KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Tvorba software na zakázku. Prodej a servis výpočetní techniky.

Dodavatel výpočetní techniky a poskytovatel připojení k internetu. Projekční, konzultační a poradenská činnost: -služby poskytované pro vytvoření projektových studií včetně provedení konzultací, analýz problematiky -zpracování návrhů koncepcí řešení a zpracování vlastních nabídek -zpracování projektové dokumentace -řízení ...

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -železářské zboží -elektrické spotřebiče -kuchyňské potřeby -vodoinstalační materiál -užitkové sklo, porcelán -dekorační keramika -užitkový porcelán pro restaurace, jídelny, nemocnice.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika.

Oprava, servis: - chladniček a mrazniček. Servis domácích spotřebičů

Práce, služby: -fotografování. Fotoateliér.

Prodej, maloobchod: -PC sestavy -počítače -monitory -tiskárny -notebooky Tvorba internetových stránek.

Maloobchod, prodej: -počítače, systémy, sítě. Datové a telekomunikační sítě.

Prodej: -elektronické součástky.

Servis, oprava, prodej: -ledničky, mrazničky. Oprava, servis: -klimatizace.

Výroba, montáž, servis, prodej: -speciální elektronické přístroje gamapopeloměry, etalonery, kamerové systémy, zabezpečovací systémy, analyzátory kyslíku, radiační ochrana. Zřizování, montáž, údržba, servis, oprava: -telekomunikační zařízení Projekce: -elektronická zařízení.

Stálá havarijní služba, oprava, servis: -tel: 466265170 -instalatérské práce -plynařské práce -elektroinstalační -vyprošťování z výtahů. Stavby na klíč: -tel: 466264245 -tepelné izolace Loba, Renop, STO* -zateplení Climatizer Plus. Velkoobchod, prodej: -ventilátory Lunos -měřiče teplé užitkové vody Cooptherm -tepelně ...

Montáž, stavby: - plynová zařízení - plynovody - plyny - tlaková zařízení - vodní hospodářství - kovovýroba - vzduchotechnika. Sídlo: - INGTOP, s.r.o. Nádražní 244 51773 Opočno. Hlavní středisko: - INGTOP, s.r.o., Zemědělská 880, 53003, Hradec Králové, tel: 495401081, 495410060, ...

Ventilátory Kadlec - sortiment axiálních ventilátorů a příslušenství a to jak v sériové, tak i zakázkové výrobě. - Axiální ventilátory nacházejí široké použití v zemědělství, průmyslu i stavebnictví při větrání zemědělských objektů, výrobních a skladových hal.

Fotoateliér. Prodej: -fotoaparáty -digitální fotoaparáty -filmy -fotografický materiál.

BossCan Pardubice - autorizovaný servis, prodej CANON - multifunkční stroje a faxy CANON - repasované kopírovací stroje CANON - pronájem multifunkčních strojů CANON - skartovací stroje - REXEL, HSM, JAWS, TAROS - renovace cartridgí - zabezpečovací technika - spotřební materiál CANON, HEWLET PACKARD - antistatické čistící prostředky ...

Zajišťujeme: - vysokorychlostní připojení k síti Internet - internetová telefonie VoIP - servis výpočetní techniky.

Maloobchod, prodej: - hudební nástroje - zvuková technika. Půjčovna, pronájem: - zvukové aparatury - osvětlovací a projekční technika. Instalace, montáž: - ozvučení hal a diskoték.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - repasované počítače.

Prodej, maloobchod: -elektrospotřebiče.

Výroba, prodej: - kuchyně včetně spotřebičů - kuchyňské linky.

Vysokorychlostní připojení k síti Internet. Internetová telefonie VoIP Prodej, servis: -výpočetní technika, software a spotřebním materiál pro tiskárny.

Služby: - správa počítačových sítí, - outsourcing, - dodávka serverů, instalace a konfigurace serverových operačních systémů. Servis a prodej výpočetní techniky a tiskáren. Výroba SW na zakázku.