KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
Robert Sedláček
Společnost Roberta Sedláčka se specializuje na televizní servis, kompletní opravy a montáže anténních systémů. Provádí také odborný servis. Na trhu působí již 30 let, což zaručuje kvalitní kvalitně odvedenou práci. Robert Sedláček Vám také vypracuje nezávaznou cenovou kalkulaci. Sídlo společnosti se nachází v Prostějově na ulici Dolní 51.
Robert Sedláček
PragoBoard s.r.o.
Naše společnost se již od roku 1997 zaměřuje na výrobu plošných spojů. V našem sortimentu naleznete jedno, dvou a vícevrstvé plošné spoje, pružné plošné spoje či FLEX-RIGID spoje. Díky vysoké profesionalitě zpracování dat umožňujeme výrobu plošných spojů jak špičkovým tak i začínajícím návrhářům. Naší předností je rychlost a kvalita.
PragoBoard s.r.o.
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o. - Globální partner pro automatizaci
Prodej kávy a kávovarů pro gastronomii i pro domácnost. Návrhy pražících technologií, pražení kávy.

Dodavatel českých plynových ohřívačů vzduchu MTP s širokým rozsahem uplatnění. Tyto přímotopné ohřívače vzduchu jsou určeny pro dopravu a úpravu vzduchu ve větracích a vytápěcích systémech. Přednosti jednotek MTP: - rychlé a snadné vytápění - vysoká účinnost - velká spolehlivost - nízké provozní náklady - ekologický provoz.

Jsme odborníky na poplachovou signalizaci a komunikační řešení v oblasti správy poruch a krizového managementu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej výpočetní a kancelářská technika: - počítačové sítě - software - kancelářské potřeby - telefony, faxy, kopírky - komponenty - počítače - monitory LCD - tiskárny - scanery - DVD mechaniky - HDD - digitální kamery - foťáky - hry na CD - zábava na PC.

Servis: - lednice, ledničky, chladničky - mrazáky, mrazničky - boxy mrazící, chladící - elektrické sporáky, bojlery - mikrovlnné trouby - vysavače, odsavače par - drobné elektro - autoklimatizace, klimatizace-montáž, prodej, plnění, opravy.

Kopírovací stroje Canon - renovované, nové, servis. Spotřební materiál. Výkup starších strojů Canon i protiúčtem. Kompletní sortiment kancelářské techniky.

Výroba, prodej a servis výpočetní techniky a příslušenství. Instalace a údržba počítačových sítí.

Již 17 let dodáváme za nejlepší ceny elektroniku, regulace, domovní i GSM alarmy, kamery, přístupové systémy, pohony bran a kování, solární panely, měniče a akumulátory, meteostanice, bezdrátové zvonky a dálkové ovládání, autoalarmy, centrální zamykání, couvací asistenty, nářadí a jiné.

Dodáváme troleje, kabelové shrnovací vlečky, navíjecí kabelové bubny, kroužkové sběrače, průmyslové konektory, dálková rádiová ovládání. Nabízíme bezpečnostní moduly, měřicí relé, hlídače izolačního stavu, dělené průchodky a stínicí svorky.

Systémová řešení v oblasti záložních zdrojů pro: - telekomunikace - energetiku - průmysl - datové sítě - zdravotnictví - další staniční aplikace. Systémová řešení v oblasti trakčních zdrojů pro: - pohon manipulační a úklidové techniky - kolejová a kolová vozidla - důlní vozidla - lodě - další speciální ...

Specializovaný importér, distributor a výrobce v oblasti kamerových systémů, satelitní techniky a televizních kabelových rozvodů.

Materiály a technologie pro plošné spoje. Vývoj, výroba a instalace: - elektronických zařízení. Výroba, zpracování a osazování DPS. Osvětlovací technika.

Prodej počítačů: - prodej - servis - leasing - profesionální počítače - notebooky - komponenty - tiskárny - instalace - zaškolení.

Vývoj a prodej softwaru pro oblast počítačové bezpečnosti.

Prodej fotoaparátů a příslušenství. Zpracování digitální i analogové fotografie. Zpracování digitální i analogové fotografie.

Řešení úpravy stlačeného vzduchu. Nabízíme kondenzační a adsorpční sušiče, filtry, dochlazovače, odvaděče kondenzátu, separátory olej - voda.

Dodávky a montáže elektronických zabezpečovacího zařízení, kamerových a přístupových systémů.

Opravy historické radiotechniky, elektronkových přístrojů, radiopřijímačů, magnetofonů, gramofonů a jiných přístrojů.

Prodej radiokomunikační a měřicí techniky, antén, kabelů a GPS navigací.

Prodej a servis: - kopírovacích strojů - tiskáren - faxů - telefonních ústředen - telefonů - výpočetní techniky.

On-line - Počítače, komponenty, periférie, multimédia, komunikace.

Výroba a dodávky klimatizačních jednotek a čističů vzduchu pro restaurace a průmyslové provozy.

Výhradní zástupce a dovozce firmy Brevetti MONTOLIT – světového výrobce profesionálního nářadí pro stavebnictví. Servis speciálních stavebních strojů a prodej vrtného nářadí.

Prodej domácích spotřebičů, elektrických přístrojů, skla, porcelánu a železářského sortimentu.