KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Dodávky, montáž: - fólie BRUXAFOL - bezpečnostní folie - protisluneční folie - kombinovaná folie - odrážecí folie - automobilová folie - speciální folie - zájemcům předvedeme katalog folií a poradíme. Obchodní činnost: - mobilní telefony EUROTEL - kancelářské stroje - kopírky, faxy. Svařování fólií. Lepení: - bezpečnostní ...

Obchodní činnost. Práce: - elektromontážní - montáž - přímotopné konvektory a kotle - nastřelování - kotevní technika - satelitní a televizní rozvody. Prodej: - chladící zařízení-prosklené vitríny a mrazící boxy - osvětlovací technika pro interiéry - elektrocentrály - přímotopné vytápěcí panely - satelitní komplety a ...

Maloobchodní prodej - elektro. Prodej elektroniky.

Elektrocentrum: - prodej elektroniky a elektrospotřebičů všech značek. Služby: - rozvoz zakoupeného zboží.

Práce: - elektroinstalační - elektromontážní - revize elektrických zařízení - revize hromosvodů, bleskosvodů - výroba rozvaděčů NN a MaR. Maloobchod, prodej: - elektromateriál.

Oprava, servis, montáž: - pračky, praček - elektrospotřebiče.

Elektroservis - opravy domácích elektrospotřebičů

Prodej, servis, výstavba: -anténní a satelitní systémy

Maloobchod: -spotřební elektronika -domácí spotřebiče -sklo-porcelán

Velkoobchod/maloobchod elektroinstalačním materiálem se sídlem v Chrudimi. Nabízíme: kabely, vodiče, spínače, zásuvky, rozvaděče, stykače, instalační krabice, svítidla, ventilátory a další zboží. Provozní doba: Po – Pá: 7.00 – 16.00

Prodej: - telefony a příslušenství.

Prodej, servis: -domácí spotřebiče

Provádíme montáže elektrických a elektronických zařízení. Rekonstrukce a nová elektroinstalace v domech, bytech a průmyslových oběktech. Montáže TV a SAT. Zabezpečovací zařízení.

Prodej a servis výpočetní techniky. - počítače, noteboky, netbooky - repasované počítače a notebooky - tiskárny a multifunkce - prodej software - počítačové sítě - příslušenství - spotřební materiál - bezdrátový internet UNET.

Vývoj servis a výroba na klíč: -elektronika lékařská rehabilitační kosmetická . Práce: Návrh a výroba: -prototypových desek plošných spojů. Malosériová výroba: -plošné spoje včetně osazování součástek a oživení.

Vývoj, výroba a dodávky: antény s příslušenstvím radiostanice s příslušenstvím akumulátory k radiostanicím combinery, filtry. repeatery Dodávky na klíč: anténní systémy dodávky vnitřního (indoor) a vnějšího (outdoor) rádiového pokrytí včetně zajištění všech inženýrských a stavebních činností Projekce: radiové sítě. Výstavba ...

Projekce, revize, montáž: -elektroinstalace -rozvaděče. -přezkoušení z vyhlášky 50/78 Sb.

Instalace, oprava, servis: - elektronická zařízení - elektromontážní práce - průmyslová a domovní elektroinstalace - montáž, údržba, oprava, servis: - telekomunikační zařízení - kamerové systémy - počítačové sítě - digitální televize - slaboproudé technologie.

Velkoobchod IT: - PC, počítače, servery, tiskárny, pevné disky, procesory, kopírky, notebooky, modemy, monitory a další.

Revize: - elektrická zařízení.

Prodej: - počítače a notebooky - síťové prvky - spotřební materiál - periferie a příslušenství. Internetové služby: - připojení uživatelů prostřednictvím vyhrazených, případně sdílených datových toků.

Prodej, montáž, oprava, servis: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - mobilní klimatizační jednotky, čističe a odvlhčovače vzduchu - kompletní příslušenství pro montáž, provoz klimatizací a chlazení - odborné činnosti a komplexní práce spojené s montáží, oživováním, diagnostikou, opravami, seřizováním a odbornou údržbou ...

Výroba, montáž, instalace, opravy a revize elektronických a elektrických zařízení. Elektrické rozvody. Výroba rozhlasových a televizních vysílačů a přístrojů pro drátovou telefonii a telegrafii. Opravy a údržba kancelářských strojů a počítačů. Výroba elektromotorů, generátorů a transformátorů.

Výroba,instalace,oprava,servis: -elektrické stroje a přístroje -elektronická zařízení. Montáž,oprava,servis,údržba: -vyhrazená elektrická zařízení. Spojovací a upevňovací materiály z oceli,nerezi,mosazi a umělé hmoty.