KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Nákup a prodej: - mikrografické zařízení - mikrografické služby Systémové inženýrství Studie a projektování mikrografických středisek

Služby: -tvorba aplikací -informační systémy Prodej, maloobchod, oprava, servis: -výpočetní technika -kancelářská technika

Půjčovna, pronájem: -hrací automaty.

Instalace elektronických bezpečnostních systémů, prodej komponent. Monitorování a ostraha objektů..

Prodej, montáž: - přepěťových ochrany DEHN+SÖHNE - záložní zdroje Cummins a Eaton - hromosvody. Elektromontáže.

Generální importér řeckého výrobce slunečních kolektorů SIGMA s.a. pro Českou republiku.Solární kolektory pro ohřev užitkové a pitné vody. Prodej nové i použité počítačové techniky: -PC sestavy -notebooky -monitory -tiskárny -komponenty.

Vzduchotechnika: - projekty, dodávky, montáž - servis, měření hluku, zaregulování Malo i velkoobchodní prodej a montáže vzduchotechnických zařízení, ventilátorů, kuchynských digestoří, mřížek, potrubí, klimatizačních jednotek, odvlhčovačů.

Malo i velkoobchodní prodej a montáže: - vzduchotechnických zařízení - ventilátorů - kuchyňských digestoří - mřížek - potrubí - stacionárních a mobilních klimatizačních zařízení - odvlhčovačů.

Montáž zabezpečovacích a přístupových systémů bytů.

Prodej a pronájem profesionální světelné, zvukové i projekční techniky. Kompletní zajištění akcí.

Servis a prodej: - výpočetní technika: - PC, notebooky, netbooky, CRT a LCD monitory, tiskárny, UPS, projektory, audio/video, průmyslová, laboratorní a zdravotní technika, spínané zdroje.

Distribuce: - auto ID produkty s čárovým kódem. Značky: - Motorola - Zebra - Datamax - Datalogic. Školení v oblasti informačních tehcnologií.

Dodávky: - měřící a regulační technika - hardware a software - projekty, konzultace - uvádění do provozu - záruční a pozáruční servis. Výroba: - elektrické. rozvaděča do 1kV.

Zabýváme se prodejem, servisem a pronájmem osvětlovací, ozvučovací a projekční techniky.

Vzduchotechnika, klimatizace. Výroba vzduchotechnických a klimatizačních jednotek pro centrální i decentralizovanou dopravu a úpravu vzduchu pro: - administrativní budovy..

Výroba, dodávka: -plastové pouzdro (zásobník) na 4 SIM karty. Pobočka: Praha, Krhanická 463, tel.: 241713255

Nonstop servis počítačů a počítačových sítí (NONSTOP DISPEČINK 603824428) -externí správa počítačových sítí -outsourcing v oblasti IT -webdesign -webhosting -intranetové a internetové aplikace -připojení k internetu pevnou linkou -AROUTER (balík programů který zajistí kvalitu a bezpečnost připojení k internetu - firewall, ...

Zabezpečovací systémy. Kompletní dodávka slaboproudých systémů, elektronického a mechanického zabezpečení osob, majetku a objektů.Od projektu, přes realizaci, až po nepřetržitý servis zajistíme tyto systémy a zařízení: - EZS - elektrická zabezpečovací s ignalizace - od malých systémů v bytech (Power 832, NX-8) po velké budovy ...

Dovoz, distribuce, velkoobchod, prodej: - elektrospotřebiče INDESIT.

Kompletní servis a dodávky veškeré IT techniky jak pro firemní zákazníky, tak pro soukromé osoby. Dodáváme nová PC, nové notebooky, nové tiskárny a veškeré vybavení i spotřební zboží. Nabízíme: - dodávky - opravy - veškeré servisní služby spojené s IT technologiemi. - opravy notebooků - instalace operačních systémů Windows 9x, 2000, NT, ...

Provozujeme maloobchod, velkoobchod a internetový obchod s elektroinstalačním materiálem.

Multimediální systémy: - lokalizace multimediálních CD- Romů - multimediální prezentace - zpracování audio materiálů - zpracování video materiálů - výroba DVD-Video, DVD-Rom - grafický desighn.