KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Komplexní dodavatel vzduchotechniky, chlazení, měření a regulace včetně projektové dokumentace. Naše služby: - klimatizace - vzduchotechnika - chlazení - topení.

Společnost DCIT, a.s. působí na trhu v oblasti informačních technologií od roku 1993. Svým zákazníkům poskytuje širokou škálu komplexních služeb ze dvou hlavních oblastí, kterými jsou konzultační a auditorské služby v oblasti IT a vývoj software PROVYS. PŘÍSTUP Svoji činnost opíráme o tři základní kameny: - individuální přístup a soustavná ...

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Dovoz a velkoobchodní prodej primárních, alkalických, nabíjecích, lithiových, GSM, video a speciálních baterií GP a nejširšího sortimentu obyčejných, kryptonových, nabíjecích kapesních svítilen.

Co můžete mít: ovládání světel, topení, veškeré audiovizuální techniky, bezpečnostní prvky, PC sítě, domácí multimediální centra, jednoduché ovládání smartphonem atd., vzdálený přistup a je toho mnohem víc, vše na co si vzpomenete !

Profesionální řešení vizuálních prezentací - pronájem prezentační techniky.

Výroba, prodej a montáž vzduchotechnických zařízení a klimatizací..

Organizace moderní a ekologicky vyhovující výroby kabelů a vodičů širokého spektra použití. Komplexní dodávky elektrotechnické produkce (kabely a vodiče, osvětlení, elektrotechnické vybavení, montážní a spojovací armatura) do rozličných odvětví průmyslu (doprava, hutní průmysl, energetika.

Výroba: - navrhujeme, vyrábíme a prodáváme akvária větších rozměrů. Prodej: - výpočetní technika (kapesní počítače, digitální fotoaparáty, digitální kamery, mobilní telefony, notebooky, stolní PC)

Výroba zahradních, bytových a zakázkových svítidel..

Realizace komplexních dodávek výpočetní techniky a veškerých potřebných činností spojených s návrhem, dodávkou a zavedením informačního systému.

Nabízíme vybavení firem telekomunikační technikou..

Dodavatel materiálů pro plotry (CAD, GIS, LFP) a tiskárny a dodavatel plotrů, reprografické techniky a potřeb pro projektanty. Služby: -velkoplošný digitální tisk -zhotovení ICC profilů na zakázku -kalibrace monitorů u zákazníka -instalace a servis reprografické techniky ROWE.

Canon Accredited Partner. Autorizovaný prodejce značky Canon.

Fotobanka Fotky&foto - Prodáváme fotky do reklamy, fotografie na propagace, fotky pro podnikání, vektorová grafiky, fotky pro webové stránky, videa, zvuky, fotky celebrity a další. Z celé nabídky našich fotografií také tiskneme plakáty, obrazy a fototapety

Služby: -fotografické práce -grafické práce -produkty pro digitální fotografy -internet, propagace -kompletní servis DTP studia -grafické návrhy -sazba, zlom, sken, osvit -chemický nátisk -digitální nátisk -výroba a tisk firemních tiskovin -tisk výročních zpráv -tisk plakátů

Projekty INSTABUS a DALI. Bezdrátové systémy. Inteligentní digitální elektrické rozvody. Měření osvětlení. Prodej: - osvětlení-interiéry, exteriéry - světelné zdroje - svítidla - projekty elektro a osvětlení.

Značka LEDOX Lighting je předním inovátorem a výrobcem LED osvětlení.. .

Prodej výpočetní techniky a příslušenství: - mobilní telecony - počítače, notebooky, tablety - PC komponenty a doplňky - GPS - fotoaparáty, fotografická technika E-shop. Síť kamenných prodejen.

Prodej použité výpočetní techniky..

Dodávka: -výpočetní technika. -hardware, software. -počítačové sítě.

Nabídka křišťálových svítidel, suvenýrů a hraček.

Elektrické spotřebiče, audio, video: -automatické pračky -myčky na nádobí -mrazáky -lednice -mikrovlné trouby