - svatební fotograf a kameraman - hudební ozvučení svateb a večírků

Elektromontáže, elektroinstalace. Výroba: - rozvaděče. Automatizace průmyslových procesů. Malé vodní elektrárny. Vývoj a výroba jednoúčelových strojů.

Elektromontáže: - bytová a domovní elektroinstalace - rekonstrukce rozvodů - montáž satelitních a anténních rozvodů - veřejné osvětlení v bytových domech. Montáž, rekonstrukce, opravy a revize hromosvodů.

Bazar. Zabýváme se prodejem různého sortimentu. Starožitnosti, obrazy, jízdní kola, elektroniky, zlata, stříbra, velký výběr zánovního nábytku, drobné technické věci, keramika a další. Zastavárna- Diskrétnost, nízká úroková sazba.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel