KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
Společnost TRINOM, spol. s r.o. se zaměřuje na projekci, dodávku, montáž a servis vzduchotechniky, klimatizace i tepelných čerpadel. Zajistíme komplexní dodávku od počátečního poradenství, až po provozní servis dodaného zařízení. Sídlíme na Praze 8. Projekce, dodávka, montáž, oprava, servis, služby: - klimatizace - vzduchotechnika - ...

Výroba: -audiovizuální díla: -zvuková produkce -postprodukce -reklamní rozhlasové a TV spoty

Lampové zesilovače: - výroba na zakázku - renovace - opravy.

Služby: - zajištění prostředí a zázemí pro natáčení filmu, reklamního spotu nebo fotografování - pronájem párty stanů, světel, topení, klimatizací, stolů, laviček či dodávek.

Služby: - servis výpočetní techniky - správa počítačových sítí - správa kamerových systémů - návrh a výroba řezaných samolepek pro polepy aut, výloh obchodů nebo dle přání zákazníka.

Produkční a postprodukční společnost zajišťující kompletní servis ve filmové, televizní a hudební oblasti.

Prodej a technická podpora IP kamer renomovaných světových výrobců.

Vývoj software pro bankovní sektor, telekomunikace a další odvětví obchodu a průmyslu. Činnost: - vývoj aplikací - testování aplikací - konzultace a kurzy v oblasti systémové integrace - servis a podpora vybudovaných řešení.

Prodej, instalace a servis výpočetní techniky.

Služby: - opravy elektromotorů, čerpadel, sekaček NRE 011 - prodej elektromotorů SIEMENS, Sekaček NRE 011

Služby: - opravy elektroniky - prodej elektrosoučástek - prodej náhradních elektrodílů.

Výroba kabelů: - reprokabely - signálové kabely - digitální kabely - síťové kabely - atypické kabely - výroba na zakázku... a další.

Služby: - správa IT - menší a středně velké firmy - kompletní dodávka a servis veškerého materiálu a služeb - kamerový a zabezpečovací systém na klíč

Služby v oblasti výpočetní techniky a elektroniky: - dodávky počítačů, sestavených dle přání - instalace software - tvorba spec. software - opravy hardware vč. monitorů - instalace hardware - opravy speciální elektroniky, - programování EEprom a karet např. pro satelitní příjem - opravy audio, video, TV.

E-shop: - foto filtry - fotografické příslušenství, stativy, filtry - sluchátka

Dodávky služeb a řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií. Služby a produkty: - IT Governance & Quality Assurance - digitální transformace - systémová integrace - kybernetická bezpečnost - webové služby & aplikace - Hardware & Software - Business Inteligence - ICT Infrastruktura & sítě.

Pronájem - bezdrátová průvodcovská technika pro skupiny turistů audiosystémy

Velkoobchodní prodej, eshop se svítidly, svítivými diodami a fotovoltaickými systémy.

Společnost S.I.C. spol. s.r.o. poskytuje profesionální videokonferenční a audiokonferenční systémy, bezdrátové připojení k internetu a další IT služby.

Nahrávací studio. Pronájem: - ozvučovací technika - zvukový přenosový vůz.

Poskytneme Vám profesionály z oblasti IT vývoje nebo pro Vás vytvoříme aplikaci na míru. Nabízíme implementaci a podporu našich vlastních aplikací, které zjednoduší Vaše podnikání.

Distribuce, e-shop a servis počítačů a elektroniky.

Prodej, e-shop: - dalekohledy - filmové skenery - fotoaparáty - fotopasti - lovecké detektory - mikroskopy - noční vidění - projektory