KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
Autoservis: -pneuservis, prodej -příprava vozidel + STK -montáž elektrického příslušenství -klempířské práce -prodej náhradních dílů. Zabezpečení objektů Alarmy Kamerové systémy

Instalace OS Linux: - mailservery, servery datové, databázové, zálohovací Dodávky hardware: - servery, počítače, notebooky, komponenty, periferie, síťové prvky Počítačové sítě: - projektování, realizace, konfigurace, servis, zabezpečení, poradenství Školení: - základy, používání, instalace, správa LINUX

Distribuce - elektrosoučástky VISHAY, COPAL, PIHER, KEC a další

Elektroinstalační práce: -fotovoltaické a solární systémy -kompletní elektrické rozvody -montáž hromosvodů -anténní a satelitní systémy -Vratové systémy-hormann

Wifi-TV-R-Sat technika. Sériová a zakázková výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -2, 4 GHz a 5 GHz antén -TV slučovače -rozbočovače -zesilovače a ostatní komponenty.

Výroba: -elektromechanické komponenty pro kolejová, elektrická vozidla -spínací a řídící prvky -pantografy.

Specializujeme se zejména na průmyslovou vzduchotechniku. Provedeme autorizovanou projekci a montáž. Likvidujeme VOC ze vzduchu z průmyslových provozů a lakoven. Působíme na celém území České republiky. V případě zájmu nás kontaktujte telefonem nebo e-mailem. Jsme vám k dispozici.

Provádíme servis a montáže pokladních boxů pro obchody, spotřební elektroniky či zabezpečovací techniky.

Elektrické vytápění pro Vaši firmu i dům Montáž, dodávky a servis elektrických zařízení. Servis domovních čistíren odpadních vod. Elektrické, topné a regulační systémy.

Prodej a servis: -výpočetní technika a komunikace. Poskytování bezdrátového internetu -prodej a servis mobilních telefonů -montáž satelitní techniky -servis a správa počítačových sítí

Firma Kubale_computer poskytuje profesionální služby v oblasti grafiky. Z oblasti tištěné grafiky především grafické návrhy log a logotypů, vizitek a reklamních předmětů. Z interaktivní reklamy především komplexní tvorbu webových stránek. Prodej: -výpočetní technika -telefony.

Výroba a montáž: -elektronické výrobky -el.přístroje a el.zařízení pro všeobecné použití.

Elektroinstalace. Montáž, opravy a údržba: -elektrická zařízení -hromosvodná zařízení -montáž elektrických přípojek -zabezpečovací systémy objektů. Výroba elektrických rozvaděčů. Měření a regulace. Výškové práce s montážní plošinou.

Akční-nářadí.cz On-line prodej: -obráběcí stroje -vzduchotechnika -diamantové stroje a nástroje -elektrické i ruční nářadí pro kutily a profesionály -zahradní technika a příslušenství. Největší výběr nářadí na českém internetu.

Výroba, prodej, dodávky: -vnitřní a venkovní odpojovače1-38, 5 kV -vnitřní a venkovní vypínače 24 a 38, 5 kV -venkovní odpojovače 72, 5-420 kV. Zámečnické práce. Galvanické pokovování.

Prodej, provozování, pronájem: - automaty: - automaty na teplé a studené nápoje - office servis (stolní automaty na kávu) - pitný režim (výdejníky vody, sodobary) - prodejní automaty na balené zboží a jídlo (potravinové automaty). Sídlo společnosti: - U Pergamenky 12, Praha 7 - Holešovice.

Výroba: -konektory -kombinované konektory -kabelová konfekce -konektory a montážní nářadí.

Činnost firmy: -strojírenská výroba včetně svařovaných ocelových konstrukcí -výroba filtračních jednotek pro odprášení průmyslových aplikací -výroba transportních radiálních ventilátorů -dodávka a instalace systémů pro vzduchotechniku, klimatizaci a pneumatickou dopravu sypkých hmot -projektování a provádění staveb včetně ...

Prodej, servis: -výpočetní technika -ekonomický software -dodávky hardware -projektování, realizace, správa počítačových sítí. -mobilní telefony -el.cigarety.

Výhradní obchodní zastoupení Murrelektronik GmbH pro ČR. Systémová řešení pro průmyslovou automatizaci. Produktová paleta: -konektorové systémy pro snímače a akční prvky -komponenty průmyslových sběrnic -technika rozhraní a zpracování signálů -systémy napájení.

Výroba, prodej, montáž: -kompenzační rozváděče -kompenzační regulátory -optoizolačních relé -automatizace -montáž a dodávka zařízení VN a NN.

Revize elektrických zařízení. Navíjení vinutých dílů.

Prodej, záruční a pozáruční servis: -pračky -myčky -bojlery (boilery) -sporáky -lednice, mrazničky.

Autorizované obchodní zastoupení centrálních vysavačů Electrolux. Prodej, servis: -centrální vysavače Electrolux -záruční a pozáruční servis. Zámečnické práce( vjezdové brány, mříže apod.)

Služby: -kompletní plynofikace -montáže rozvodů vody a topení -dodání a montáž spotřebičů -projekce, revize -uvedení do provozu. Prodej, dodávka, montáž, servis: -závěsné plynové kotle i se zásobníkem teplé vody -stacionární litinové i ocelové kotle -průtokové ohřívače vody -přímo i nepřímo ohřívané zásobníky TUV -plynové ...