KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Internetový prodej kancelářské techniky, kopírek, tiskáren, skartovacích strojů a řezaček.

Zastoupení, servis, zásilková služba francouzské firmy Blachere Illumination. Světelná technika: - dekorační prvky - vánoční a slavnostní výzdoba: - města - historická místa.

Projekční práce elektrických zařízení, dodávky tepelných, regulačních a měřících zařízení a drobné stavební práce.

Výroba a dodávky počítačových sestav značky CENTAUR, které jsou plně kompatibilní se standardem IBM. Prodej počítačových dílů. Prodej kancelářské techniky, včetně jednotlivých komponent. Prodej počítačových periferií tiskárny scannery, tablety, zálohovací mechaniky… Prodej spotřebního materálu, ochranných počítačových filtrů. ...

Jazýčková relé, senzory a kontakty. Hladinové spínače.

Klimatizace a vzduchotechnika, chlazení, zvlhčování, topení, odvlhčování, průmyslové vysavače, odsávací a odprašovací zařízení, čerpadla TUV, odvlhčovače, vzduchotechnické rozvody, mobilní klimatizační jednotky.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej audiovizuální elektroniky.

Osvětlení - dovoz, výroba, montáž: - interiérová svítidla - exteriérová svítidla - průmyslová svítidla.

Činnost: - komplexní služby v oblasti výpočetní techniky - dodávky počítačových systémů na klíč - servis a údržba výpočetní techniky - návrh, projekce a realizace počítačových sítí .

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

STA přestavby, servis, montáže antén a satelitů, opravy elektroniky. Instalace: - antén - satelitů - digitálních přijímačů. PROVÁDÍME: - montáže antén v Praze a okolí - STA - opravy, přestavby na DIGI, rekonstrukce - opravujeme televizory, videa, audisystémy, ovladače - měření signálu - instalace a prodej DVB-T přijímačů ...

Internetový prodej, servis, poradenství: - počítače Apple - programové vybavení. Návrh a realizace: - počítačové systémy. Technické kontultace. Školení.

Firma je dodavatelem výpočetní techniky v České republice. Naše společnost je schopna zajistit: - montáž síťových rozvodů - zásuvek - racků včetně dodávky aktivních prvků - dodávky pracovních stanic a serverů společně se zálohovacími jednotkami.

Prodej a montáž telefonních ústředen a zařízení. Instalace telefonních rozvodů.

Zajišťujeme ozvučení, osvětlení, laser show či karaoke na firemní večírky či svatby. Prodáváme a instalujeme zvukovou a světelnou techniku.

Prodej a servis notebooků, počítačů, PC, tiskáren, tonerů, cartridgí a spotřebního materiálu. Záchrana a obnova dat.

Maloobchod a internetový obchod zaměřený na dovoz a distribuci produktů pro telekomunikační technologie.

Orientujeme se především na zakázkovou výrobu LED diodových svítidel a na vše kolem LED technologie jako takové (textové panely, LED obrazovky, světelná reklama, a pod.) Naším cílem je poskytnutí všech potřebných služeb pro realizaci osvětlení dle představ našich zákazníků. Při osvětlování tak nejsme fixováni jen na LED světelné zdroje, ale v ...

Zabezpečení: -zabezpečovací systémy -protipožární technika -kamerové systémy -monitoring inteligentních budov -bezpečnostní a provozní audit -identifikace předmětů -vyhledání ukradených předmětů -integrace těchto výše uvedených systémů na konzole -EZS -CCTV -dohledové systémy -dohledový software.

Maloobchod, prodej, eshop: -zvuková technika -světelná technika

Oprava, servis: - televizory - DVD přehrávače - DVB-T přijímače - dálkové ovladače Maloobchod, prodej: - dálkové ovladače.

Výroba, velkoobchod, maloobchod specielních časoměrných zařízení, hodin a sirén pro: - průmysl - kancelář - veřejnou správu a školy - výpočetní techniku, atd. Produkty: - ovladače času RPC-DCF'77) pro počítače a sítě - nástěnné ručičkové hodiny interiérové - velké ručičkové venkovní hodiny(prům.50-200mm), - digitální hodiny ...

Označovací systémy. Dodávky, oprava, servis: - tiskárny - termo a termotransferové pro tisk etiket v rolích - čárové kódy - spotřební materiál pro tisk - etikety v rolích - papír, syntetické materiály - TTR barvicí pásky pro tisk etiket - snímače - čtečky: - čárové a magnetické kódy - přenosné a stacionární terminály pro sběr ...

Prodáváme a poskytujeme služby v oblasti výpočetní techniky. Specializujeme se na restaurační, hotelová a lázeňská zařízení.

Nabízíme: - autorádia - reproduktory do auta - zesilovače - subwoofery - jiné autohifi komponenty - basové tuby - basové boxy