KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Fotografické a filmové potřeby. Fotoslužby: - vyvolání filmů - zhotovení fotografií - úpravy fotografií - rámování na míru - skenování a digitalizace - velkoformátový tisk - fotografie na netradiční povrchy - fotopotisky - fotokniha

Již bezmála 15 let se zabýváme tvorbou firemního videa. Proto nám přední domácí i nadnárodní firmy a reklamní agentury důvěřují. Nabízíme jim vysoce kvalitní a flexibilní služby v rozumné cenové relaci. Pro nás firemní video nepředstavuje jen módní výstřelek, ale silný komunikační nástroj s vysokou vypovídací hodnotou. Víme, která forma prezentace ...

Prodej, e-shop: -kompatibilních a originálních tonerů, inkoustových kazet. -spotřební materiál do tiskáren.

Velkoobch, prodej: - bezdrátové domovní zvonky, alarmy - svítilny na ruční nabíjení a ultrazvukového měřiče vzdálenosti.

dovozcem výherních automatů na český trh, je podstatnou součástí naší činnosti rovněž prodej výherních automatů a jejich servis.

Mikrověže. Průmyslové chlazení. Dodávky, montáže, servis: - průmyslové atmosférické chladiče s umělým tahem - velkorozměrové ventilátory betonových nebo ocelových chladících věží.

Nabízíme prodej síťových prvků a strukturované kabeláže. Specializujeme se na páteřní síť - servery, disková pole.

Montáž a servis: - měřící a regulační technika - plynové kotelny - výměníkové stanice - VZT - tepelná čerpadla

Vývoj a výroba elektronických zařízení. Výroba plošných spojů.

SPECIALIZOVANÁ PRODEJNA A SERVIS SUPER CENY !!!! ("nové i použité zboží") -8, HI8, VHSC, SVHSC, VHS, SVHS, MINI-DV, DV, DIGITAL8, MICRO-MV. -CANON, SONY, PANASONIC, JVC, SAMSUNG, aj. Vše i na splátky. Oprava, servis: - veškeré značky a typy videokamer a videorekordérů. Nákup a prodej použitých kamer a příslušenství za ...

Konferenční a tlumočnická technika pro: - kongresy - konference - semináře - prezentace - společenské akce.

Společnost Kancelářské stroje, s.r.o. se zaměřuje na poskytování informačních služeb.

Kino–elektro–služby. Dodávka, montáž: -filmové projektory. -klasické promítací stroje. -ozvučení kinosálů. -promítací plátna. -digitální kinoservery.

Montáž, servis a půjčovna: -zabezpečovací systémy(EZS) -požární systémy (EPS) -kamerové systémy (CCTV) -videotelefony (CCTV) -domovní zvonky (CCTV) -bezpečnostní kování a zámky -fosforující cedulky.

Prodej pobočkových ústředen, mobilních telefonů, faxů a strukturované kabeláže. Poskytování bezdrátového připojení k internetu.

Velkoobchod, prodej: Svítidla: - podhledová a nábytková interiérová (svítidla typu Downlight, pro metal halogenidové zdroje, pro halogenové zdroje, zářivková, bodová, výložníková) - interiérová (přisazená a nástěnná, nouzové osvětlení, lampy) - zahradní (dekorační osvětlení, pro zdroje světla 230V, solární).

- hudební a filmové tituly na CD, DVD a hry - široký výběr (skladem neustále přes 10.000 titulů na CD) - nízké ceny - na zakoupené CD týden záruka! - prodejna přímo v centru Prahy - výkup titulů po celou otevírací dobu Vykupujeme originální CD, DVD, hry na Playstation 2, 3 XBox 360, PC BlueRay disky v dobrém stavu za hotové. Peníze ...

Oprava, opravy, servis spotřební elektroniky, telekomunikační techniky, kamerových systémů a mikrovlnných trub..

Nabízíme tyto služby: Ucelený sortiment výpočetní a kancelářské techniky včetně oprav, renovací a spotřebního materiálu.

Výrobce mobilních telefonů VERTU Signature a Ascent..

Prodej, montáž, servis: - mobilní telefony - SeCas GSM Pager - sady hands free - příslušenství a doplňky GSM - kompletní zabezpečení vozidel - alarmy, immobilizery, dálková signalizace - mechanické zabezpečení řadící páky - slevy na pojistném u pojišťoven - centrální zamykání.

Příprava a výstavba zabezpečených prostor počítačových sálů, prostředí hardwaru či datových úložišť pro zajištění fyzické ochrany..