KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Firma se zabývá výrobou: -závorových a parkovacích systémů -pohonů pro křídlové a posuvné brány dvěřních otevíračů a různých dalších lineárních pohonů. Dále nabízíme zboží německých firem: -DESIGNA - parkovací systémy velkokapacitních parkovišť -KABA GALLENSCHÜTZ - přístupové turnikety.

Prodej koncovému odběrateli, maloobchod, servis: - osobní počítače, servery - tiskárny, plotery, scannery, další periferie - software, hardware-elektronická komunikace a předávání informací - počítačové doplňky, literatura. Leasing, splátkový prodej. Návrhy, realizace: - počítačové sítě a kabeláže - programové vybavení.

Nabízíme komplexní služby v oblasti světelné a venkovní reklamy a designu. Dodáváme LED svítidla a zajišťujeme osvětlení architektury, zeleně i interiérů komerčních prostor.

Elektro - výroba Svítidla, osvětlení - výroba

Prodej fototechniky a příslušenství, dalekohledů a vodotěsných pouzder Aguapac.

Velkoobchod - vypínače a zásuvky FONTINI - prvky pro inteligentní domy KNX Velkoobchod - světla ALDO BERNARDI Prodej - komponenty pro inteligentní budovy.

Návrh, prodej a montáže klimatizací a tepelných čerpadel typu vzduch-voda. Klimatizační jednotky: - mobilní - okenní - dělený (split)

Prodej - hardware Návrhy a výstavba - počítačové sítě

poradenská činnost v oblasti informačních systémů Internetový obchod nabízející počítače, tiskárny, mobily, software, návrhy počítačových sítí a kompletní správu sítí.

Ozvučování reklamních spotů - kompletní postprodukce pro celovečerní filmy - TV programy - rozhlas - digitální mix s úplnou automatizací - míchání v systému DOLBY SURROUND - natáčení zvuku v exteriérech - hudební dramaturgie - hlasový casting a režie - ruchový a hudební archiv - OFF - LINE

Distributor výpočetní techniky, PC komponentů, periferií, storage produktů a spotřebního materiálu. Prodej značek: - APC, Apollo, ASUS, ATI, Canon, Chicony, Compaq, Creative, Edimax, Epson, FULL.

Firma Power Tech spol. s r.o. je autorizovaným obchodním a servisním partnerem významných výrobců zdrojů nepřerušitelného napájení: holdingu Invensys, pod který spadají firmy Best Power a Powerware a firmy APC. V oblasti stejnosměrných systémů a střídačů jsme partnerem francouzské firmy Wattpower.

Dodávky, montáže zařízení, technologické programování, projekce, servis: - měření a regulace-MaR tepelné systémy - elektroinstalace do 1000 V, 1kVV, - osvětlení interiérů. Výroba: - rozvaděče NN. Revize: - elektrická zařízení do 1 kVV.

XEROX Premier Partner. Prodáváme a servisujeme kompletní portfólio výrobků XEROX: kopírky, tiskárny, multifunkční zařízení, velkoformátové tiskárny, faxy, projektory a spotřební materiál (tonery, papíry, tisk. média). Analýza tiskových potřeb.

Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Klimatizace: - poradenství - dodávky a zajištění montáže klimatizační techniky pro kanceláře, byty, obchody, rodinné domky, budovy, výrobní prostory, servrovny atd. - záruční a pozáruční servis - dodávky náhradních dílů - velkoobchod s klimatizační technikou.

Nabízíme široký sortiment školícího vybavení a prezentační techniky. Interaktivní a školní tabule, bílé, kancelářské, moderační, mobilní a pylonové tabule, flipcharty, dále venkovní a interiérové vitríny, clip rámy, nástěnky a informační paravány. Z prezentační techniky dodáváme projekční a promítací plátna, projekční a multimediální stolky, ...

Promotérská společnost realizující sportovní marketing. Pořádání kulturních a společenských akcí, promotion. Vydavatelství, velkoobchodní a maloobchodní prodej CD, DVD, VHS a MC.

Zajištění ozvučení a osvětlení koncertů, diskoték, plesů, firemních večírků či společenských, prezentačních i sportovních akcí.

HiFi Bazar. Specializovaný prodej starší špičkové audiotechniky a příslušenství. Prodej protiúčtem. Výkup za hotové. Komisní prodej. Možnost zapůjčení přístrojů. Specializovaný prodej kotoučových magnetofonů. Záruční a pozáruční servis: -televize -videorekordéry, videa -videokamery, kamery -satelitní techniky -audio -DVD. .

Vydavatelství. Nabídka záznamů divadelních inscenací na videokazetách a DVD.

Specialista na inplementaci informačních systémů se zaměřením na poskytování komplexních služeb.