KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Specializovaný velkoobchod s příslušenstvím pro mobilní telefony a smartphony. Oficiální distributor značky Parrot v ČR. Jedná se o handsfree sady Parrot do vozu, reproduktory Parrot ZIKMU (autorem je Philippe Starck) a Wi-Fi kvadrikoptéru Parrot AR.Drone. Distribuce pouzder značky Bugatti. Originálni příslušenství HTC a Blackberry.

Výhradní zastoupení pro Českou republiku a Slovensko: - SIAR - fotoaparáty - SINARBACK - digitální kazety - BRONCOLOR - záblesková světla - VISATEC - záblesková světla - FOBA - ateliérová výbava, foto pozadí - HEDLER - halogenová světla - JUST - prohlížecí pulty - CONDOR FOTO - trikové efekty - PHOTOFLEX - odrazné desky, ...

Poskytování technických služeb k ochraně majetku. Montáž, údržba a servis telekomunikačního zařízení. Výroba, montáž a údržba elektronických zařízení.

Ensalada s.r.o. zastupuje v České republice zahraniční firmu SimonsVoss. Základními produkty jsou digitální klíč: - transpondér - digitální cylindrická vložka - řídící jednotka - PinCode klávesnice.

SWISSSTORE.cz je internetový obchod a zákaznické centrum švýcarských kávovarů JURA a Cremesso. Nabízíme jen kvalitní a ověřené kávovary určené pro český trh. Provozujeme servis, takže Vám dokážeme rychle a kvalitně pomoci, když máte problém. Rádi Vám dodáme kvalitní kávu.

Firma EVANET COOL s.r.o., Praha : tepelná čerpadla, klimatizace - poradenství, prodej, montáž, servis. Zelená úsporám.

Firma Sofim spol. s r.o. nabízí služby: zajišťování kusových dodávek automatizačních prostředků (polní instrumentace a řídících systémů).Dodávky překážkových návěstidel.

Společnost se zabývá vývojem a výrobou elektronických aplikaci, předevšim pro zabezpečovací systémy. V naší nabídce najdete: - Plošné spoje - Hardware - Software - Záruční servis - Oprava složitých elektronických zařízeni

Prodej, instalace, servis: - kancelářská technika Canon.

Internetový prodej originálních IT náhradních dílů a alternativ, komponent a spotřebního materiálu.

Nové a repasované psací stroje -záruční a pozáruční servis - pásky a kazety do všech typů psacích strojů

Firma Computer System Praha s.r.o se zabývá: - pronájem kancelářské a výpočetní techniky - komplexní interiérové řešení - správa počítačových sítí - strukturovaná kabeláž - servis kancelářské a výpočetní techniky - údržba kancelářské a výpočetní techniky.

Prodej, internetový obchod, e-shop: -antiradary -elektonika -elektrotechnika

Výstavba a servis společných televizních antén a rozvodů kabelové televize. Výstavba, servis a provozování infokanálů. Prodej a montáž satelitních a TV antén. Návrh a realizace: - počítačové sítě - zabezpečovací systémy - domovní zvonky - WiFi sítě.

Prodáváme elektromagnetické zabezpečovací zařízení pro automobily.

Kompletní sortiment vzduchotechniky a ventilace pro maloodběratele i velkoodběratele. Nabídka vzduchotechniky pro kanceláře, domácnosti, dílny, stavební firmy, průmyslové provozy, restaurace a jiné náročné provozy. Dodáváme vzduchotechniku pro přesné měření a regulaci vzduchu. Nakupte si nejlepší vzduchotechniku a příslušenství vzduchotechniky od ...

Prodej nových i použitých počítačových sestav a komponentů a bílé techniky.

Prodej fotovoltaických systémů. Import a export. Služby: - prodej fotovoltaických panelů - prodej fotovoltaiky: měniče, monitoring, konstrukce na FVE - import a export výrobků pro automobily a kompresory - dodávky strojů pro výrobu filtrů - prodej filtrů v zákaznickém provedení - prodej filtračních materiálů a hutních materiálů - prodej ...

Nabízíme odposlechovou techniku, mikrodiktafony, skryté kamery, monitorování počítače, odposlech mobilního telefonu, produkty na šifrování dat a diskrétní komunikaci, techniku proti odposlechu, detektory a rušičky. Provádíme profesionální prohlídky proti odposlechu, detektivní služby a bezpečnostní poradenství. Dále provozujeme satelitní systém na ...

Profesionální ozvučení. Ozvučení: - konference - rauty - prezentace - veletrhy - vernisáže - plesy. Prodej a instalace ozvučovacích zařízení.

Výroba: -elektrotechnické součástky -elektrická a elektronická zařízení..

Dodávky, prodej: - výherní hrací přístroje. - VLT systémy - rulety.

Výroba, služby: - rozvod elektrické energie - elektroinstalace - automatizace a řízení - slaboproudé systémy a přenos dat - elektrické a elektronické přístroje - rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace.

Nabízíme: - prodej fotoaparátů, příslušenství - poradenskou službu zdarma - splátky - leasing - velkoplošný tisk. Zapůjčíme digitální fotoaparáty.